Soruyu genel sordum ama kendimden bahsetmek istiyorum aşık olduğum kişi açılmamı istiyor açılmaktan kastım başörtümden rahatsız oluyormuş. İlk tanıştığımız zamanlar birbirimizin tipi olmadığımızı söylemiştim buna rağmen hayatıma girdi kendini sevdirdi alıştırdı çok güzel anılarımız bir sürü gerçekleştirmek istediğimiz hayallerimiz vardı. Ancak benim için her şeyi yapar mısın dedi ansızın yapmamı istediği şey buymuş. Duyunca inanamadım başından beri böyleydim ben dedim söylemiştim de senin tipin değilim dedim o da benim değildi ama tanıdıkça değişmiş her şey. şu an hem hayatında olmamı istiyor hemde geleceğinde beni bu şekilde hayal etmiyormuş. Az çok böyle bir şeyin kabul edilemez bir şey olduğunu söyleyeceğinizi düşünüyorum çünkü bende öyle derdim ama olmuyor. Hem ondan kopmak istemiyorum hemde benden istediği bu çirkin isteğine karşı ona inanılmaz kırgınım. Arada kalmış gibiyim. İnanç meselesi bu dedim bu benim inancım bu benim kararım kararıma saygı duymayıp sevdiğini söyleyen birine aşık olmak gibi aptalca bir durumun içindeyim.
Yazdığı bazı mesajlar aşağıdaki gibi.
Bir çok hayalimde sen varsın
Önce buna alışırım diye düşünüyorfum ama sonra bu sorunu çözebiliriz diye düşünfum
Seni tamamen değiştirniyorum anla bunu sadece o kafandaki şey
: Seni çok seviyorum
Ama böyle kabul edemiyorum
: Ama bu sorunu çözerek inan daha mutlu olucak eskisinden daha mutlu
Evet benim mutlu olmamı istiyorsan bu sorunu halledebiliriz
Dsha doğrusu benim dsha çok mutlu olmamı istiyorsan
Kafandaki şey benim için sorun oluyor evet ama umarım ilerde daha büyük bir sorun olmaz
Amacım seni üzmek veya kırmak değil
Sen üzülünce bende üzülürüm
[ Bunu belki laf olsun diye söyledim sanicaksin ama öyle
[ Sen üzülürsen bende üzülürüm
Seni kaybetmek elbette hiç istemem
: Sesini duyamiyinca kendimde bi boşluk hissediyorum
Sen bana iyi gelen tek kişisin
Seni gerçekten çok seviyorum
Seni gerçekten çok seviyorum seninle bir gelecek hayalim var ben sana aşık oldum senden vazgeçmek benim için intihar gibi bisey olur tammmi ben ilk defa birini bu kadar sevdim ilk biri benim için bu kadar vazgeçilmez bi hal aldi
Yazdığı bazı mesajlar aşağıdaki gibi.
Bir çok hayalimde sen varsın
Önce buna alışırım diye düşünüyorfum ama sonra bu sorunu çözebiliriz diye düşünfum
Seni tamamen değiştirniyorum anla bunu sadece o kafandaki şey
: Seni çok seviyorum
Ama böyle kabul edemiyorum
: Ama bu sorunu çözerek inan daha mutlu olucak eskisinden daha mutlu
Evet benim mutlu olmamı istiyorsan bu sorunu halledebiliriz
Dsha doğrusu benim dsha çok mutlu olmamı istiyorsan
Kafandaki şey benim için sorun oluyor evet ama umarım ilerde daha büyük bir sorun olmaz
Amacım seni üzmek veya kırmak değil
Sen üzülünce bende üzülürüm
[ Bunu belki laf olsun diye söyledim sanicaksin ama öyle
[ Sen üzülürsen bende üzülürüm
Seni kaybetmek elbette hiç istemem
: Sesini duyamiyinca kendimde bi boşluk hissediyorum
Sen bana iyi gelen tek kişisin
Seni gerçekten çok seviyorum
Seni gerçekten çok seviyorum seninle bir gelecek hayalim var ben sana aşık oldum senden vazgeçmek benim için intihar gibi bisey olur tammmi ben ilk defa birini bu kadar sevdim ilk biri benim için bu kadar vazgeçilmez bi hal aldi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer