Sevgili olmak istedi yeni tanışıyorduk zamanı var dedim çok iyi anlaşıyorduk her şey güzeldi sonra kendini sevdirdi ve aniden sebebsizce terk etti...
oynadı yani benimle...
canım aşırı yanıyor geçmiyor acısı
ona vicdan azabı çekmesi için nasıl mesaj atmalıyım?
daha önce yazdım aradım çıkmadı red ettii... resmen takmadı bile.
insanlar nasıl böyle kötü ve vicdansız olabiliyor ben anlamıyorum?
ben her gece ağlıyorum o eğleniyor... böyle insanların vicdanlarıda yokki Allah cezalarını versin... offff
oynadı yani benimle...
canım aşırı yanıyor geçmiyor acısı
ona vicdan azabı çekmesi için nasıl mesaj atmalıyım?
daha önce yazdım aradım çıkmadı red ettii... resmen takmadı bile.
insanlar nasıl böyle kötü ve vicdansız olabiliyor ben anlamıyorum?
ben her gece ağlıyorum o eğleniyor... böyle insanların vicdanlarıda yokki Allah cezalarını versin... offff
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Vicdan azabını senin atacağın mesajla çekmez merhameti ve vicdanı olsa çekerdi. boş ver gitsin hayatından bi pislik çıkmış oldu
Genelde kadınlar yapar bunu bu sefer sen aşkolanmışsın 😁
Aşk değil. Kalbim kırık
Üni de sürekli beni kesen bir kız vardı ama kız afet ay parçası gibi fakat tipik içi bomboş şekilci Kezbanın teki. Bizim de şekil şemal Yerinde tabi.
Neyse bir gün ben derse yetişmeye çalışıyorum merdivene yöneldim bu ve bunun en yakın arkadaşı merdivenin önünde bekliyorlar. Tam yandan geçeceğim bunun ekürisi elini merdivenin trabzanına koydu geçişimi engelledi.
Pardon müsade eder misiniz dedim?
Arkadaşım sana bir şey söyleyecek dedi.
Niye arkadaşın kendi söylemiyor mu? Onun kendi ağzı yok mu sen onun basın sözcüsü müsün dedim?
Sen ilk görüşte aşka inanmaz mısın dedi?
Yok ben ilk görüşte gıcık olmaya inanıyorum dedim. Güldüler. Ben de bağırdım. Buna bastım fırçayı. Ne gülüyorsun ! sana da ilk görüşte gıcık oldum. Bana sürekli bakıp duruyorsun, bakışlarınla beni taciz ediyorsun resmen dedim. Ne bakıyorsun kardeşim bak beni rahatız ediyorsun bir daha bana bakma! Kafamı başka tarafa çeviriyorum yine bakıyorsun! Ne var ne istiyorsun dedim!
Bunun yanındaki kız sen de bakıyorsun dedi.
Hayır ben sen bakıyorsun diye bakıyorum dedim.
Ee tamam bakıyorsun işte dedi.
Hayır arkadaşım eğer biri kadın olsun erkek olsun gözünü diker bana bakarsa ben de ona bakarım. Yanlış anlamışsın ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet veren de sensin dedim. Bir daha bana bakma dedim!
Hala geçmeye yukarı çıkmaya çalışıyorum engelliyor.
Oynamamışkı seninle.. benimki ne vaatler ne vaatlerde bulundu saten inabmadımda ama bukadar çabuk terk etceğinide düşünmedim. Kendimi şu an onun yüzünden yetersiz ve çirkin hissediyorum. Kendisi yakışıklıydı. Benim yüzüm ortalama ama fiziğim güzel. Belki sadece beni yatağa atmak için çabalamıştır fiziğimden sebeb. Aşırı üzülüyorum çok güzel olsaydım terk etmezdi...
Ondan sonra sen de bakıyorsun diyo ama bizim kız suskun kankasıyla muhattap oluyoruz. Ondan sonra niye bakıyorsun diyo. Arkadaşım ben etrafıma bakarım yani aynı koridordayız gayri ihtiyari bir tanıdığımı görürüm diye bakarım, sadece insanlara değil ne bileyim bir ağaç görürüm bu ne ağacı acaba diye meraktan bakarım. Sen buradasın diye ben kafam önde mi dolanacağım sanki kabahat işlemiştir utanıyormuş gibi. sen de bakma o zaman kafanı başka tarafa çevir falan diyo. Dedim ki oldu başka bir emrin var mı? Sen kimsin de bana ne yapıp ne yapmayacağımı söylüyorsun!
Sen bana söylüyorsun ama dedi!
La canım ben senin önünü mü kestim! La söyleyeceğin 2 çift lafmış onu da kendin söylemekten acizsin tutup arkadaşına söylettiriyorsun! Pısırık ! Bu kadar korkak bir insanla zaten benim işim olmaz dedim!
Sen benim yolumu kesiyorsun elbette söylerim!
Sen de bana söylemeyeceksin o zaman dedi!
Ya yürüyün gidin kardeşim beni delirtmeyin dedim öbür kız hala elini koymuş bunun eline bir yumruk attım ittim bunu elini kaldırdım geçtim. Sonra 4,5 basamak yukarı çıktım. Dedim ki ;
U l an bana bakın siz kimsiniz la!
