Aşk İlişkileri Erkekler neden bu kadar tatlısınız? Bşrfeyza88 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Çok tatlısınız leyn kafayı yiycemm mxmx Güncellemeler+1 yıl Ne yazık ki kimse trol olduğunu anlayamamış bu kadar mı mal siniz 🤦 Güncellemeler+1 yıl Ne yazık ki kimse trol olduğunu anlayamamış bu kadar mı mal siniz Erkekler neden bu kadar tatlısınız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kavanozda1adam Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Herkes troll olduğunu anlamış ama ""Ne yazık ki kimse trol olduğunu anlayamamış bu kadar mı mal siniz""yazmış mall bile olamayacak kadar zavallı insancık kişisi..Sesli güldüm valla ((: 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl yok canım yaa o kadar değiliz. senin tatlı görüşün o. 1 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sitede Okdar troller gördukkı senınkı en ınandırcısı 😏😏😏 0 0 Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tatlılar mı kıllı koca ayaklı büyük kafalı oluyor çoğu nesi tatlı 😄 0 5 Yorumla BlackkDiamond +1 yıl Ne bekliyordun kezoş erkek anatomisi neticede.. Yorumla Zemherii27 +1 yıl Beklentim olduğunu kim söyledi keko Yorumla BlackkDiamond +1 yıl Hayırdır İngiltere prensesi ile mi konuşuyorum? Yorumla Zemherii27 +1 yıl Kendi halinde normal biriyim sadece ama senin gibi tiplerle muhatap olmadığım doğrudur işine bak iyi günler Yorumla BlackkDiamond +1 yıl Tabi anlıyorum hamınafendi bayan kadını.. Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. açken bende böyleyim. tahinli helva bile birinci sınıf tatlıymış gibi geliyo 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl gece gece mesir macunu mu yediniz ablacım aynı soruyu 4 kez görüyorum 0 2 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Soru alıntı abicim Yorumla Highline +1 yıl yapmayın böyle şeyler sonra dm gelen mesaj larla kafayı bozuyonuz Yorumla
Kslan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Feyza boş iş yapma git iki rekat namaz kıl ufkun açılsın 0 1 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Musmulay suratli git sen kıl da suratın nurlansin Yorumla
Meltemegee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hepsini tepe tepe kullan 3 2 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Sana da verim Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Ağlama seç al birini hepsi senin gibi zaten tenceree kapak misali Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Beni tanımadığın çok belli oluyor... fdsfgfdgfdg 1 0 Yorumla
BennSudee Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Mal mısın bacım al hepsi senin olsun 2 5 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Ağlama ablacım paylaşırım Yorumla BennSudee +1 yıl Sorunu okurken bile iq um düştü eziğim ya bende hiç istemediğim kadar var 🥰 Yorumla BennSudee +1 yıl Sokuk linç yiyince troll diye R yapma. Ve s g trollün anlamını öğren Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Al senin olsun bacım gözümüz yok sakin ol 😀 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Sude bacım boş yapma uza malsiniz anlamayacak kadar ben napim Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Ben değilim, diğer erkekleri bilemem. 1 0 Yorumla
Defount Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl alla alla 1 2 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Siz bile inanmiyonuz dimi Yorumla Defount +1 yıl aynen kanks Yorumla
ReadyForWar Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kıyamam biri daha kafayı sıyırmış 0 6 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Üzdü 😛 Yorumla ReadyForWar +1 yıl Emojiden belli, üzmüş Yorumla ReadyForWar +1 yıl Malsınızı mal sınız diye yazan bize diyor bunu, üzdü... Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Mk kasma klavye hatası Yorumla ReadyForWar +1 yıl Maşallah ağzımız da bozuldu Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Her zaman Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Biraz önceki soruyu soran sen miydin 😂😂 0 5 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Soru alıntı ! Yorumla Professore +1 yıl Biraz önceki sorudan xper kasmak için kopyaladın ha.. vayy çakal.. Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Yok mk o gadar anlamam ki ben Yorumla Professore +1 yıl 😂😂reis tamam yükselme.. sakinn Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Valla çok sakinim galiba siz değilsiniz 🤷 Yorumla
Gladyatorx Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Sakin ol şampiyon. 1 6 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Sakinim knk Yorumla Gladyatorx +1 yıl Peki o halde. Seç birini. Yolla gerisini 😂😂😁 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Seçtim mk hiçbiri. d Yorumla Gladyatorx +1 yıl Afferin 🤣 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Sana da otur yerine Yorumla Gladyatorx +1 yıl Sağol yeğen 😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şaka mi bu soru ya? Allahım imdat 2 1 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Geldi mi yardım Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. sen tatlı mısın bakalım 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben çay içiyorum ya naptın ki jsjs 0 0 Yorumla
Helinmiyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Allahım görüşleri okurken bayılacaktım 2 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bilmem hiç tdıma bakmadım ,😀 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. teşekkür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu sefer gizlenmeyi unutmuş arkadaş 1 1 Yorumla Bşrfeyza88 +1 yıl Yok abicim soru alıntı mxmx Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Herkes troll olduğunu anlamış ama
""Ne yazık ki kimse trol olduğunu anlayamamış bu kadar mı mal siniz""
yazmış mall bile olamayacak kadar zavallı insancık kişisi..
