İlk aşkımın 2 hafta önce çocuğu oldu. 😂 Evlenmezdim tabi ki. Çocukluk aşkı sayılırdı daha sonra da arkadaş gibi demeyim ama birbirmize işimiz düştü onları hallettik. Bir ara aynı sınıfta bile okuduk. Ona bayadır bakış açım normal bir insan gibi olduğu için evlenmek falan istemezdim. Zaten kafalar artık çok farklı.
Ben ilkokulda bi kıza aşıktım adını hatırlamıyorum. Halbu ki ilkler unutulmaz derler. Çocukluk aklımla kim bilir nasıl birine tutuldum bilemem belki iyidir belki kötüdür. Ama karşılıklı aşktan bahsediyorsan öyle bişey başıma gelmedi henüz.
Hayatta demezdim ikimize de yazık olur. Aşkta şunu farkettim aldığın yaralar, yaşadığın tecrübeler sonrasında yıllar geçtikçe, duyguların daha bir baskın oluşundan mi bilemem ama daha güzel aşık oluyor insan. Bende şahsen böyle durum sizi bilemem 😅
Kim ne der ki böyle bir şey. Karışamaz kimse. Bana ters. O aşkım bana laik ve beni hak ediyorsa ve tabi karşılıklı olacak şekilde ilki veya ikincisi veya 3üncü de olabilir. Nasip. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. İlk aşk ya doğru değilse. Ben kaçarım arkadaş. Zorla mı?