Evet ilgisiz kadında vardır. Nasıl sevmeyen erkek varsa sevmeyen kadında vardır ve bu ilgisizliğini diğer herkes gibi farklı bahanelere sığdırır. Ben odunum yok vay efendim ben böyle şeylere gelemiyorum yok canım geriliyorum falan filan. İlgisiz olan insanın ilgisi ya başka birisindedir ya da sende değildir. İki türlü de bitmiş bir durum olarak değerlendirilebilir.
Var hemde canını okudum bari anlatayım canım sıkıldı Bu sevgili anlamında değil sıradandı ancak konuşuyoruz vs çoğu kez okumadan cevap veriyor alakasız cevaplar veya günlerce cevap vermiyor yazınca da müsait değildim diyor ama instagrama vs story atmaya müsait oluyor yazana kadar da yazmıyor vs bunu çokkez uyardım sürekli sürekli uyardım sıradan arkadaş sonuçta böyle davranmasını alttan aldım hep bi gün oldu buna bir sinirlendim bi kaç bişi dedim klasik laf çarpışım vardır zaten hep söylendiğim için normal geldi ona hiç beklemediği bişi yaptım her yerden engelledim numarasını sildim günlerce konuşmadım arkadaşlıktan sildim yani oynadığım oyuna girdi mesaj yazdı uzun süre çabaladı özürler vs diledi baya uğraştı öylelikle açtım engeli konuştuk o zamandır sürekli laf çarparım çünkü aynısını yapıyor bazen ama o günden beri eskisi gibi değil cevap verip düzgün yazardı geçen ay numarasını değiştirmiş durduk yere sanırım bana da vermesi bilmiyorum instagramdan silmiş filan böyle ilgisiz kızlarda oluyor sanırım yapılarından kaynaklı Ki anlattığım ilgisizlikten mi bilmiyorum yazdım ama 😄
Onu bilmiyorum ama bazen kızlar gerçekten çok sıkıyor. Örneğin Perşembe günü nöbetçiydim. Veteriner hekimim bu arada. Ve yogundum tüm gece. Ve annesini emmeyen 5 yavru köpek var. Bunlarla ilgilenmek zorundayım. 3 yavruyu kaybetmişim. İki kedi ölmüş ellerimin arasında. Telefonu elime alıyorum fırsat bulup ve yazan mesajlar hakaret dolu resmen. Beni kullanıyorsun vs vs. Ya ya bı beni şal dedim engelledim. Bukadar sıkmayın birbinizi. Bira rahat bırakın. Herkesin özel hayatı var.
Tam tersi ilgisiz kızların sayısı ilgisiz erkeklerin sayısından daha fazla. Şu ana kadar cok kızla konuştum, kızların çoğu ya karşısındaki erkeğe nasıl ilgi göstereceğini nilemediği için ilgi gösteremiyor ya da egoları müsade etmediği için ilgi göstermiyor. İlgisiz kız var mıdır demişsin. İlgili kız var mı esas böyle sormalısın.
Ilgisiz demeyelim de ilgisini sevgisini göstermeyi beceremeyen vardır bence. Ben mesela. Biri romantik laflar edince bile tesekkür edesim geliyor sadece. Devam ettiremiyorum. Bi nevi odunum yani 😅 sonra karsi taraf yazmadan yazmayı da pek sevmem, rahatsız eder miyim düşüncesiyle, karsi taraf beni önemsemiyor diye düşünür genelde. Napalım karakter meselesi.
Var tabi Beş altı kişiyle konuşup hepsinede tek sen varsın diyen.. ya da Sevgilisi olup başka bir erkeğide yedekte tutmak için onada arada yazan kızlar var..
Her gün ne yediğini ne içtiğini yaklaşık her saat başı nasıl hissettiğini nasıl olduğunu soruyorum, sürekli arıyorum ama ilgisiz olduğumu söylüyor, var galiba ya
Sanırım ben ilgi sevmiyorum. Erkek arkadaşımla ayrılma sebibim buydu aşırı boğucu Bi ilişki ortaya çıkıyordu bana da odun diyordu antilop suratlı igoana