merhaba arkadaşlar. diyelim bir arkadaşınıza ilgi duyuyorsunuz. o da size boş değil ve ilgi gösteriyor. lakin siz sevgilisi var diye bu zamana kadar kendinizi uzak tutmuşsunuz. aralarına girmek istememişsiniz. daha sonra sevgilisinden ayrılıyor. ayrıldıktan sonra arkadaşınızla flörtleşmek, ona adım atmak yanlış mı sizce? sevgilisi varken gösteremediğiniz ilgiyi şimdi göstermek yanlış mı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biraz bekle. Yara bandı arıyor kendine şu an. Iki hafta sonra egosunu toplayıp o kıza dönerse sap gibi ortada kalırsın.
uzun ilişkiydi birde. kızı sevdiğini söyleyemem. ilişkide problemleri olduğu çok belliydi. geri dönmese şaşırmam
Işin iç yüzünü bilmiyorsun. Imkanın olursa sorma da neyse şu süreçte bırak başka kız buluyorsa bulsun. Çok sürmez merak etme tabi bu süreçte boş durma ara sıra hikayelerine beğeni at falan ama yürüme yani.
aynen asla üstüne düşmeyi düşünmüyorum şu an yara bandı olarak kullanacağı kişi olmamalıyım
Sevgilisi var ama sana karşı boş değil iyiymiş wbjdjd
kanka gözüyle bakmadığını düşünüyorum desem daha doğru olurdu. sevgilisi olmasa kesin bir şeyler yaşardık diyelim.
Zorla mı sevgili olmuş diğer kızla vallaha garipsiniz madem sana ilgi duyuyor niye hala sevgilisi var?
şöyle açıklayayım :) çocuğun 4 senelik ilişkisi varmış. ben ise çocukla tanışalı bir kac ay oluyor. arkadaş olarak tanıştık bir ortamda. ona karşı ilgiliydim fakat sevgilisi olduğunu öğrenince kendimi geri tuttum. bana tamamen arkadaş gözüyle bakmadığını hissediyordum. sevgilisiyle ayrılacağınıda hissediyordum. çok geçmeden ayrıldılar zaten
Boş değil derken samimi arkadaş gibi görüyosa sonunda sıçan sen olursun
nasıl anlamadım?
Erkek de sana karşı boş değilmiş ya dediğine göre. Senin sandığın şey erkeğe göre samimi arkadaş bağıysa sen yanlış anlamışsan sonunda sen kötü olursun
samimi olabileceğimiz kadar uzun bir arkadaşlığımız yok. şöyle anlatayim sürekli benimle vakit gecirmek istiyordu, tanimaya calisiyordu, arayip nerde olduğumu yanima gelmek istedigini soyluyordu eve birakiyordu falan. kimse normal kanka olarak gordugune bunlari yapmaz
Haklı olma olasılığın var, ama olmama olasılığın da var 🤷🏻♂️
böyle şeyleri tek bir bakıştan dahi hissedersin. ne kadar örnek versem az :)
6. Hisleriniz kuvvetli sizin 😄🤷🏻♂️. Öyleyse bi şansını denemelisin. İleride keşkelerine eklensin istemezsin
aynen biraz vakit geçsin. ayrilir ayrilmaz bana gelmesini istemiyorum. gitsin eğlensin baskalariyla simdi. bana daha sonra gelebilir :)
İyi düşünüyosun. Zaten yeni bir ilişki kafasında değildir şu anda
Sıcağı sıcağına doğru olmayabilir üzerinden biraz vakit geçince olabilir
aynen şu an yeni bir ilişkiden çıkmanın şokuyla bana gelmesini istemiyorum
Yara bandı olursun yoksa 😃
Karşılıklıysa bir süre sonra belki
onunda bana karşı boş olmadığını hissediyorum. kanka gözüyle bakmıyor bence
Sevgilisi varken öyle bakıyorsa, senle sevgili olursa senden başkasına da öyle bakar o. Sen bilirsin 🤷🏻♂️
sevgilisinin karakteriyle alakalı diye düşünüyorum. çocuk belli ki sıkılmış. ayrıca herkes hata yapar. hatasız kul olmaz
Ne olursa olsun, hayatında biri varken bi başkasına ilgi duyamazsın. Hayatındaki kişiden ayrılırsın ondan sonra naparsan yaparsın. Biri varken bir başkasına bakandan hayır gelmez.
doğru olduğunu söylememiştim zaten. kesinlikle yanlış bir durum. fakat çevrende uzun ilişkisi olanlar var ise onları incelemeni tavsiye ederim. bir süre sonra aralarındaki o aşk bitiyor. sadece birbirlerine olan yılların verdiği alışkanlık kalıyor.7 24 kavga etmelerine rağmen ayrılamıyorlar. çünkü çok alışmışlar ve ayrılınca büyüük bir boşluğa düşecekler. eninde sonunda bir taraf cesaret edip ayrılıyor ve herkes yoluna bakıyor. tabi bunlar yaşanırken, birbirine artık hiç bir ilgisi kalmayan çiftlerin gözü başkalarında oluyor ister istemez
Olabilir gördüm o tarz ilişkiler. Lakin hiç bir sebep bir yanlışı doğru yapamaz.