Eşim benden sürekli para alıyor ne yapmalıyım?

Eşimin aklı bir karış havada. Sürekli bi işlere giriyo ama olmuyo hep aynı çark gibi. Bişeylere hevesleniyo nerdeyse tüm parasını harcıyo sonu yine aynı oluyo en başından olmayacağını söylüyorum boşuna fevri hareket ettiğini söylüyorum hep haklı çıkıyorum ama akıllanmıyo. Bende ortalama maaşlı biriyim. İş yerim büyük bir şirket tüm ekip arkadaşlarımın özenli ve tam plaza insanları gibi. Evlenmeden önce annemin maddi durumu iyi olduğu için bende öyleydim. Şimdi ev kirası faturalar aidat vergiler hepsi bende çünkü yeni bi işe heveslenip birikmiş üç beş kuruş parayı verdi ordanda bir kuruş kazanmadı bitti. Ben iş gereği şehir dışındayım şu an beni aradı yine para istedi olmadığını söyledim ayağını denk al fazla harcama yapma benim dururum iyi değil dedi. İş için üst bile alamıyorum şu an 1 senedir kuaföre gitmiyorum nerdeyse. Ne yapacağımı bilmiyorum. Seviyorum da maddi sıkıntı harici bir şey yok onunda zoruna gidiyo bu durum farkındayım ama bende tükendim ve görmüyo bunu. Babamla annem ayrı anneminde eskisi gibi durumu iyi değil babam çok gelenekçi zaten boşanma vs kıyameti kopartır. 3 kardeşim daha var. Geride dönemem zaten ayrılmakta çok ciddi düşündüğüm bişey değil. Ne yapmalıyım sizce. Arkadaşımda kalmadı çevremde bu sorunlardan dolayı.
Eşim benden sürekli para alıyor ne yapmalıyım?