Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar görüşleriniz için teşekkür ederim, gerçekten kendimi kötü hissediyorum. onu kırmadan konuyu açarak sevdiğim kızı unutamadığımı söylesem olmaz mı?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar selamlar, ona demek istediklerimi söyledim ve açıkçası içim rahatladı. "sen bilirsin, sıkıntı yok" dedi ve bitti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aslinda sogumadin, ne istedihini bilmiyosun. Bosluktasin, hem ihtiyacin var hem kimseyi cekemiyosun. Mutlu degilsin hayattayken
Ben de boşlukta olduğumu düşünmüştüm fakat gerçekten platoniğimi unutamıyorum
Platonigini ne zamandir gormuyosun
2 yıldır seviyorum onu
Kiz mi o sevdigin?
evet 😟
Biseks misin
son zamanlarda erkeklere hiç ilgim kalmadı, bu yüzden lez olduğumu düşünüyorum
Bak aslinda bosluktan ya da ualnizliktan kaynaklanir kizlara ilgi duyarsin ama gecicidir. Kendini lezbiyenim diye sartlandirma. Herseyden once bu cocjkla konusmayi kes. Ne ona yazik wt, ne de sen zamansiz bi sekilde erkeklwrden uzaklasma.
evet söylediklerinizi anlıyorum, belki de ileride kızlara ilgim hiç kalmayacak fakat sorun ben ona konuşmak istemediğimi nasıl söyleyeceğim, kendisi çok hassas birisi
soğuk davranarak olacak iş değil
Yazacaksin guzel bisey kirmadan ve bitecek. Uzattikca sen ondan iyice soguyacaksin, o tam yersi baglanacak. Ona bunu yapmaya hakkin yok. Kendine de yapmamalisin. Istersen guzel bisey yazariz beraber atarsin
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, son kararımı bugün vereceğim ve ona sebep belirterek yazacağım 💖
Unutamadığın biri olduğunda başkasıyla ilişki kurmamalısın
biliyorum, bu çok kötü bir şey ama şu an durumu nasıl toparlayacağımı bilmiyorum 😞
Ayrılmanı tavsiye ederim
Onu sorarak öyle düşünmeni sağlamış ve sende soğumuşsun. Bi kaç gün konuşmayın geçer
ama ona yazmadığım zaman kendini kötü hissediyor ve doğal olarak ben de öyle hissediyorum
Takma bu kadar
Çocuk gayet efendi bir şekilde sormuş, bence bunda bir şey yok. Sana saygı göstermiş. Neden sıkıldın ki
bilmiyorum, emin olmamakla beraber sanırım benden hoşlanıyor fakat benim 3 yıldır hoşlandığım bir kız vardı, onu unutmak için yeni kişilerle tanışmak istedim fakat unutamadığım için de soğudum
İnsanların duygularıyla oynamayı bırakın, ümit verme çocuğa kendi çıkarların uğruna
peki durumu nasıl toparlayacağım lütfen bana akıl verin
Çocuğu seviyorsan yaz görüş diğer hemcinsini unut, gerçekten sıkıldıysan duygularıyla oynama yapamıyorum dersin olur biter
keşke söylediğiniz gibi kolay fakat ben ona karşı bir şeyler hissetmiyorum. yaptığım şey çok kötü biliyorum ama belki zamanla hoşlanırım diye sanki ondan hoşlanıyormuş gibi davrandım ama ne hoşlanıyorum ne de seviyorum, sadece soğudum
tamam guzel kardeşim, soğuduysan daha da üzme çocuğu uzatma.. görüşmek istemiyorum de. Çnkü uzadıkça sana zulüm gelecek ona umut verecek
çok zor olacak ama deneyeceğim, teşekkürler tavsiyeleriniz için
Hadi gözün aydın
😊😊🥰
Erkeğin yerine kızı mı tercih ettin şimdi😅
evet sanırım öyle oldu 😅😅
olanlar bunu gerektirdi 🙂
kız hiç bir zaman benim olamayacaktı ama benim olmasa bile onu resmen aldatmış gibi hissettim
Kız biliyormu bari söyleyecekmisin
evet o biliyordu
Senin olmayanı aldatmış olmazsın ki... bu ne zamana kadar sürecek böyle, her erkekle görüştüğünde böylemi düşüneceksin
işte bu yüzden diyorum ya şu anda erkeklere karşı bir şey hissetmiyorum diye, amacım sadece onu unutmaya çalışmaktı fakat ben olayların böyle gelişeceğini asla tahmin edemezdim
Anladım, duygular değişince düzelir... mutlu yaşamlar dilerim☺️🤗
bana çok yardımcı oldunuz, çok teşekkür ederim. size de mutlu günler diliyorum ❤️
Ne zaman arkadaşça sohbet istersen yazabilirsiniz, sorunuzu beğendim, iyi akşamlar☺️
dün çekindiğimden söyleyemedim ancak ilerisini göremiyorum de kapat o defteri bence
La bu ergenler nezaman bitecek
Yaaa neden aniden böyle oldu
Gunaydin canım
Ben varim
Unutamadigin mi var
evet 😞😞
Onu unutamadan başka erkeklerle iletişim kurmakta zorlanırsiniz soğuman çok normal o kişiyi de unutman imkansız
peki durumu nasıl kurtarabilirim, nasıl onu kırmadan artık konuşmak istemediğimi söyleyebilirim. çok hassas ve duygusal birisi, kalbinde yara açmaktan korkuyorum 😞
Soğuk davranarak kısa geç yazarak isim var müsait değilim o anlar zaten keser konuşmayı
Ümit verme Adama bari yazık ya
bittiyse direk söyle uzatma