+1 yılHiç aşık olmadım, olamıyorum da. Ama çocukken, yani 4 yaşındayken Başak diye üzerine titrediğim bir kız vardı. O da 3 yaşındaydı. Anne babası doktordu, beni çok severdi. Devamlı onlara giderdim. Zengin bir aileydi. Bizse fakirdik. Babam memurdu ve bodrum katta otururduk. Başak'la evcilik oynardık. Evcilikte bile o doktor olurdu ben fakir mağrur esas oğlan. Çünkü sosyal statülerimiz bizde derin çizgiler bıraktı. Fakirlik öyleydi ki elin eski kıyafetleriyle geçti 70'ler 80'ler. Hep üzülürdüm. Üzülmemek elde değil. Herkes gibi olamıyordun. Sosyal sınıf ayırımı olmasa da gizliden bir el o bizden değil diyordu. Onun için ah ettim, zengin olacağım paraya para demeyeceğim dedim ve oldu. Yarım trilyonluk biri oldu. Sonra bir sarsıntı geldi elimde neyim var neyim her şeyimi aldı götürdü, ona üzülürken felç geçirdim. Her şey tepe taklak olmuştu.
Şimdi ise mutluyum, neden mi? Şu anda doktora yapan bir astsubayım. Maaşımla gül gibi geçinip gidiyorum. Sağlığıma tekrar kavuştum. En önemlisi ise Allah bana iman nasip etti.
Konu aşktı bense bibliyografi yazdım di mi?
İşte o aşk denen kelime öyle bir acıdır ki yürek şekilden şekle girer. Bugün sahip olduklarımı ve olamadıklarımı Başak'a borçluyum.
Ha sonra noldu mu Başak'a? 1980 yılında taşındılar. İstanbul'a yerleştiler. 2001 yılına kadar da haber alamadık. 2001 yılında ise Ankara İbn-i Sina hst. sinde doktor olduğunu öğrendim. Yanına gittim. Kendimi tanıtınca 5-10 dk bana sımsıkı sarıldı, çok özlemişim seni dedi. Bense aşık olduğumu söyleyememiştim, o zamanlarda. Ondan sonra bir daha hiçbir kadını aşkla sevemedim, sevmemiştim. 2009 yılında haber aldım, evlenmiş. Bir kızı olmuş. Kızı da eminim kendi gibi güzeldir.
Ha unutmadan, 2001 yılında gördüğüm Başak sanki güzellik kraliçesi gibiydi. 175 boy, incecik bel ve gülümseyen bir gül yüzü vardı, çocukken de gülümserdi. Saçları ise hala kıvırcıktı. İçim rahatladı, sağolasın soran.
:)32 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ciddi hepsini okudum.. Yazikki acilamamissin..
- +1 yıl
Açılsam ne değişecekti ki?
:)
En İyi Cevaplar
Evet isterdim. aşk bir keredir.2. kez olmaz. Aşıkmısın önce onu anlamalısın. sevmek ile aşk birbirine benzer birtaneside güzelliğine diğerinde ruhuna vurulursun, ruhuna vurulduğunu aşktır, eskimez, bitmez, azalmaz, hep aklindadir seni yakar. gece 3lerde onunla uyanırsın, sokakta gördüğün insanları ona benzetirsin, hep onu düşünürsün, Allaha şükredersin onu yarattığı ve seninle karşılaştırdığı için, ölümü seversin, çünkü aşkta ölümde bir defadır. hayatta bir defa olan şeyler güzeldir, herkese selamlar saygılar
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba ask 1 defa oda gitti maalesef..
+1 yılbilmiyorum o donem isterdim ve cok asiktim halada cok iyi biri olduguna inaniyorum ama sanki artik dunyaya artik farkli bakiyorum emin degilim sanirim istemezdim. o zaman daha farkli goruyorsun herseyi askida sevmeyide karakteride. dusundugum zaman aklima guzel gunlerde geliyor ama bir yandada iyiki olmamista diyorum ondan sonra baskalarinida tanidim cunku
11 Yorumla
Soran+1 yılDogru tabi yas gectikce anliyorsun..