Sesli güldüm valla ((:
yok canım yaa o kadar değiliz. senin tatlı görüşün o.
Sitede Okdar troller gördukkı senınkı en ınandırcısı 😏😏😏
Tatlılar mı kıllı koca ayaklı büyük kafalı oluyor çoğu nesi tatlı 😄
Ne bekliyordun kezoş erkek anatomisi neticede..
Beklentim olduğunu kim söyledi keko
Hayırdır İngiltere prensesi ile mi konuşuyorum?
Kendi halinde normal biriyim sadece ama senin gibi tiplerle muhatap olmadığım doğrudur işine bak iyi günler
Tabi anlıyorum hamınafendi bayan kadını..
açken bende böyleyim. tahinli helva bile birinci sınıf tatlıymış gibi geliyo
gece gece mesir macunu mu yediniz ablacım aynı soruyu 4 kez görüyorum
Soru alıntı abicim
yapmayın böyle şeyler sonra dm gelen mesaj larla kafayı bozuyonuz
Kafayı yiyeceğine başka şeyler var yiyecek gel beklerim 😅
Feyza boş iş yapma git iki rekat namaz kıl ufkun açılsın
Musmulay suratli git sen kıl da suratın nurlansin
Hepsini tepe tepe kullan
Sana da verim
Ağlama seç al birini hepsi senin gibi zaten tenceree kapak misali
Beni tanımadığın çok belli oluyor... fdsfgfdgfdg
Mal mısın bacım al hepsi senin olsun
Ağlama ablacım paylaşırım
Sorunu okurken bile iq um düştü eziğim ya bende hiç istemediğim kadar var 🥰
Sokuk linç yiyince troll diye R yapma. Ve s g trollün anlamını öğren
Al senin olsun bacım gözümüz yok sakin ol 😀
Sude bacım boş yapma uza malsiniz anlamayacak kadar ben napim
Ben değilim, diğer erkekleri bilemem.
alla alla
Siz bile inanmiyonuz dimi
aynen kanks
Kıyamam biri daha kafayı sıyırmış
Üzdü 😛
Emojiden belli, üzmüş
Malsınızı mal sınız diye yazan bize diyor bunu, üzdü...
Mk kasma klavye hatası
Maşallah ağzımız da bozuldu
Her zaman
Biraz önceki soruyu soran sen miydin 😂😂
Soru alıntı !
Biraz önceki sorudan xper kasmak için kopyaladın ha.. vayy çakal..
Yok mk o gadar anlamam ki ben
😂😂reis tamam yükselme.. sakinn
Valla çok sakinim galiba siz değilsiniz 🤷
Sizde sadece tatlı değil mutluluk huzur için olan herşeysinsiz.
Sakin ol şampiyon.
Sakinim knk
Peki o halde. Seç birini. Yolla gerisini 😂😂😁
Seçtim mk hiçbiri. d
Afferin 🤣
Sana da otur yerine
Sağol yeğen 😁
Şaka mi bu soru ya? Allahım imdat
Geldi mi yardım
o senin tatlılığın tatlım <3
Libidon sanırım tavan yapmıs
sen tatlı mısın bakalım
Ben çay içiyorum ya naptın ki jsjs
Olmayan kafayı yiyemezsin bence 😂😂
Bu kadar mı yokluktasın Türkiye gibi ülkede :)
He he baklava gbiler 😄
abazanlıgın kuralı vol:12341234 herkese yuksel
Allahım görüşleri okurken bayılacaktım
Bilmem hiç tdıma bakmadım ,😀
Sende öylesin sarılalım mı
tatlı değiliz
teşekkür
Erkek degilim
Anlıyorum ağam
Bilmem niye acaba
bu sefer gizlenmeyi unutmuş arkadaş
Yok abicim soru alıntı mxmx