Ne zannediyorsunuz la kendinizi !
Siz kim oluyorsunuz da benim yolumu kesiyorsunuz? Bu ne cüret bu ne münasebet? Bak eğer bir daha beni rahatsız ederseniz yemin ederim rektörlüğe şikayet ederim ikiniz de okuldan kovulursunuz dedim! Sen de bana bakmayacaksın dedi ! La canım kendi kendine gelin güvey oluyorsun sana kim bakıyor! Sana git de belediye baksın dedim! Sonra küfür ede ede yukarı çıktım😁
Dış görünüşe de o kadar takılma. Benim bu zittir çektiğim kız okulun en güzel kızıydı. Bizim okuldan gizem Karaca çıktı yani düşün. O bile halt etmiş onun yanında
Tamam işte ona bile öyle yapan hayat bana napmaz
Kuzum saygılı ol.
Ben ona o dersi kibrini egosunu ezmek için verdim. Haddini bildirdim ona. Öyle bir hale getirdim ki onu pinpon topu gibi oynadım onla , kedi gibi miyavlattım. Neden biliyor musun?
Çünkü küçük dağları kendisi yaratmış sanıyordu! Ona bunun böyle olmadığını kafasına vura vura anlattım. 1,75 boyunda küsursuz güzellikte bir kızdı.
Ama ben ne yaptım? Gittim 1,63 boyunda onunla kıyaslayınca yarısı kadar etmeyen , ufak tefek bazı kusurları olan bir kızla sevgili oldum ve çok mutluydum. O daha da kudurdu! Neden biliyor musun çünkü bizim ufak kız tam bir hanımefendi uslu , mütevazi bir kızdı. Onun gibi kendini beğenmiş leş kezbanın teki değildi. İşte bu yüzden
Gerçekten mi?
Evet
Çok merak ettim şimdi kızı
Sana fotosunu gönderemem yanımda olsam kendi telefonumdan gösterebilirdim. Neyse sen önemli olan bundan ders çıkartman. Gerisi önemli değil.
Tamamda bu hikayenin gerçek olup olmadığjnı bilememki😄
Valla üzgünüm. Eğer onun ismini instasını sana verirsem ben de seni tanımıyorum neticede. Gidip ona mesaj atabilir bir şeyler yazabilir hatta onu sıkboğaz bile edebilirsin. Bunu da hiç isteme çünkü bu işten o prim yapmış olur. Onu mutlu etmeyi istemem. O kadar çok merak ediyorum diyorsan gel tanışalım ispat edeyim. Ortak okuldan arkadaşlarım da var onlarla da seni tanıştırayım onlar da konuyu doğrularlar. Zaten biri öğretim görevlisi oldu. Başka türlü de nasıl doğrularım aklıma bir şey gelmedi 😃
İstanbul'da mı yaşıyorsun?
Evet.
İü mezunuyum
Çok konuşkansın, tanışabiliriz ama şey böyle sanki yazarmışsın gibi geldi bana biraz 😄 dizi senaryosı gibi anlattığın şeyler😂
Valla bunun 5 katı da anlatmadığın var 😄Ya zaten beni tanımayan kimse inanmıyor. Tanıdıkça tanıdıkça şok üstüne şok olup bana hayran kalıyorlar🤣
Yok artık vayyy be neler yapmışsın diyorlar
Neler yapmışsın anlat bakalım banada biraz aklım dağılır :)
Üniversite nin tuvaletinde seks yaparken profesör e yakalandım. Mesele 😃
Böyle şeyleri anlatmasanda olur, teşekkürler:)
Oldu 👍😆
🤦🏻♀️😔
Ne oldu niye hayal kırıklığuna uğradın.
Benim de mi senle oynamamı isterdin 😃
Ne ilgisi var
Soruda onu sormuşsun ya işte.
Ben de eski sevgilin gibi senle oynayayım mı? Dürüstçe anlatıyorum işte 😀
Tamamda ben sana cinsel hayatını sormadımki
Cinsel hayatım değil zaten.
Okulda olan olayları sordun. Ben de anlattım. İçinde cinsellik de var. Hem de çok fazla var.
Hatta cinsel kısımları çık anlatma dersen geriye bir şey kalmaz.
Hiç bir şey yazma. İrtibatı kes. yeni biri ile öpüş. Birine yapışkan gibi neden kalıyorsunuz anlamıyorum. Giderse gitsin
Şeni üjdülerrr miiii kiyamammmm KSabazanTime keyfini yerine getirir gelir çocuklar birazdan meraklanma
iyi etmiş kız milleti değilmisiniz topunuz aynısınız
sen zeka özürlümüsün?
ozaman erkeklere bulasma
Hiç uğraşma çekmez o vicdan azabı
Madem karaktersiz neden hâlâ mesaj atma derdindesin. Engelle gitsin.
Engelelemez. Kızlar psikopat küfürbaz ve onları üzenlere yapışıyor onlardan ayrılmak istemiyorlar. ille zük beni zük beni demek istiyor :)
Benimle oynama söyledim sana şansını zorlama uğurlar olsun
Bence hiç uğraşma zmaan kaybı
Sevişmek istediyini berit