22 yaşındayım tipim de iyi aslında çok berbat çok kötü bi tipim yok ama yalnızım kızlarla konuşamıyorum detaya gelin lütfen?

Arabam var çok sükür maddi durumumda iyi giyim tarzımda iyi teknik servisim gittigim yerlerde kasiyer garson kızlarla muhabbet ediyoruz. Ama telefon numarasını instasını isteyemiyorum şikayet ederler işimden olurum diye ama baya maaşımı felan soruyorlar konusuyoruz ama icrata gelemiyorum. Her neyse. en son 2019 sevgilimden ayrıldım o gunden beri hayatıma kimseyi alamadım arkadaslarıma bakıyorum sevgilisi var mutlu şekilde ilerliyorlar ben yıllardır yalnızım tek geziyorum adam akıllı arkadasım yok var ama ciddi anlamda bunaldım onlarla takılmakdan kafamız uymuyor ısrarcı laftan anlamaz insanlar. Herkes gibi kız arkadasım olsun beraber gezelim sevelim birbirimizi güzel bi ilişkim olsun istiyorum ama olmuyor nerde yanlış yapıyorum. Çok bunaldım yalnızlıkdan arabama binip hep tek geziyorum. 😌
22 yaşındayım tipim de iyi aslında çok berbat çok kötü bi tipim yok ama yalnızım kızlarla konuşamıyorum detaya gelin lütfen?