Sevgilimden yavaş yavaş soğuyorum?

Başlığı görünce kızacak olanlar var biliyorum. Nerdeyse 7 yıldır beraber olduğum liseden sevdiğim ilk aşkım. Bunca zaman hep ayrılan aldatan evet aldatan ve aldatmasına rağmen kabul ettiğim aşkım. Bu satırları yazarken bile kendimi ona karşı suçlu hissederken onun hiç bir şey olmamış gibi devam edeceğimi sanan ancak artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını anladığımı tahmin etmeyen sevgilimden artık soğuyorum. Giyimim için karışması, hiç bir erkekle arkadaş olmama izin vermeyen, bana yeri geldiğinde argo konuşan sevgilimden soğuyorum. Şiddet olmadı hiç bir zaman ama kendime engel olamıyorum ondan soğuyorum. Bugüne kadar ondan hiç ayrılmadım ama artık bitsin istiyorum. Yan yana çalışıyoruz her gün beraberiz. Saçma düşüncelerini ve onu asıl şimdi tanıdım. Belki de ben onu tanımadığım haline aşıktım. evlilik bir tek onunla düşünürdüm. Ne yapabilirim? Ona tekrar aşık olabilir miyim? Sizlere bu durumu sormak istedim. Buraya gelen herkesin bi derdi var anlayarak cevap vereceklerini düşündüm. Şimdiden saygılar sevgiler
Sevgilimden yavaş yavaş soğuyorum?