+1 yılİlk aşkım ilk okul 2 demi 3 demiydi neydi şu anki hali o zamankine göre kıyaslanınca fake bu çocuk sen olamazsı nsaçın sarı diye her sarışın senmisin be hacım falan desen yeridir o denli iskelet ypaısından kaatası yapısına her eşyi değişmiş çocuğun facede ekli ordan biliyorum ondan no..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Ilk okul zamanlari cogumuzun ask denen meretle tanisma zamanlari. oyle de oldu guzeldide hatta cok guzeldi. herkesin en cok isteyipte basarabilenlerin sayisinin bir elin parmaklarini gecmedigi bisey bu ilk ask. su andada asigim ama gel gorki hala adini soyadini evini ev numarasi okul numarasi kisaca herseyini hatirliyorum. ilk ask basarisizlikla sonuclanmis en guzel asktir benim gozumde :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏👏👏👏
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın biri hergün bir eve gelip zili çalıyormuş kadın kapıyı açıyor adam kadına senin vajinan var mı diye soruyor kadın bağırıyor kapıyı kapatıyor ertesi gün yine aynı adam sadece bu soruyu soruyor ve gidiyor kadın sonunda dayanamıyor kocasına söylüyor kocası işe geç giderim deyip adamı kapının arkasında bekliyor yine o adam geliyor kadına vajinan var mı diye soruyor kadın bu sefer evet var ne olacak diye cevap veriyor kocasına güveniyor arkada ama adam kocasını görmüyor bu cevab üzerine adam kadına diyorki madem vajinan var kocana söyle karımdan uzak dursun :))
20 Yorumlasenin ilk aşkında genelde sen ilk aşk olmuyosun ya da o sende tek olarak kalmıyo. geri döndüğünde de o ilk aşık olduğunu bulamıyosun çoğu zaman. aslında ben isterim ama senin ilk aşkının üstünden ne aşklar geçiyo sen beklerken saf saf.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle..
Isterdiim hala da istiyorum. Yeni ayrildim ilk askimdan ve burada kotu ani yasamis cogu kisiden daha iğrenç şeyler yaşadığıma eminim. Ama yinede geriye baktığım da o benim cocuklugum ilk hayallerim ilk sevincim ilk gozyasim ilk hayal kırıklığım ilk kalp agrim ben sevgiyi de aciyida ilk onda tattim. Ayriyiz ama konuşuyoruz umarim bigun yeniden deneriz herseye ragmen eşim olarak hayal ettigim tek adam..
14 Yorumla
Soran+1 yılDurumun bana benziyor sadece tek bir fark, bir gorusmuyoruz.. Umarim duzelir!
Soran+1 yılYani maalesef cok kotu bitti..
İlk aşkımla değil, ikinci aşkımla evlenmek isterdim.
İlk aşkımla değil, ikinci aşkımla mutlu olabilirdim. Vefa ondaydı, insanlık ondaydı, sevgi ondaydı, aşk ondaydı. Herşey ondaydı. Çocuklarımın anası olacaktı. Anneannesi yüzünden birdaha göremedim. Soy ismini bile bilmiyorum. Facebook'dan arıyorum bulamıyorum... :)00 Yorumlaİsterdim. Kişiliğini beğendiysem ve mantığıyla beni büyülediyse o kızı kaçırmak istemem. Hem, bir sürü ilişki yaşamanın övülcek bir yanı yok, 1 tane olsun o olsun. Şu da var ilk duyguları yaşadığım kişi olacak değil mi. Bence ileride evlenmek için ideal seçim ilk aşk olmalı. 2. kez dünyaya gelmek gibi bişey.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin diyelim!
Sanirim evlenmeyi istedigim tek kisi o olurdu ilk ve son olsun isterdim.
12 Yorumla
Soran+1 yılİste maalesef bazen olmuyor..
evet... hayat beni bunaltmaya başlamadan önce ben hayatın tadını çıkarırdım... hala bekarım ve halada başka kimseyi sevemedim.
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen...
