Aklımda bir kişi var onunla mı evleneceğim yoksa başka biriyle mi çok merak ediyorum. Aranızda astrolojik doğum haritasına bakıp evlilikle ilgili bir şey söyleyebilecekler var mı?
(Yani mesela kaç yaşında evleneceğim ya da nasıl birisiyle evleneceğim vs.) Yardımcı olursanız sevinirim :)
(Yani mesela kaç yaşında evleneceğim ya da nasıl birisiyle evleneceğim vs.) Yardımcı olursanız sevinirim :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sen kesin evde kalırsın :d
Seninle evlenirim o zaman olmaz mı :d
Sor bildiğim kadarıyla bakarım
Nasıl birisiyle evleneceğimi ve kaç yaşında evleneceğimi merak ediyorum
Doğum saati falan vermem gerekmiyor mu?
Evet
Hatta yer belirtmen de gerekiyor, nerede doğduğuna dair
Şey takipleşsek mesajdan yazsam size olur mu?
Gecenin bir vakti tanımadığın deden yaşında bir amcadan astrolojik veri isteyecek kadar aceleci ve takıksın anladığım kadarıyla
Dedem yaşında birisi mi? Ne var bunda soru soracağım sadece merak ettiğim için.
Oha 54 yaş yazıyor asıl senin burda ne işin var dede.
Xper seviyem yetmiyor dedeyim ama xperim kadar konuşabiliyorum. Buradan soramayacak kadar özel anladığım kadarıyla. Şanslı veletmiş
Şimdi bu saatte tanımadığım bir de dede yaşındaki kişiye neden doğum saati yeri gibi bilgileri vereyim?
Sen istedin vermeyi. Ben sana burdan sor dedim sen bana takipleşelim dedin. Soru sorduğun için yardım edebilirim dedim. Neden soruyosun o zaman?
Burdan bilgilerimi veremem. Ayrıca bilmiyordum dede olduğunu.
Ne o? Genç bir delikanlı olsaydım işler değilecek miydi? Bu kadınlar gerçekten garip varlıklar. Nasıl istersen evladım
İşler değişmeyecekti böyle bir tepki vermeseydin eğer adam akıllı konuşabilirdik. İlk sen laf söyledin.
Ben laf soktum sanırım evet. Astrologlar tuzlu oluyor bilesin
Evet biliyorum.
Karar senin yer saat yaz bakarım. Yazmazsan sen bilirsin
Dede bir sürü laf söyledin şimdi yaz bakarım diyorsun.
Karar ver
Yaz burdan bakarım evladım
Tamam hangi bilgileri vermem gerekiyor doğum saati yeri başka bilgi var mı vermem gereken?
Doğum saati, doğum tarihi, doğduğu yer vs yeterli
14.53 15.06.1999 İstanbul
Senin 7. evinde satürn var. Satürn evlilikte sıkıntılar çıkaran bir gezegendir. Ayrıca satürn ve neptün arasında kare açı var yani hayallerindeki gibi bir evlilik yapamayabilirsin. Seni umduğunu bulamayabilirsin. Yalnız aynı zamanda şans gezegeni jüpiter de 7. Evinde. Bu da sana şans getirebilir. Ayrıca evleneceğin kişi boğa ve koç karakterli biri olabilir. Yalnız sana şans getirecek karakter koç burcundan biri olabilir. Ayrıca 2. Evinde yani kendi emeğinle kazandığın para evinde plüton var ve chiron. Kendi kazancınla ilgili yaraların sıkıntıların olacak evliliğinle gelecek yani başkalarının ortaklıkların sağladığı geliri gösteren plüton 2. Evinde. Ömür boyu yan gelip yatıp eşinin kazancıyla geçinebilirsin
Dede ben sen benimle dalga geçiyorsun sandığım için ben yanlış bilgiler verdim sana kusura bakma teşekkür ederim o kadar bilgi verdin ama
Affet dede
Yalnız satürn ve neptün arasındaki kare açı seni ilişkiler anlamında zorlar. Umduğunu bulamama gibi bir ihtimalin var ama aynı evdeki jüpiter sana şans kapılarını da açabilir. Şartları sen değerlendireceksin ve boşanma ihtimali de getirir satürn 7. Evde. İkinci evlilik evin olan 9. Eve baktığımda sanki ikinci evliliğin daha şans getirebilir sana. Bunlar sadece ihtimaller
Dede doğru bilgi vermedim ben affet beni
Olabilir ben de dalga geçme ihtimalini bildiğim halde cevap verdim. Sorun değil yani burada sahtekar çok normaldir
Dede ben dalga geçmiyorum ki sen dalga geçiyorsun sandım o yüzden bakalım ne diyeceksin diye yanlış bilgi verdim
Ama maşallah yani baya bilgin varmış
Boşuna ağarmadı bu saçlar. Yıllarımı verdim bu sistemi kendi başıma algılamak için. Bilinmeyen her şey benim ilgimi çekiyor. Yaşlandık be evladım anca bu kadar
Dede doğru bilgileri versem bakabilir misin tekrar kızıcan ama 😃😃
Yordun be çocuğum
Ne yapayım be dede
Ona astrologlar bakıyor biraz fiyatı tuzlu
Evet biliyorum şu an ücretli baktıramıyorum maalesef o yüzden belki az da olsa anlayan yardımcı olmak isteyen birisi çıkar diye burada paylaştım.