Sevgilim dedigime bakmayin. 3 ay ciktik. Ve o 3 ay icinde cok sey oldu. Hic beklenmedik bir anda yakinlastik ve olanlar oldu (anlayin iste). Bunun uzerinde bir daha konusmadik birlikte vakit gecirdik ama sonra beni sadece o is icin gormek istiyormus gibi geldi. Ve surekli kavga etmeye basladik cunku benimle saygili konusmayi ogrenemedi bir turlu her dedigini yapmami istedi. Ayrildim bende. Ama simdi ona verdigim degerden ve yasadiklarimizdan (ilkimdi o benim) pismanim. Bun pismaligi nasil yok ederim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bende aynı durumdaydım ama geçmişi geri alamazsın seni çok iyi anlıyorum bundan ders çıkar ve artık olan oldu üzülme
Aynen öyle hiç-bir şekilde değiştiremezsin geçmişini ama bu tecrübelerle şekillendirebilirsin
Cok kotu durumdayim. Bir dahaki sevgilim ya da evlenecegim adam beni kabul edecekmi diye cok korkuyorum. Diktirsemmi diye dusunuyorum ama sonrada aklima herkesin kanamadigi aklima geliyor. 100de 75 kanamiyor yani diktirsem bile kanamaz. Of cok kotu ya
diktirmeyi düşünme hemen bende senin gibiydim kaç doktorla konuştum fiyat öğrendim araştırdım ama çoğu erkekte bakir değil zaten seni seven iki damla kan için sevmesin şu an yeni olduğu için böyle düşünmen normal
Merhaba çok korkuyorsanız dindirebilirsiniz ama bence sevgiliniz ya da eşiniz biraz başvurulu yani daha doğrusu modern bir insan olursa kabul eder ama yıpratıldığını sahte acı çektiğinizi ve kazanamadığını söyleyebilirsiniz ya da diktiriniz heo mutlu olun sıkmayın canınızı
Aynen öyle seviyoraa böyle kabullensin yoksa diktirseniz bile vicdan azabi çekersiniz
Diktirmek nedir ya? boş ver in abi böyle bişey için bıçak altına mı yatılır. Sizi sevecek olan böyle sever. Bunu eksiklik gibi görmeyin artık
Ya bende o kafadanim zaten ama yinede cok korkuyorum. Cok kotu hissediyorum gercekten o kadar pismanimki keske dursaydim aninda oof aglicam resmen. Aileme anlatmadim tabikide ve anlatmicamda yani nasil anlatayimki boyle biseyi
Boşverin bu ailenizi bile ilgilendirmez bence seveceğiniz insan anlayışla karalayacaktır
Ya bunun için niye korkuyorsun. Bunu yapmayan insan mı kaldı. Kim yargılayacak seni
@GenesisCode bilmiyorum cidden. O benim ilkimde ve simdi baktigimda asla degmedi buna. Keske aninda dursaydim. Simdi ya evlenemezsem diye cok korkuyorum diktirmeye sicak bakmiyorum ama bir yandan dusunuyorum. Yani ne bileyim diktirsem bile degisen bisey olmayacak kan gelmeme ihtimali buyuk (ilkindede gelmedi zaten sevgilimle ama bak*reydim) birde yalan ustune iliski olmaz yani kabul ederlermi bilmem
seni seven insan ona takılmaz şu an boşuna üzülüyorsun bende aynı yollardan geçtim
Ya evlenemezsem ne demek saçmalama. Boş kuruntu yapıyorsun. Evlenen herkesin bakire olduğunu mu sanıyorsun
Aynen öyle senin yollarından geçmiş birini dinlemen en iyisi sen kabullenmeyeni sen de kabullenmeyecen
@nrmdnxkssnsmncnfn cok tesekkur ederim bu yorumlar icin gercekten yardimci oluyorsunuz. Ozguvenim yerine gelmeye basliyor haklisiniz beni kabul etmeyeni bende etmem. Allaha sukur elimde meslegim var kimseye muthac degilimde♥️🙏🏼
Ne iş yapıyorsun
