Evet sever hem de öyle bir sever ki...
Ben öyle bir sevmistim ki onu , sirf onu görmek için sınıftan bile cikmiyordum teneffuslerde belki konuşuruz sohbet ederiz diye, arkadaşlarım hep cagiriyordu gel artık iyice asosyal oldun diyordu bana , adeta yalvariyorlardi ama ben sirf onu görmek için çıkmadım o sınıftan 5 ay boyunca...
Sonra Mart 2020 geldi, korona salgını çıktı ve aylar boyunca evde kaldık...
Sirf onu görebilmek için okulların açılmasını istiyordum, her gece ağlıyordum onu göremediğim için , onun gülüşünü göremediğim için...
Keske bana bir şans verseydin be, seni o kadar çok severdim ki ;
10 km boyunca yururdum sirf seni görmek için, vallahi yapardım bunu...
Ama beni sevmek zorunda değildin, sonucta kimse kimseyi sevmek zorunda değil ne yapalım, umarım mutlu olursun gittiğin yerde umarim...
Ben öyle bir sevmistim ki onu , sirf onu görmek için sınıftan bile cikmiyordum teneffuslerde belki konuşuruz sohbet ederiz diye, arkadaşlarım hep cagiriyordu gel artık iyice asosyal oldun diyordu bana , adeta yalvariyorlardi ama ben sirf onu görmek için çıkmadım o sınıftan 5 ay boyunca...
Sonra Mart 2020 geldi, korona salgını çıktı ve aylar boyunca evde kaldık...
Sirf onu görebilmek için okulların açılmasını istiyordum, her gece ağlıyordum onu göremediğim için , onun gülüşünü göremediğim için...
Keske bana bir şans verseydin be, seni o kadar çok severdim ki ;
10 km boyunca yururdum sirf seni görmek için, vallahi yapardım bunu...
Ama beni sevmek zorunda değildin, sonucta kimse kimseyi sevmek zorunda değil ne yapalım, umarım mutlu olursun gittiğin yerde umarim...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeş siz o. rspu seviyorsunuz sonra yok sevgiden bahsediyorsunuz😂😂😂adam gibi bir erkek çıkıp sevmedi sevseydi o karşılığı görürdü. Çevredeki orp bakıyoruz hepsinin peşinden koşuyorlar 😂😂😂
Bu kiz çok düzgün bir kizdi, küfür etmezdi sigara içmezdi konuşması çok duzgundu , ama bana bakmadı yakışıklı değilim diye...
Sende sirf yakisikli degil diye reddeedersin dürüst ol
Ok. Sen bu kafayla devam et 😂😂😂
Soylediklerimjn hangisi yalan?
Ayrica bacım dediğin kizlar kim, sirf açık giyiniyor diye birine bacım demek saçmalıktır, cok açık giyinen kaliteli kızlar var
Aciklik kapalılık nr alaka bu arada sen o kızı değil onun güzelliğini sevmişsin. Işte siz erkekler gözünüz kör 😂
Cunku kizlar yakisikli erkeklere bskmiyri değil mi
Ayrics güzel falan ds degildi, ortalamaydi
Kızlar s. erefsiz severler çünkü 🤷♀️
Evet öyle
Acildin mi biliyorum ama bir kez reddedildin diye bunları düşünmen saçma.
Heo böyle ya, yakisikli değişelim bitti birde boyum kisa, yani bitti benim için
Sen tipini sevmiyorsan kızın sevmesini niye bekliyosun
Eskiden böyle değildim ama birtanr kiz bile sevmedi beni 20 yaşındayım
Ya tipin yoksa kendini geliştireceksin ya da sporla kas falan yapicaksin. Yapcak bisey yok
Tipim iyi sayılır ama boyum kiss 1.71 sanırım ondan
Sevgilisi 165169 olan arkadaşlarım var kızlardan birinin boyu 170 hatta. Boyu herkes o kadar kafaya takmıyor
165 169
Tamam da kizlar 180 den asagi olmaz diyor, sosyal medya da çok sordum
Aman gordum, ve birçok kızdan da duydum
Sosyal medya ne derse ona uyarız algısı bu
180 değil 185 artık sınırları
Iste bak kendi ağzınla dedin, kizlar onem veriyor boya kendin dedin
Iyi mısın a q sosyal medya algısı dedim
Oyle diyorsun da buna cidden çok inem veren dünya kadar kiz var, sirf boyu jisa diye bir erkegi reddeden, kiz cevren geniş ondan bikiyorum cidden onem veriyor kızlar boya algı değil gibi, git arkadaşlarına sor mesela önemli mi diye
Heosi evet der
Arkadaşlarımın sevgilisi 165 169 183 dediğim gibi önceki arkadaşımin da sevinin 170 yoktu boyu. Okulda 160 bile olmayan çocuk vardı ve 175 kızla çıktı. Sorun senin kafanda boyunda değil
Hahahah ben dışarı çıktığımda neden kizlarin yanında hep 1.80 ustu erkekler var vallahi ne zaman 1.70 erkek gorsen dışarıda hepsi sap, avm ler falan gez gor
Peki
Tamam da vallahi öyle ya git bir avm ye yemin ederim bak gorsen dürüst olurum derin cidden kizlarin yanında hep 1.80 ustu erkek
Gidiyorum ya. senin dikkatini ceken onlar
:D Sen seni seven herkese şans verir misin
sevginin kumardan farkı yok genelde kaybedersin
Evet kizlar nerde beni seven erkek der, ama seven erkekleri adamdan bile saymazlar
bilmem ben beni sevenlere değer veririm sevgili falan olmasam bile arkadaş kalırım eğer takıntılı bir manyak değilse
Ahhaha iste arkadas olarak kalırsın, hangi erkek bunu ister ya dalga mi geçiyorsun hakaret gibi
kardeşim ben kimseyle sevgili olmuyorum
Neden
sevgililik bir şeyleri bitiriyor
sağol canım
Sagol derken?
beğenmediği için
Evrt beni begenmedigi için reddetti, napalim yapacak virsey yok
üzülmeyin
Üzülüyorum hicbir kiz sevmeyecek beni boyum kisa
kaç boyunuz
1,71 tipim iyi sayılır
çokta kısa değil yav