Yani bu durum biraz ona olan kırgınlığımın boyutuna ve nedenine bağlı alınırım, darılırım, kırılırım ama çocuk gibi küsmem. Duruma göre Tavrımı ortaya koyarım ama o yokmuş, hiç hayatımda olmamış gibi de davranamam sonuçta bir birliktelik söz konusu ve iyi, kötü yaşanmışlıklar var yani merak edersem arar mesaj atar sorarım konuşurum ama niyetim ortada olucak şekilde konuşmalarımla ona bunu belli ederim.
Asla yapmam kalbimi kıracak arkasını dönecek bşde ben yaklaşıcam yok öyle seven sevdiğine bunu yapmaz gerçekten ciddi bir konuda alınduysa dile getirebilir kavga gürültü küsmek me bileyim ya iğrenç şeyler
Tabiki de. Hatta dargın bile olsam örneğin yanımızda başkaları varsa (arkadaş olabilir aile olabilir.) bu dargınlığı, küslüğü kimseye belli etmem. Etmeyiz.
Ayrılırken ki tavırlarına bağlı eğer beni kale almayıp kendini üstün beni umursamıyorsa aramam ancak sevsem bile yaptığı davranışlarına bağlı ya , iyiyse ararım iyi değilse o aramam
Sorarım çünkü malım haklı olsamda özür dilerim ne oldu sonuç şu hayatta merhametli oluşumdan kaybettim. Değer verdiklerim gözünde değersizleşmekten yoruldum sınırım yoktur sevdiğime