Soran+1 yılYalniz degilsin arkadasim :)
Soran+1 yılBilmem? :))
+1 yıl6. sınıftaki kızı nerden buluyum. hem şimdiki aklımla tekrar düşündümde o kız bana göre değilmiş. ama 8. sınıfta ilk gördüğümde ağzımı açık bırakan İrem ile evlenmek isterdim. o nasıl bir güzellik. ama gidip açılmadım kıza. uzaktan sevdim. keşke açılsaydım
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))) iremi bulma sansin yokmu?
- +1 yıl
Aslında ben hiç kimseye aşık olmadım. benim için hoşlanmak gibi birşeydi bu ikisi. beni ençok etkileyen de İrem di. yani daha aşkın ne olduğunu tam olarak bilmediğim için ayrılınca ağlanyanları veya sevgilisi için herşeyi göze alanları anlamış değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk aşkim 1. siniftaydi. cocuk o zamanlar bile maymuna benziyodu kim bilir ergenlikten sonra ne hale gelmistir:) yaaaani cevabim hayir
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaha tamam tamam bisey demiyorum!
Çok sakıncalı bir soru bu :)
Evlenmek istemezdim heralde, daha sonradan başkasına gönlüm kayar falan, riskli.
İlköğretim 1. sınıftaki kızla şu an çıkıyor olsaydım sanırım 17. senemizi kutluyor olurduk.
Yok anacım yok, gerek yok :)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilirdi.. İlk hoşlandığım kız ilkokul zamanında sınıftan bir kızdı ve o kızı geçen 2-3 ay önce gördüm yanında çocukları var.. Çocuklar sarışın.. Hatun da sarışındı saçları. Hiç değişmemiş aynı güzellikle duruyor.. İçim bir cız etti..
14 Yorumla
Soran+1 yıl:)) o mutlu olsun oda yeter deriz bizde!
- +1 yıl
Herkesin mutluluğu kendinedir.. Ama o mutlu oldu diye ben mutlu olamam.. O mutlu olsun ama benden uzak dursun, düşünmek istemiyorum.. Çünkü bende mutlu olmak istiyorum :)
Soran+1 yılTamam bisey demedim :))
- +1 yıl
Ortaokul da aynı sınıftaydık daha da güzel olmaya başladı.. İçim içimi yedim bir türlü bahsedemedim ilkokul da yaşadığımız heyecanlı mektuplaşmayı :) Lise de ise okullarımız yanyanaydı.. O zaman da yolda rast geliyorum yine tık yok bende.. Çekiniyordum :) Sonra da evlendi gitti :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 28 yaşındayım 11 yaşında tanıdım kendisini 15 cıkmaya başladık ünv son sınıftayken evlendik ve hala evliyiz ondan başka bir kadına bakmadım bugune kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah ayirmisin sizi nazarlardan saklasin!!!
Burdan bütün abazanların * yoruma yer bırakmamıslar. Cevaba gelirsek tabiki evlenirim okadar sabır ediyoruz şuana kadar hep başımız bağlı dedik ilk olsun ömür boyu olsun diye...
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah arkadasim allah gonlune gore versin!
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk aşkımla evlenseydim kuma olarak giderdim :D yok ya istemezdim :D
12 Yorumla
Soran+1 yılOffff fena durum!! :))
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle :D Yani aşk dediysek platonikti lise de yaşadım ve bitti. Ama bana çok yararı oldu varya :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet herşeyin ilki oldu ve onunla hayal kurarken hep sonumuz olacak gibi kurduk. cokta seviyorduk ailesi yüzünden olmadı ama cok isterdim
14 Yorumla
Soran+1 yılAyni durumdayiz aile yuzunden olmadi
Cevap sahibi+1 yılankaralımısın yoksa o sen misin ahahha :D
Soran+1 yılYok adana!
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm bende iskenderunda onun icin ankaralarda okudum :) yazık oldu gencligime.
evet ama malesef bu mümkün gibi gözükmüyor o şimdi başkasıyla evli bizse hala sap gibi ortalardayız birde sebeb istemişsin sebebi var mı arkadaş hala deliler gibi seviyorum onu daha başka sebeb var mı ki
07 Yorumla
Soran+1 yılYani evlendiyse yapacak bisey yok arkadasim.. Gecmis olsun
Soran+1 yılValla ne hissettigini bilemem, ama ilk askim birgun evlenirse cok uzulurum...
Soran+1 yılYok 4 sene once ayrildik. Gorusmuyoruz. Evlide degil. Oyle iste..
Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. Hayır 10 yıl platonik olarak sevdim ve defalarca söylediğim halde bana bakmadı ama ben o 10 yıl içinde çektiğim acıları bilirim..
04 Yorumla
Soran+1 yılKotu bir durum..
Soran+1 yılBosver artik, gelecege bak. Seni seven sana asik olan elber cikar birgun
+1 yılvalla şöyle ilk aşkımı yolda görüyorum benleyken bir boka benzemiyodu şimdi taş gibi olmuş onun için olabilir :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
+1 yıl6 yıldır kıza söylemediğim için ve ortalama 4 yıldırda hiç konuşmadığımız için nasıl kişiliği vardır bilmiyorum ama yinede evet :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAsk bu yapcak bisey yok :))
daha beyinlerimiz gelişmemişti kreşteyken :) ha bir bakarız kız güzelse olur
20 YorumlaHic asik olamadim ama ilk sevgilini bahsediyorsan cevap hayir, kesinlikle
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim birgun asik olursun o zaman arkadasim :)
Ah nerde ilk aşk mı kaldı şimdi 9. Çocuğunu doğuruyodur. :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊😊😊
+1 yılilk aşkım ilkokul öğretmenimdi :) sanırım o evlilik yürümezdi :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))) yani...
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ohoo... her aşık olduğumla evlensem dünya kadar çok karım olurdu..:D
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk ask be ya!
+1 yılHerkes o an öyle ister çunki senin ilkin o ya. Ayrıldıktan sonra önemli olan ilk sevgilin değil son Sevgilin ben bunu anladım.
10 YorumlaHunharca evet. ilk aşk sonuçta istenilesi bir durumdur.
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye olmadi?
- +1 yıl
genelde hep reddedilirim. uzun boyluyumdur. boyum çok uzun benim hep bulduğum bahtanlarda ortalama 1.67 1.75 civarıydı yine bir yaz günü ilk aşkitomla dolaşıyorduk niyese o gün bu konudan bahsetti boyumdan rahatsızmış yanında çocuğu gibi kalıyormuşum falan feş mekan bize tekmeyi bastı şimdi görüyorum Solo style takılıyor.
Soran+1 yılCok gaddarmis!
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor genelde 17-18'de oluyor. Eskiden olsaymıştı kolaymıştı şu an araya üni giriyor askerlik giriyor zor oluyo. Ama yinede isterdim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru oda var tabi.. Ah ah iste kader..
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. İlk askmi kaldi aradan ates bulundu, kavimler gocu gecti, İstanbul fethedildi ohhhooo cumhuriyet bile kuruldu. Anca arkeolajik kazilarda bulurum ex ustu ex aski.
00 Yorumla
+1 yılistemezdim çünkü hayatım boyunca yeni insanlar kesvetmek isterim.
01 Yorumla
Soran+1 yılOk :))
+1 yılvalla ilk aşkım dediğim kişiyle evlenseydim benle aynı yaş da çoçuklarım olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani kafam karisti?
- +1 yıl
yani o kadar küçüktüm şimdi kızı tanımıyorum belki şimdiki halini görünce evlenmek isterim :))
+1 yılHayır asla never Allah korusun. Beni aldattı benim hayatımı mahvetti o şerefsiz
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyle aralarinda hayvanlarda var tabi haklisin
Olmadi desem.. Hatta ilk askim evlenmiş bile gecen gordum
15 Yorumla
Soran+1 yılGecmis olsun :)
Soran+1 yılMutluysan zaten sorun yok :))
Soran+1 yılTamam sustum! ☺️
+1 yılkesinlikle çünkü hangisi olduğunu hatırlamıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊😊😊
İlk aşkımla hayalini çok kurdum. sonra ikinci, sonra üçüncü... onuncu... iyici yalama olduk anasını satıyım :-(
02 Yorumla
Soran+1 yılValla ne guzel! Biz 1 kere asik olduk sonrada hic olamadik. Keske tekrar olabilsem!
şakamısın sen ya 12 yıl sevdigim söyleyemedigim kız oluyo o dedigin
:D delirirdim yani tabikide evlenirdim
diyorum ben^^03 Yorumla
Soran+1 yılBencede acil yani?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmek istemezdim çünki eski aşkım olmasının bir nedeni var..
Kaşar olmasaydı eskide olmazdı.01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim...
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yaşında falandm heralde ilk aşık olduğumda Evet isterdim çünkü hala çok yakışıklı :))
03 Yorumla
Soran+1 yılbir sansini dene o zaman ne duruyorsunn!
Cevap sahibi+1 yılNişanlı maalesef ki nişanlısı da gayet güzel bir kız zaten yurt dışında
Soran+1 yılHmmm yapcak bisey yok o zaman..
+1 yılistemezdim son gördüğümde 120 kilo idi ne ara almış o kadar kiloyu merak içindeyim
03 Yorumla
Soran+1 yılNe fark ederki?
- +1 yıl
yaklaşık 70 kilo fark eder ki o da az bir fark değil
Soran+1 yılYa tamamda bu seninde basina gelebilirdi?
+1 yılİlklerin yeri herzman ayrıdıri hala daha evlenmek istiyorum ilk aşkımla :D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılbir engel yoksa neden olmasin?
- +1 yıl
evlilik çok başka bişey ya gerçekten de seviyosun aşıksın diye evlenilmiyo :) Okadar kolay olsaydı 5 yaşında çocuğum vardı şimdi :D
+1 yılO gözlüklerin altında ne yatıyor acaba canavarmi gözlüklü güzel
03 Yorumla
Soran+1 yılKörüm ben tovbe tovbe ne olcak iki tane goz var iste
- +1 yıl
Gözlük tında cirkinmi var guzelmi var onu solemek istedim sen fafarklı anladın
Soran+1 yıl:))) cirkin kadin yokturrrrrrr
evet cok guzeldı cok hostu onun gıbısıde denk gelmedı hep daha ıyısını ararızya ama daha ıyısı yok daha kotusu var malesef
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle!
+1 yılİlk çıktığımız değil demi ilk aşkımız, eğer öyleyse evlenmek isterdim hala seviyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle ilk ask! Ilk ciktigina asik olmadiysan sayilmaz :))
- +1 yıl
Yok be gömüyodum arasıra ilkine ondan yani :D 2. cisi aklımı başımdan aldı namussuz:))
+1 yılİlk değil son aşkımla evlenmek işterdim çünkü en doğrusunu buldumsanırsam:)))
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah tamamina erdirsinnnnn bizede nasip etsinnnn
- +1 yıl
amin cümlemize
Eğer karşılaşmamız çok etkileyici ise ve bana da bir yanlış yapmadıysa evlenmek isterdim açıkçası =)
04 Yorumla
Soran+1 yılAsk bu yani tabikide etkileyicidir
Soran+1 yılYalan askida ilk defa duyuyorum beyfendi :)
hayır istemezdim çünkü ilk aşkımla aramda hiçbir şey kalmamış. Bir şarkıcının söyle bir sözü var'' İlk değil sen bile son aşkım olup kal ! ''
00 YorumlaIlk askim zaten platonikte kaldi , su an gelse evlenirim ama
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim gelir o zaman :)
tabikide ama ilk aşkla geçinmek kötü olur falan diye bişeyler duymuştum bir yerden
01 Yorumla
Soran+1 yılZannetmiyorum ya, ya zaten ilk askiyla evlenen coooook az
Cık 6 yasimdaydim benden 15 yas falan buyuktu kiz porsumustur dimdi :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂 yaniiii
+1 yılöldü benim ilk aşkım artık diğer tarafta olur evliliğimiz
09 Yorumla
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin, mekani cennet olsun..
- +1 yıl
da şakaydı yav kızma ama öldüyse de tabi yine allahtan rahmet dileyelim
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
resmi de şehirlerarası otobüste çekmişsin gözlük camından yansıyan kız alien e benziyo tırsıtıcı bir kız ona söyle gözlük takmasın :)
- +1 yıl
şehiriçiymiş pardon
Soran+1 yılHahahhahah havas otobusu :)) o gozluk camindan gorulen kizda kuzenim. Cok guzeldirde iste yamuk cikmis olabilir :)))
- +1 yıl
oyyy lafımı geri aldım gerçekten de çok güzel bir kızmış madem senin kuzen :)) hatta böyle güzellik ben daha görmedim o derece
Soran+1 yılOlur iletirim kendisine :))))
- +1 yıl
sana da zahmet verecez ama :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bu dünyayı anlamadım 7 sene sevgili kaldık 5 sene evli kalamadık illa bitiyor en iyisi görücü usulu alısıncaya kadar 10 sene geçer
16 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konusuyo valla bende görücü usulüne sıcak bakıyorm aileler araya girince hersey farklı oluyo. bir ciddiyet oluyo adamı tanımaya calısırsın bir süre baktn olmadı zaten basarsın tekmeyi
Soran+1 yılValla evlilik zor is, icinde hele ask yoksa istemem!
Cevap sahibi+1 yılya aşk varda ne oluyor bitiyor arkadaşım aşık olduysanda uzatmayacan hemen evlenecen yoksa efedersin çıkıyor yani
Soran+1 yılHaklisin cok uzadigi icin zaten ayrildik.. Ama ben yinede ask isterim..
Cevap sahibi+1 yılvalla en iyisini yapmısın bak ben evlenecem bazen sorun oluyor neden ayrıldın sorun neysi desemki bıktık yarın benide bırakın gidersin laf da laf offf off
Soran+1 yılEvlen bosver 😊😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Secdiğim biri vardı onunla evlenek isterdim. Çünkü ne bilim farklı düşünüyrdu benim gibi :)
00 Yorumlaİlk Aşkım Evlendi :D Zaten Kız Sonralar Şizofren Çıktı :):)
02 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊😊😊 allah korumus desene!
İstemezdim sevgili iken iyisi ama ayrıldıktan sonra kamuya açılması beni ondan soğuttu :(
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamda napsin kiz omru boyunca senimi beklesin? Biz bekliyoruzda noldu? :))
Eğer ilk aşkımla ilişkim devam ediyosa tabikide evlenmek isterdim :D çünkü ilkler farklıdır :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye devam etmedi?
isterdim. hala seviyorum (:
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen 😉
+1 yılEvlilik düşünmüyom :)
16 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊😊😊😊😊 valla kac kisi yorum yapmis, bu yorumu ilk baslarda bekliyordum ama maasallah erkeklerimiz evlenmeye cok gonullu!
- +1 yıl
Hmm :) yorumları okumadm aynı soruyu size yöneltiyorum :)
Soran+1 yılValla evliligi dusunuyorum ama dusunmekle kaliyor sadece 😂
- +1 yıl
Erkekmi yok :)
Soran+1 yılTekrardan asik olamiyorum ve asksiz evlilige inanmiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum benim gibi :) onun için evlenmek dşnmyom davam var :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk aşkım şimdi yalama olmuş ilk sevdiğim o saf temiz kız değil artık
04 Yorumla
Soran+1 yılBelkide sen biraktin diye oyle oldu?
Cevap sahibi+1 yılO beni bıraktı. Gözümü açıldı birden bilmiyorum sebepsiz yere ayrıldı. Kimseyi onun kadar sevemedim sonra buda işin diğer tarafı. Uzuldum çok uzuldum ondan sonra. 2 yıl hiçbir kızla konuşamadım 2 yıl sonra kendime geldim
Soran+1 yılKotu olmus ya.. Bosver herseyde bir hayir vardir kardes
Cevap sahibi+1 yılNe bilim bahsettim aklıma gelince yine uzuldum biraz. Oysaki çok sevmiştim saf temiz halini şimdi ise ne halt yediği belli değil. Keşke olmasaydı diyorum boyle ama kaderde buda varmış. Şuanda onume bakıyorum zaten
+1 yılİstemezdim, acemilik eserim o benim :D
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahhahahahahaha cok guldum!
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Olabilirdi. Hayatima cok sey katti.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir ihtimal varmi?
- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler