#movie_colic

Hayır yoktur ki çapkınlıkta dikkat çeken insan değildir aslında. Çapkınlık biraz daha ayran gönüllü, ilgi seven insanların herkese yeşil ışık yakmasından ötürü oluşur. Yani önce kime çapkın dediğimize bakmak gerekir. Bununda cinsiyeti pek yoktur, hatta kadınlarda bu oran daha da yüksektir. Çünkü Türkiye'de icraatler mecburi olarak erkekler tarafından gösterilmektedir. :D
güzel bir soru usta 👍
şimdiki kadın ve erkekler bu konuda birbirlerine laf atıyor ama hiçbiri kusura bakmasın kadın erkekten erkekte kadından bu konuda beter mi beter... eskiden olsa bende erkekler çapkın erkekler söyle böyle derdim çünkü o zaman kadınlarda bu durum böyle değildi kadın daha masumdu şimdilerde bakıyorum bazı erkekler bu konuda kadınların yanında hiç nerdeyse çapkınlık cinsiyeti yoktur şimdiki kadınlarda erkeklerde (istisna varsa bilemem) çapkın çapkınlık bir cinsiyet işi değil kişilik karakter işidir... şimdilerde kadınlarda çapkın erkeklerde...
Güzel bir görüş eline sağlık 👍
teşekkür ederim 😊🎀
Yok tabiki kadın/erkek tek bir kişiyle yetinmiyorsa capkın mi oluyor)) bu da onların uydurduğu kılıf sanırım.
Daha doğrusu yaptığımız hatalara hep bir bahane bulmayı çok iyi beceririz.
Cinsiyeti olmaz çapkınlığın. Ben o konuda beceriksizim. Millet hep çapkın bakıyorum. Kendime diyorum ki bazen neden çapkın olamadın acaba. Tek tek kişi olsun deyip durdun sonunda kaldın sap gibi. 😃 Bu aklımla genç olsam çapkın olurdum. Olamazsam öğrenirdim. 😃 Bizden geçti yine aynen devam. 😁
Cevap
32Cevap
Hayır yoktur. Ama erkekler daha çapkındır, böyle saman altından su yürüten cinsten.
Erkekler açık açık yapar saman altından su yürüteneler tahmin et kimler 😅😅
Erkekler ! 😠
Seninle asla hem fikir olamayacağız 😂
Tabiatıma aykırı 😌💅
Ama benim tabiatım gerçekler sen gerçekleremi karşısın 😅
Cıxx yanlış, sana gerçek bana değil 🤫
🤭🤭🤐
Çapkınlığın cinsiyeti olmaz. Herkes yapabilir.
Ayıp ayıp beeee... tüüübeler tübesi olsun öyle birsey var ivit 😁
Ama masumca yani şöyle;
Cuk datlusun ama meneneeee
Doğru söyleyen insanı severim ama doğruları söyleyen kadınlara hayranım 😅👍
Her kadin çapkın değildir yalnız altını çizelim. Diğerleri yalancı konumuna girmesin efendim 😌
Genelleme yapmıyoruz genellemeye karşıyız 🙏
Çapkınlık denince akla erkek, namus denilince ise kadın gelir. Bu algılar niye var bilmiyorum. Konuya gelirsek de kadınlar biraz daha kendini saklayabilen ve kontröl edebilen varlıklardır. Ama erkekler konuşmaları ve beden dilleri ile bunları belli ederler. Çapkın kadınlar genelde herkesten ilgi görmeyi beklerken, çapkın erkeklerde ise cinsellik düşüncesi daha yatkın oldukları için erkekler çapkın olarak anılır.
Erkek kadın hiç farketmiyor, karakter meselesi bu. Kimisi birle yetinemiyor, gözü hep dışarı kayıyor, kimisinin karakterine sadakat denilen duygu mevcut değil…
Yoktur bence. Erkeklere çapkın denmesinin sebebi kadınların bunu yaptığında ayıplanması erkeğin yüceltilmesidir. Halbuki iki cinsiyette de var ama birine çapkın yerine başka bir şey demeyi tercih ederler. Ne yazık ki. Çifte standart.
Her iki cinste çapkınlık yapar.
Ama hala bu kadınların sadakat tutkunu gibi kendilerini öyle gösterme çabasını anlayabilmiş değilim.
Yoktur tabiki.
