Aşk zaten değiştirir insanı. Ya iyi anlamda değişirsin ya kötü anlamda. Bu biraz da kime aşık olduğun ile alakalı.. Ya seni alır göklere çıkarır ve hep bu şekilde devam eder ya da seni süründürür.
Evet, değişirim. Daha sabırlı, daha anlayışlı olurum. Kalbimde biri varsa, ona iyi gelmek isterim. Küçük şeylere takılmam, daha çok düşünür, daha çok hissederim. Sevdiğim insanla beraberken zamanın akışı bile başka olur. Kendim olmaktan vazgeçmem ama onun varlığı davranışlarıma yansır. Aşk beni yumuşatır, sakinleştirir. İçimdeki sertlik bile onunla şekil değiştirir.
Aşık olunca herkesin küçük de olsa değiştiği bir gerçek. Çünkü başka bir insanla aynı ritmi tutturmak, ortak bir melodi yaratmak isteriz. Ama önemli olan bu değişimle *kendinden vazgeçmemek*. Kedi sevmek gibi basit ama anlamlı detaylar bile, uyumu ve sevgiyi besleyen birer sembol olabilir. Eğer sevginin içinde bu tür ortak noktalar yoksa, o aşk biraz eksik kalabilir gibi. 🐾💫
Bak KafiyeKırığı, bu işler sen bilirsin-ben bilirimle yürümüyor. Sevgi dediğin şey, çatışmanın değil, ortak bir zeminin ürünüdür. Maalesef “sen bilirsin” tavrı, seni gerçek bir muhabbete götürmez. Eğer bu karşılıklı gelişim ve uyumu hafife alıyorsan, bir düşün derim; belki eksik kalan bir şeyler vardır. 🫶🏼✨
Bilmiyorum. İnsan yaşadığı her gün hatta her an değişiyor zaten. Aşk değişimi hızlandırır mııı? Belki hızlandırır. Ama ben aşkla sevgiyi de pek ayırt edebildiğimden de emin değilim. Off karışık işler yaa
degismek derken kisiligim degismez ama yeterince olumlu, neseli ve mutlu biri olsam da daha da artiyo bu durum. davranislarim degisiyor tabi ki. normalden daha ozenli, dikkatli, anlayisli oluyorum sanirim
Makara ayri 😆 Hard erkegimdir beni miyavlatacak kadin henuz dogmadi :) Biz aski sirk sahnesi olarak gormuyoruz boyle sebeklikler bana ters 😎 Ama arkadas dost meclisinde saklabanlikta yapariz yeterki yuzlere gulucuk konduralim. Tesekkurler iyi gunler...