Ciddi soruyorum, ya hiç evlenemezsem ya hayatımı yaşayayım 30larimda evlenirim deyip, ya 30larimda evlenemezsem, beni kimse kabul etmezse ve yapayalnız kalırsam diye korkularınız oluyor mu?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır korkmuyorum alıştım yalnız kalmaya
Nasipte varsa ne zaman olacağı belli olmaz 3 sene öncesine kadar nisanliydim Nisan atıldı şu an evlilik düşüncem yok nasipte varsa birgün olur
Doğru
Yaşa boş ver kızımya evlenip napcan elin oğlunun kahrınımı çekcen
ayyynen öyle çok haklısın. Erkekler bile bunu diyor bu kız hala saçma sapan sorular soruyor
@ffatmaaaaaaaaaaaa aaah fatma ah kimse bunu deneyimlemeden bilmiyor
Sorun yaşlanınca yalnız kalmak, gerçi o zaman kadar yaşar mıyım tabiki bilmiyorum ama yalnızlık çok korkunç bir his.
Kadını bilmem de erkek 35 ine kadar rahat bulur bence :D
Hayatı yaşayamamaktan, şu an ki gibi sürekli geçmişe takılıp eski beni özlemekten çok korkuyorum. Hayat böyle devam edemez.
yo hiçte olmuyor neden olsun ki evde kalmak korkulacak bir durum değil evlilik nasıl normalse bekarlıkta o kadar normaldir
verdigin cevap gayet normaldi ama karsi taraf neden alindi ben orasini anlayamadim aslinda 😅
bende oule düşünüyorum 😅
Hayır yalnızlık bana göre daha iyi.. evlendiğin adam iyi çıkmazsa onun zorluğu daha çok.
bir hadis okumuştum şey diyordu, hepinize bir eş gönderdim, teklik mahsustur diye bir şeydi sanırım. aceleye gerek yok bence bu işin ince bir terazisi ve kaderi var korkma abla
yoooo , özgüveni olan her insan bu korkuyu yaşamaz
düğün istemeyen bir kız varsa taliplerimi beklerim. değilse umurumda değil. dost hayatı yaşamak iyi. masrafa giremem. resmi nikah yapılır onda sorun yok
Erkek adam evde kalmaz kasinlar kalir
@ffatmaaaaaaaaaaaa kadınlar kimin umrunda
Talip olduğunuz kadınlar reddedince evde kalmış olmuyor musunuz?
Reddedecek varsa oda benimki ki defalarca reddettim
Beni reddedecek yok
@ffatmaaaaaaaaaaaa knk uğraşma saçmalıyor işte
Hayır çünkü evlilik düşünmüyorum.
Ben de istemiyorum ama yalnızlık çok korkunç bir his bence, belki sırf o yüzden
Ben evlilik düşünmüyorum dedim, yalnızlık düşünüyorum demedim ki.
Doğru
Bazen ama sonra aman boş ver diyorum
Bu sabah birden bu korkuyla uyandım😂 25 yaşıma girmek üzereyim, evden çıkmayan biriyim mesela ya evlenmek istersem ve kimse olmazsa diye korktum çok tuhaftı 🤦🏻♀️
Bende 25im balım cevrede hemen hemen herkes evlendi ama bugüne kadar yanlış insandan başka kimse gelmedi hayatıma, şu an da zaten baksan etrafa adam gibi kimse yok bizim suçumuz değil yani
Kesinlikle öyle. Aslında yaşadığım çevrede evlenmemeyi tercih eden ve ona saygı duyabilen insanlar yok o yüzden mecburum biraz da bu yüzden aklıma evlilikle ilgili sorular gelebiliyor. Hayırlısı olsun ne diyeyim.
Sıkma canını , elbet çıkar dicem de suankilere pek umut edemiyorum ama sen yinede içini ferah tut dua et bol bol
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim balım 💙
Asla korkmadım. 33 yaşım hala bekarım
Evlenmeyi istemiyor musunuz
Hayır yaşadığım ülke güzel insanlar güzel
korkmuyorum da bu cumle hep kadinlari asagilmak uzerine kullanılıyor mal miyiz da satin aliyorlar bizi nefret ediyorum bu cumleden
aynen bence de evlenmek kurtuluş değil maheretmiş gibi sunulmasın ortaya
evet ya kendi kendimize bakamiyoruz da erkeklere muhtacmisiz gibi bir algi var ortada evlenince ne oluyor tüm gun köleliklerini yapıyoruz kisitlamaya falan başlıyor sosyal hayatimiz kalmiyor ama yine yaranamayacagiz falan bekarlik en iyisi
Sorduğum soruda satın alma cümlesi geçmiyor ve kadınlar da erkekler de evde kalabilir bu lafın gelişi söylenen bir şey. Evlilik isteyip de evlenemeyen için. Lafı bitarafinizla anlamayın.
Bu üklede evde kalmazsın
Yaşadığın yere ve hayatına göre değişir. Ben evden hiç çıkmayan biriyim, görücü istemiyor gibiyim ama kimseyle tanışmak da istemiyorum zaten. Bir gün istersem ya yaşım geçtiği için kimse almazsa diye korkuyorum
Bence erkek kormalı hiç dert etme bilaz kafede ya da AVM de takil nasıl buluyorsun
Öyle bi tip değilim, evlenmeyi istemiyorum da mecbur kalacağım o yüzden bazen aklıma evlilikle ilgili sorular geliyor işte
Sende haklısın ama işte dediğim gibi elbet kısmetin çıkar
korkmuyorum takmıyorum bile kafaya
Evet korkuyorum 33 yaşına geldim
saçmalama la
Niyeki cevremdeki herkes benden küçük ve evleniyor, yaşıtlarim da önceden sevgilisi varmış onlarla evleniyor. Ben evden çıkmayan bi tipim mesela..
Hayır
Yooo
Acelen ne
Doğu'da yaşadığım için bazen bu acele hissine kapılıyorum istemeden ama 25 olucam ztn
Doğru kişiyi bul acele etme burcun nedir
Yok acelem yok zaten evlenmeyi hiç istemiyorum mecbur kalacağım için aslında aklıma bu tarz sorular geliyor
Evde kaldım maalesef
Oluyor arada
İlla olur kabul eden
Yok en guzelı