Hayır evde kalacağım korkusu yaşamıyorum. 2 ay öncesine kadar evlilik gibi bir düşüncem yoktu ve bana uzak kavramdı. Daha yeni yeni ılımlı bir şekilde bakmaya başladım. Kadın veya erkek fark etmez herkes gerçekten evlenmek isteyen kişi elbet bir şekilde birisini bulup evleniyor. Ben haybeye birisi olsun istemiyorum ve o yüzden bekliyorum.
yaşınız daha 24 yani yaşınız 34 olsaydı belki böyle bir korkunuz olmalı diyebilirdim ama yaşınız itibariyle böyle bir risk söz konusu değil evet çevrenizdeki insanlar arkadaşlarınız evlendiyse siz bekar olarak yalnız kaldıysanız böyle bir karamsarlık olabilir normaldir yine de telaşla acele ile karşınıza çıkan kişiyi çokta iyi tanımadan tartmadan bilmeden evlenmek yerine biraz daha sabırlı olun
Aksine istikrarlı bir şekilde evde kalma planları yapıyorum. Hiç öyle düşüncelerim yok şu an ki bu tür şeylerinde çok yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum. İnsanlara tarihi geçmiş ürün muamelesi yapılmasını da doğru bulmuyorum. Karşına biri çıkar belki kendini hazır hissetmezsin, kendini hazır hissedersin bu sefer karşına biri çıkmaz. Tamamen nasip meselesi...