Evet 20 yaşına gireceğim ve hep efendiydim ortaokulda lisede , kitap okurdum gitar calardim şiir yazardım kendi kendime , kitap yazardim ama hiçbir kız benden etkilenmedi nerde it kopuk serseri varsa onlardan hoşlandılar, gercekten cpk pişmanım cok ama çok pişmanım, keske bende serefszi olsaydim şimdi bu kadar tecrübesiz 0 km bir insan olmazdım, geriye baktığım zaman yalnızlık görmedim, herkes güzel güzel sevgilisiyle gezerken ben odamda oturup bos boş duvari izlemezdim cok pişmanım ama nerden donsek kar, artik bende serefszi olacağım hniversiteye asla iyi davranmak yok kizlara, kizlara gerçekten yazıklar olsun diyecek birsey bulamiyorum.
Sizi asla sevmeyen şerefsizleri sevdiniz hep gercekten iyi niyetli düzgün bir insanı görmezden geldiniz, üstelik tipim çırkin bile değil gayet iyi tipim...
Ne diyeyim yani ben...
...
Sizi asla sevmeyen şerefsizleri sevdiniz hep gercekten iyi niyetli düzgün bir insanı görmezden geldiniz, üstelik tipim çırkin bile değil gayet iyi tipim...
Ne diyeyim yani ben...
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şerefsizlik ile alakalı değil malesef yakışıklı olmakla ilgili. Ben şerefsizin önde koşanıyım tipsizim bana da kimse bakmadı. Tipsiz olduğun için olmamıştır.
İyi erkeğim diyerek bazı gerçekleri göremiyoruz maalesef
Of yeter engellesene beni
Yalan mi
Çok doğru hadi engelle
Evet doğru kizlar serefsiz sever yuzde 99.7 si öyle, düzgün erkek seven yuzde 0.3
Kaçlısın
2002
Hangi bölümü okuyorsun
Yeni uniye geçtim okula geç başladım ben İngilizce öğretmenliği kazandım
Güzel bölüm üniversitede illaki bulursun
Bulamam:ortaokul, lise, dershane, gitar kursu hic olmadı
Üniversite bambaşka bir yer ama bulursun
Onveden neden oldu peki, üniversitenin ne farkı var
Üniversiteye bir git anlarsın dediğimi
Üniversitede bir bok olacağı yok. Ben okudum 28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı.
O senin sorununmuş demek herkes bulacak diye kural yok
Tamam işte çocuğa boşa ümit verme üniversitede farklı olur diye. Bana da aynısını dediler lisedeyken. Ama hiç farklı bişey olmadı.
Sen tipsizim demişsin çocuk tipim iyi demiş bilemeyiz bunu belki kızlar aşık olacak
Onun yaşındayken ben de tipim iyi sanıyordum. Kızlar ilgi duymuyorsa tipsizdir nokta.
Iste bak bende bundan bahsettim tipim iyi ama boyum kisa 1.72 falanim , o yüzden olamayacak sevgilim bu çocuk gibi kalacağım bende ortada
@Ispectraaaa07 senin neden hiç olmadı
Ben de defalarca reddedilince anladım aslında tipsiz olduğumu. Arkadaşım sana tavsiyem hiçbir kıza açılma boşuna reddedilip psikolojini bozma.
Benimde boyum 172 ama sevgilim 170di bu işler hiç belli olmaz kısa pigmelerin boy takıntısı var sadece
Adama bak bütün kizlar reddetmis adami yav
@Ispectraaaa07 neden peki asosyal misin konuşmasını bilmiyro musun
Benim boyum uzun 1.86 boyum benim. Boyla ilgili olsaydı reddedilmezdim. Tiple alakalı. Kızlar tipsiz erkeklere ilgi duymazlar bu kadar basit. Üzülme ama herkes sevgili yapacak diye bişey yok sen de benim gibi yalnız kalırsın bişey olmaz 3-4 seneye kadar alışırsın.
@Ispectraaaa07 valla ben bütün kulüplere katılacağım sosyal olacağım o zaman olur inşallah
Ben tercümanım güzel akıcı ve akılda kalıcı konuşmak benim mesleğim. Beden dili ve ikna sanatı da biliyorum. Asosyal değilim üniversitedeyken 4 tane klüp kurup ( dalış , paintball , masa tenisi , dans ) bütün öğrencileri üye yaptım. Okulda herkesin tanıdığı biriydim ben. Hiç de kız arkadaşım olmadı.
Yav adam beni korkuttu ha bende böyle olursam, bak bende böyle olurum bence böyle gelir böyle gider valla
Sanal bulun o zaman ben öyle yapıyodum 😂😂
Ben sanalda da bulamadım valla genç arkadaşımıza başarılar diliyorum. Ben 4 yıldır hiçbir kıza yazmıyorum. Olmayacağını kabul ettim ben. Bence psikolojin bozulmadan sen de benim gibi kızlardan uzak durmayı tercih edebilirsin.
@Ispectraaaa07 yoo benim sanaldan 3 sevgilim oldu ama onları kabul etmiyorum hepsi başka sehirdeydi
Bilemiyorum valla. Umarım olur benim pek umudum yok ama.
Senin umudunu kırmak istemem. Ben başarılı olamadım umarım sen olursun.
İçgüdüsel.