Arkadaşlar ben abartıyor muyum Allah aşkına yardımcı olun?

Arkadaşlar 3 yıldır evliyim 6 aylık bebeğim var eşim aşırı dışarı bakan biri yani sadece kadınlara değil çevreye mesela bir dışarı yemeğe gideriz heryere bakar aşırı meraklı yani bana asla bakmaz hep etrafta gözü acayip rahatız oluyorum az önce de eve geçiriyoruz 2 tane kız geliyor eşim baktı ama karanlıktı sonra tekrar baktı dedim ne bakıyorsun bana bir bağırdı başlarım şimdi senin hee ne bakacam dedi dedim gördün bir kere bok mu var neyse kavga ettik dedi sen nasıl anlıyorsan öyle olsun dedim benim anladığım gibi ise istemiyorum bakmayacaksın art niyet olmasa bile ayrılırım eğer gözün dışarıda ise senin anladığın gibi dedi yattı bağırdı baya ama gerçekten çöl rahatsız oluyorum dışarı bile çıkmak istemiyorum artım onunla yani çok bakıyor sağa sola kız olmasa bile sizce bu sebepten evlilik biter mi ben çok mu abartıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ya düşünün geçen gün dışarı çıktık o kadar dışarı bakıyor ki bende sinir olsun diye etrafa baktım sürekli onu bişe farketmedi yani o derece Dedğim gibi araba ağaç insanlar yani kimi görse bakıyor sanki bok var yahu önüne baksana be adam ya
Arkadaşlar ben abartıyor muyum Allah aşkına yardımcı olun?