Ben böyle düşünmüyorum. Çünkü bu insanı psikolojik bunalımlara sürükleyebilecek bir düşünce yapısı. Bu tarz durumlarda biraz mantık sorgulaması yapmak gerekiyor. Seni az çok anlayabiliyorum. Fakat daha iyisi diye bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bir insan ya iyidir ya kötü. Daha iyi ya da daha kötüsü ancak filmlerde olabilecek tarzda bir muhabbet.
Ya adama diyorum hani sevgili olmayalım sevgili olmaya zorluyor yoksa bırakacak biraksinda istemiyorum daha iyisini bulamam diye böyle bir kısır döngü jfkfkkk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ya bu been. Ben de daha iyisi gelir diyorum bazen içimden ama zaten bir gün birini gerçekten severim zaten :)
Inan ki tek birini sevdim gerçekten onu bile aldattım hep gözüm disarda , hep daha iyisinde niye böyle gerçekten anlamadim
Sabrın sonu selamet.
Sevgi oyle bir şey ki her halta konar anlayamazsın bile. :)
Yaşam senin yaşamın mahkemeyi kurup karar verecek merciide sen oluyorsun. Bana göre ben iyi birise çıkarsa karşıma daha iyisini aramam o ayrı.
Ya ondan da daha çok seveceğim biri çıkarsa , ya daha mutlu olacağın bilemezsin o yüzden kalıyom böyle
Ben böyle düşünmüyorum. Çünkü bu insanı psikolojik bunalımlara sürükleyebilecek bir düşünce yapısı. Bu tarz durumlarda biraz mantık sorgulaması yapmak gerekiyor. Seni az çok anlayabiliyorum. Fakat daha iyisi diye bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bir insan ya iyidir ya kötü. Daha iyi ya da daha kötüsü ancak filmlerde olabilecek tarzda bir muhabbet.
Mantıklı haklısın
İki ucu boklu deynek, iyi yanı erkeksizliğe rağmen seçim yapabiliyorsun. Kötü yanı, ne kadar iyisine layıksın da gözün yukarıda
Evet aynen ve o yüzden ne biriyle ilerleyebiliyorum ne de silip atabiliyorum
Daha iyi birisi çıkarsa diye bir durum yok. Sevip sevemeyeceğine bak.
Sevmeye odaklanamiyorsun o yüzden
Ulan aynı durumda sadece kendimi sanıyodum 😂😂😂 bende öyleyim :D
Tek değilmişim sevindim ne yapacaz ona bakalım 😅
Bu senede bekar gezecez yapacak bir şey yok :D
Ama bekarlık sıkıcı ve patron 😅
Bende o yuzden evlenmedim
Kader arkadasim
Sen daha gencsin sansin cok
Psikolojik sıkıntın mi var bu ne
O da bir ihtimal
Daha iyisi seni beğenmezsse
O da bir ihtimal pişman olacağım yoksa
Bence fazla uğraşma armudun sapı üzümün çöpü derken yolun sonuna bulursun kendini
Evlenmekte istiyorum daha dayanamam çünkü bıktım
Neye dayanamıyorsun
En dandiğine kalacaksın demek ki.
Öyle deme off
Kole bul kendine o zaman iyi. biri cikana kadar xd
Yalnız kalacaksın böyle beklersen
Kaldım zaten harbiden mal gibi
Her zaman iyinin iyisi vardır
Öyle deme of şu an konustugumu da bırakacam yoksa
Var da hepsine ulaşma imkanın yok shshhd
İmkan var emin ol jfkfkk
Hepsini götür aynı anda o zaman shsjsjwjs
Aldatmak karaktersizlik olmasa yapardım cidden jfkfkkk
Ya bunun da yöntemi bulundu hepsini flört yapıyorsun aldatma olmuyor shahsjwkskw
Ya adama diyorum hani sevgili olmayalım sevgili olmaya zorluyor yoksa bırakacak biraksinda istemiyorum daha iyisini bulamam diye böyle bir kısır döngü jfkfkkk
Bulursun iyisini flört kategorisine al hepsini iyi öyle ahshjshs
Mantıklı teşekkürler jfkfkkk
Göreyim seni hadi bakalım bahsjajajaj
Evlenmeyi düşünüyormsn
Bulamıyorum ki evleneyim
Bana bir şans verirmsn
Sana istek gönderdim bu arada
Flortum var sagol
Sevis
Evde kuru
Kurudum zaten
Islatırım seni ben