Çapkınlığı o da yapar bu da yapar kendine güvenen herkes yapar. Bu iş karaktere bakar..
Varmış bu aralar onu gördüm yakınen.
Kadının hovardası daha bir tehlikeliymiş...
Ben kızım çapkınım erkek türünün tamamı çapkın yani yoktur
Ben. hic yanlışlıkla soyunup yatağa giren ne bir. erkek ne bir kadın gördüm..
Evet vardır. Çapkınlığın cinsiyeti lahmacunun cinsiyetiyle aynıdır.
Hayır yoktur ama ağırlık verecek olursak erkeklerin bir tık daha fazladır çoğu çünkü doyumsuz
Çapkınlığın cinsiyeti yoktur fakat çapkın olan kadına daha sert sıfatlar kullanıyor.
Çoğunlukla erkekler için kullanılıyor ama bence yoktur
Çapkınlık neden aykırı görülürki kadınlara da yakışabilir.
Çapkınlık yapmak zeka işidir. 😂
Erkekler bir tık önde çapkınlığın cinsiyeti yok bu arada
Elbette cinsiyeti yok. Her iki taraf ta çapkın olabilir.
Çapkınlığın cinsiyeti elbette vardır erkek yaparsa çapkın kadın yapar K.. şar olur
cinsiyeti yoktur. hatta oran olarak bakarsak denk bile gelebilir erkeklerle kadınlar. sadece kadınlar toplum baskısı yüzünden bunu açık açık yapamazlar
Hayır. Kesinlikle cinsiyeti olmaz.
Erkek niyetlenir.
Kadın niyetlendirir.
Vardır. Yine de erkektir. Bu kıyamete kadar değişmez. şu an oklar kadınlara cevrilmeye çalışılsa da erkek her zaman bu islere daha düşkün
Aynı şekilde davranmalarına rağmen kadınların yavşadığı erkeklere çapkın yavşamadığı erkeklere sırnaşık denir aradaki fark budur.
Erkeklerin hormanı kadınlara göre daha fazla çalışıyor cinsellikte. Her iki tarafta seks cinsellik ister ama erkek daha baskındır
Yok maalesef önceden çapkın erkek derdik bu dönemde çapkın kızlar diyoruz
Herhangi ilişki tek başına yaşanmadığına göre “eşit” olmalı…
Bence yok fakat erkekler daha göz önünde muhtemelen kalıp gibi yapıştığı için üstlerine
Evet cinsiyeti var karaktersizlik gibi bir namı ve ismi var
Cinsiyet farketmez de sanirim erkekler daha belli ediyo
Yoktur ama genel olarak kabul edilmiş bir algı var
Yoktur. Çapkın kadınlar da vardır.
sen capkın mısın
Sözlüğe bak 2. Anlamı için evet öyleyim denebilir
oraya bir de merak uyandıran ekleyelim
O da uyar
Yoktur. Mesela o... puluğun da yoktur ama akla ilk kadınlar gelir. Erkeklerin o. su da yadsınamayacak kadar az. O misal
Yo hayır bunu herkes yapıyor
Bu zamanda çapkın kadınlar tavliyor erkekleri 🤨
ikisinde de çapkın var
Yoktur. Fazla bile olabiliriz.
Hayır kesinlikle yok.
Elbette yoktur. Çok fazla çapkın kadın var.
Günümüz için yok hatta yaş sınırı bile yok. 🤷♀️
erkek yaparsa çapkın, kadın yaparsa o**spu..
çapkınlık cinsiyet değil karakter meselesi
Genel olarak erkekler çapkın olur
Kızlar erkeklerden beter
Yoktur. Blue - Bubblin klibini tavsiye ederim :D
Yoktur, capkin capkindir...
Günaydın.. hayır yok ama erkekler daha çapkın 🙂
Hayır yok isteyen alasını yapar
Yoktur kişiliğiyle huyuyla ilgili bi durum
yok ya kizlarda yaman
Kadınlar yapamaz öyle
Hayir olmaz. Kadinlara daha çok yakisir bu is.
Ben oldukça çapkınımdır çaöxçaşqösq
Hayır yoktur
Yoktur
Yoktur
Bencede kadinlar daha çapkın
Hayır yok
Bence yoktur ama erkekler daha çapkındır
Yoktur tabi.
Hayır artık yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?