Beni terkeden sevgilim geri gelip benimle tekrar birlikte olmak için uğraşırken eskiden konuşup bir günlük sevgili olduğu kız ona istek atmış bu da kıza bana neden istek attın diye mesaj atmış ve biraz konuşmuşlar. Bu ona normal bir olay gibi gelirken bana saçma sapan bir olay gibi geliyor. Beni geri kazanmaya çalışırken ve ben de ona hazır inanacak gibiyken gidip eski sevgilisine mesaj atması beni aldatmak değil mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesajdaki konuşmalarına bağlı aldatmak görecelidir yalan söylemek bile aldatmaya girer
Kız buna hesabını gizlediği için falan gizemli takılıyorsun demiş öyle şeyler
Bu kıza donecekmis gibi ya da birlikte olabiliriz diye mesaj geciyormu en önemlisi seninle olduğunu söz etmişse ona bu aldatma sayilmaz
Kıza benden bahsetmemiş. Söylediğine göre arkadaşça bir konuşma
Vala eski sevgiliden arkadaş olunmaz heleki bir başka çıktığı varsa senlen niye arkadaş olamamış erkekler terkedilinde önce eski sevgililerini yoklarlar bu gerçek seninkinin maksadını bilemem
O beni terketti
Ve beni geri kazanmak için çabalarken kız ona istek attı o da kıza mesaj atmış
Bence biraz bekle kokusu çıkar
İnanmış gibi safa yat hiç ummadığı anda mesajları kontrol et
Ona da yazmıştır ki seninle olmazsa ona giderim diye yoksa niye ekledin diye sormazdı bile
Rüyamda görsem inanmazdım. Ondan böyle bir şeyi beklemiyordum asla. En fazla istek attı der bana söylerdi ama bunu yapacağını hiç beklemezdim. Öyle büyük konuşuyor ki bana olan aşkından ölecek gibi
Bu aldatma değil kız eklemiş o da merak etmiş. Ama bazı erkekler aşkından ölüyorum da dese yedek bulundurmayı sever
Eşya mıyız biz? Ben aşkından ölsem de yedeği olamam kimsenin
Bazıları böyle yapacak bir şey yok zihniyet bu
Ne yapacağım ben
Hemen sevgili olma üç ay beklet konuş sadece bakalım sana sadık kalabilecek mi zaten terk etmiş geri dönmüş hemen güvenemezsin
seni istemiyo sadece sevgili istiyor belli. sen olur o kız olur başkası olur hangisi olursa diye yürüyo işte
Bana öyle bir konuşuyor ki onunla birlikte olmazsam kendini öldürecekmiş falan öyle şeyler diyordu
Aldatma değil bu sana söylemiş sonuçta söylemeyedebilirdi ama bir daha olursa buna iyi niyetle bakma
Şimdi ne yapacağım
Ne zamandır birliktesiniz
2 sene arkadaş 2 sene sevgili olarak toplam 4 sene
Beni defalarca terkedip geri geldi
En önemlisi ben bu adamla bir ömür geçirebilirmiyim diye düsün. Güven olmadan çok zor ilişki yürütmek 2 günlük falanda değilmiş seneleriniz var eğer seviyorsan açıkça konuş ben olsam aynısını yapsam ne düsünürsün diye ona göre dikkat etmesini söyle
Söyledim ama normal bir şeymiş gibi anlatıyor beni manipüle etmeye, fazla tepki verdiğime inandırmaya çalışıyor. Ben de şüpheye düştüm acaba ben mi abarttım diye düşündüm bir an ama hayır ya. Ben böyle bir şey yapmış olsam neler olurdu
Benim hiç sevgilim olmadı o ilk sevgilim ama benden hoşlanan insanlar ayrılınca bana istek attı ben hiçbirine mesaj atıp niye istek attın diye sormadım
Hatta bana mesaj atınca gönlüm hâlâ onda olduğu için mesaj atanlarla konuşmadım
Konuştuğum erkeklere hep ondan bahsettim ve öyle çok kişiyle konuşmadım hep kanka kardeş ilişkisi kurup erkek düşüncesiyle akıl aldım
Biz kızların düşünce tarzı erkeklere göre daha farklı onlara kalsa yaptıkları her şey normal bizim tepkilerimiz anormal biz daha sadığız onlar daha hovardalar. Gerçekten değer veriyorsa seni dünyadaki tek kız gibi hissettiriyorsa devam et kimse senden değerli değil
Kimse için kendinden ödün verme
Kendimi sürekli atılan çok kolay bırakılabilen varlığı da yokluğu da bir şey değiştirmeyen bir çöp gibi hissediyorum
Hayır sakın böyle hissetme sana böyle hissettiren biriylede olma seni gerçekten mutlu eden biriyle ol 🙏
Ama böyle hissetiren insana aşık oldum ve basit bir şey de değil 4 senelik aşk. Çok zor geride bırakmak
Senden gizli saklı iş çevirmemiş en azından
Ama yine de eski sevgilisine yazması doğru mu? Bir kadın olarak bunu yapmış olan ben olsaydım ne damgalar yerdim
Haklısın
Hayır konusmuslar sadece
Ama yine de eski sevgilisine yazması doğru mu? Bir kadın olarak bunu yapmış olan ben olsaydım ne damgalar yerdim
Bence sana açıkça söylemiş bunu oda bisey bence
O zaman ben de gideyim eski flörtlerime falan yazayım ona haber vereyim olur mu öyle şey
Dertlere bak
Dert yarıştırmak değil niyetim
Benim derdim yok
İyi güzel