Mesleğinizin olmasına daha da sevindim. Ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz daha ne? Erkek yapınca oluyor kız yapınca olmuyor mu? Asla. Kimsenin "namuslu " damgasına muhtaç değilsin çünkü kimsede o damgayı buracak nsmus yok
@GenesisCode atc (hava trafik controloru)
@nrmdnxkssnsmncnfn aynen. Şu an hala ailemle yasiyorum 1 evil var kirada birde arabam var. Birikmis paramla bir kendime bir ev almaya hazirlaniyorum oraya tasinacagim insallah 3/4 ay icinde kendi ayaklarimin ustunde duracagim
Çok iyi başarılar ben de hukuk okuyorum. Hayatınızda başarılar
@nrmdnxkssnsmncnfn sagolun. Sizede basarilar umarim en kisa zamanda sizde mesleginizi elinize alirsiniz. Gonlunce olsun hersey insallah
Sağolun İstanbul'da okumak zor oluyor ama başaracağız iyi günler
Mesleğin çok güzel. Önün açık diye düşünüyorum
Maaşı ne kadar fakülteui bitirfikten sonra belki ben de hava kontrol okurum🤣🤣🤣
@nrmdnxkssnsmncnfn turkiyede aylik 10-12 bin tl arasi egitimi basariyla tamamlarsan. Stajer olarak yani egitim surecinde 5-7 bin tl arasi. Ama ben Hollanda dogumlu buyumeyim burada calisiyorum ben aylik yaklasik 4/5 bin euro aliyorum. Ama Almanya ve Ingiltere gibi yerlerde maas biraz daha yuksek ama ben ailemi birakmak istemedigim icin burada kalmayi tercih ediyorum. Birde eger egitimi basariyla iyi bir dereceyla tamamlarsan dunyanin her yerinde is bulabilirsin cunku havacilikta kullanilan dil Ingilizce yani iste dil sorunu yasamazsin birde havaciligin temel kurallari her yerde ayni bazi yerlerde ekstra kurallar var ama ogrenmesi cok degil. Eger gercekten ilgini cekiyorsa oku derim ama havacilik zor is surekli stress ve baski altindasin. Tek bir hata 300 kisinin hayatina maal olabilir ve kariyerini bitirebilir eger hataliysan hapise bile girebilirsin. Tabi hic bir meslek kolay degil hepsinde risk var ama eger havacilik ilgi alanin degilse bence sevdigin biseyi yap. Ben mesela hayatimin sonuna kadar havacilik sektorunde kalirmiyim bilmiyorum halbuki cok sevdigim bir alan olmasina ragmen. Bence tum secenekleri bir dusun ona gore karar ver.
Anlıyorum uluslararası ticaret hukuku ve ya deniz hukuki istiyorum ancak İstanbul'da öğrenci olmak çok zor aceba evden mi çalışsam diyorum devamsızlık ta zor
Yok'
Çift lisans mı aldınız
neden bu olayları duydugunuz halde hala hataları yapıyorsunuz?
Bir anda oldu. Sonrada beraber oldugumuz surece devam ettirdik. Yani bir anlik sey yuzunden devam etti.
canım benim bi anda olmazki bu ama zorlada sokamaz yani sende o an dayanamamışsın belliki ama üzme tatlı canını sikkktir et böyle mallar hep cıkacak
O an sariliyorduk sonra beni optu ve olanlar oldu. Onun sucu degil zorla olmadi cunku ama yinede cok kotu hissediyorum. Ya evlenemezsem bu olaydan sonra bana oro*pu gozuyle bakarlarsa. Ailemede anlatamam bu durumu
yok ya o kadar degil sonuçta onune gelenle degil sevgilindi etkilendin yaptın bu cidden normal... seni vajinandaki zara göre degerlendiren erkekle olma zaten
Pişmanlıkların en beteri bu çok zor ya ama kendini bu hale sen düşürdün
Bundan sonraki ilişkilerinde dikkat ederek
Detaylı konuşmak ister misin
Burdan konusmak iyi
Teşekkürler. zaygilar
Olan oldu, gelecekte daha dikkatli ol.
Bişey olmaz bidaha vermezsin kimseye emin olmadan