Maalesef öyle bir durum var. Kadın hep rahat hissetmek istiyor bir de şöyle bir durum var aynı boyda olsa dahi bir erkek ve bir kadın kadın daha uzun duruyor bence belki de o yüzdendir
Kadın öyle bakınca kafasından cinsellik geçmez direkt olarak daha farklı şeylere odaklanır. Sadece o erkeği çekici bulabilir kafasında ona bir kişilik kurar eğer tanıma fırsatı yoksa
Seni en iyi ben anlarım… ama standartlarımı7 düşürmezsek yalnız kalırız ben hipergamik yönümü çok törpülediğimi düşünüyorum ama her hangi bir tehtit altında bu ilkel iç güdüm aniden patlak verebilir söz veremiyorum 😀
O çok heyecanlı bir olay değil bana göre ama bazen oluyor bunun için ise standartlarımı asla düşürmüyorum gerçekten partnerim kadın erkek olsun çekici olmak zorunda Türkiye’de kız konusunda rahatım ama erkekleri kolay beğenmiyorum şimdi İsveç’te yaşıyorum 6 aydır burada erkeklerle daha sıkı fıkı olabiliyorum hepsi bana 10/10 geliyor. Daha çok heyecan verici bulduğum şeyler ise swinger cuckold ve FFM olayları genel fantezilere de açığım
En güzelini seçemem hepsi ayrı zevk ayrı bir heyecandı ama sanırım en ilgincini seçebilirim. “Bir erkeği straponla halletmek” asla hayatımda üzerinde bile düşünmediğim bazen iğrenç bulduğum bir şeydi. Görüştüğüm kişi böyle bir şeye eğilimi olduğunu söyleyip beni ikna etti. Hoşlanmayacağımı düşündüm çünkü ben ilişki içinde olsun ya da olmasın genelde itaatkar taraf olmayı seven, erkek tarafından domine edilmek isteyen manhandle erkek gücüne tapan biriyim. Benden istediği şeyi yaparken benim baskın taraf olmamı istedi öyleymiş gibi davrandım zevk aldım mı cinsel olarak hayır ama inanılmaz eğlendim bir daha olsa yine yapabilirim
Ben de sevmezdim ama dediğim gibi evet olarak her fanteziye açığım gelelim soruya. Erkek fiziğini soruyorsan kadınların anladığı boy boy boy sonra kol genişliği omuz genişliği diye gidiyor genel olarak iri kodomanlar ama aşırı değil cüzii miktarda olmalı. Ben erkeklerde parmak uzunluğuna da bakıyorum şahsen 😀 geniş bicepslerde boğulmak isteyen kızlar da tanıyorum geniş erkekler kızların imtihanı
Boy konusunda tam hayal kırıklığına uğradım sayende. 😂 Aahha anladım. Parmak uzunluğu penis uzunluğu ile ilişkili olsa gerek. 😃 Peki 1.68 kız için olması gereken en kısa penis boyu kaçtır?