Görücü usulü biriyle görüşücem. Daha görüşmeden sıkıldım yani önyargı yapmak istemiyorum ama bi kahve içtikten sonra karar veririm dedim. Önümüzdeki hafta için konuştuk yani bu kadar uzatmanin manasıvar mi?anasi var mi? Ne cevap yazim
Bence adam gayet güzel yazmış. Öyle sıkıcı falan da yazmamış aksine ilgisiz baştan savma erkeklere hiç benzemiyor. Kapında yavru köpek gibi bekliyor işte daha ne istiyorsun? İstersen seversin evine alırsın istersen evinin önündeki soğuk betona koyarsın. Tercih senin...
O değilde 21 gün karantina olduğu için önecesinde ehe ehe :/ Şaka bir yana önem verdiğini göstermek istemiş ne yazacağını bilememiş pek olur öyle şeyler bazen
böyle erkeklere acıyorum ya, bir kıza bu kadar yalvarılır mı, bu kadar muhtaçlık gösterilir mi. Bu nedir ya 2 satır okudum gözlerim kanadı. Sen erkeksin ya erkek güçlü olman gerkiyor. Dışarıda milyonlarca kız var. NE böyle ilgi bekleyen yavru köpek gibi davranıyosun
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya öyle söyleme de. Bi cümle de mesaj toparlanır ve gönderilir buna gerek yok yani
Mesajlarda insanlar kendini daha farklı ifade edebiliyor görmen tanıman gerekiyor ve karşıdaki kişinin düşünceli bir insan olduğunu söyleyebilirim seni olan durumdan haberdar etmesi anormal değil olumsuz düşünmemelisin.
doğum tarihleri doğum haritasını verir, onlar da insanların doğum öncesinden gelen karakteristik özelliklerini yansıtır. yani doğum tarihlerinize göre karakteristik bir uyum var mı yok mu bakılabilir.