Sevgilimle aynı evde yaşamaya başladık. İkimiz de üniversite okuyoruz. Arkadaşlarımdan oldukça rahatsız oluyor ve arkadaşlarımla buluştuğumuz zaman yüzünü asıp sadece telefonuyla ilgileniyor. Arkadaşlarımla buluşmamı istemiyor ve sadece benimle evde durmak istiyor. Kendi arkadaşı neredeyse hiç yok ve birkaç arkadaşıyla dahi buluşmak istemiyor.
Benim bazı hareketlerimden rahatsız oluyor ve sürekli değiştirmemi istiyor. Örnek olarak konuşma tarzım (arkadaşımın sesine benzetiyor), telefonu açtığımda "alo" derken çıkarttığım tonlama (çok flörtöz buluyormuş ve ona bile böyle bir ses tonu kullanmıyormuşum).
Evde sürekli gergin bir ortam oluşuyor ve ben de artık çok hassas olduğu için ona aşırı dikkatli davranmaktan çok yoruldum. Ben kendi düşüncelerimi söylemeye başlayınca hemen bir tartışma ortamı çıkıyor ve sevgilim ağlıyor. Fakat ben artık yorulup umursamayınca kendisini yanıma geliyor. Sizce ne yapmam gerekiyor, göremediğim bir şey mi var? Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.
Benim bazı hareketlerimden rahatsız oluyor ve sürekli değiştirmemi istiyor. Örnek olarak konuşma tarzım (arkadaşımın sesine benzetiyor), telefonu açtığımda "alo" derken çıkarttığım tonlama (çok flörtöz buluyormuş ve ona bile böyle bir ses tonu kullanmıyormuşum).
Evde sürekli gergin bir ortam oluşuyor ve ben de artık çok hassas olduğu için ona aşırı dikkatli davranmaktan çok yoruldum. Ben kendi düşüncelerimi söylemeye başlayınca hemen bir tartışma ortamı çıkıyor ve sevgilim ağlıyor. Fakat ben artık yorulup umursamayınca kendisini yanıma geliyor. Sizce ne yapmam gerekiyor, göremediğim bir şey mi var? Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.
Merhabalar 😊
Ah, insanın kendi manipüle olmuşken neden karşısındaki insanı da manipüle etmek ister ki? Çok basit!
Sizi giderek manipüle ederek kendinize olan öz güveninizi yıkmaya yönelik bu hareketler altında sizden kaynaklı bir sorun aramayın lütfen. Tamamen karşınızdaki bireyle alakalı sorunlar bunlar.
Bu tarz ilişkilerin gitme noktası pek iç açıcı olmuyor. Bir ilişkinin amacı nedir; mutlu olmak, huzurlu hissetmek, arkadaş olabilmek, ruhunun özgür olabilmesidir. Tabii ki her şey dört dörtlük olmayacak, hatalar konuşulacak, tavsiyeler verilecek ama bu şekilde değil. Hem sosyal hayatından hem kişinin kendinden soyutlayarak değil.
Kendi değerinizin farkında olun. Özveri iki taraflı olur. Ruhunuz özgür olsun ki sağlıklı düşünebilesiniz.
Sevgiyle ♥️