🤦
Nazını çeken biri var mı?
🤦
Fazla naz sonuç olarak aşık usandırıyor ve beni normal şekilde olan nazlar bile usandırıyor. Bence kimse kimseye sürekli nazlanmasın hiç hoş şeyler olmuyor sonraleyn.
Nazlanmak ve simarmak bi kizin ruhunun gidasidir. Bunlar yoksa buyuk bi bosluk olur icinde. Makesef cogu kizda bu bosluk var. Simdiki genclik hic hakettigi gibi sevmiyor, ilgi gostermiyor. Onceden boyle degildi. Ve simdinin kizlari bunu normal saniyor cunku hic gormemis.
Hakettigin gibi sevmeyen, sana prenses gibi hissettirmeyen erkekle isin olmasin
Yanlis insanlar ne hake getirdi kimbilir icini ahh ahh
Sen eglenceli, sakaci, espri anlayisi olan bi kizsin. Bu yuzden ciddi mi saka mi anlamadim Şu an 🙂
Yok profilini inceledim biraz. Cunku sorunu sevdim. Nazlanmak bi ihtiyactir farkinda degil kimse
Ama renkli bi kisiliksin aslinda sevdirirsin kendini neden husran?
Bazen coker icine insanin. Melankonik insanlar ozeldir, senin de ozel oldugunu anlamak zor olmadi zaten.
Ben tesekkur ederim duz biri olmadigin icin. Boyke devam et, hayat nolursa olsun yasamaya deger. Duz yasayanlara sinir oluyorum, kisaca ot gibi yasiyorlar. Herseyden korkarak, kacarak, risksiz, ne anlami var yasamanin o zaman? Sen guzel, ozel bi kizsin biliuorum. Umarim kafa biri cikar karsina hem romantik hem cikgin olabilirsiniz 😀
Ay ne demek sekerim 🤣
Eig e tesekkur adettenmis tesekkurler nazlanamayan kiz 😃
Valla senin bile cekmiyolarsa simdiki erkeklwri at cope kizlara yonel. Bu ne ya!
Daha seni gormedim bile ama anladim senin sevilesi, hossohbet, girgir samata. Yerine gore duygusal romantik, yerine gore catlak bi kiz oldugunu. Daha ne ister bi erkek. Cidden uzuluyorum simdinin kizlarina. Gercekten degerli hissedemiyorlar. Hatta dun bi bence paylastim bununla ilgili bakabilirsin.
Hepsine ayri ayri cevap 😀
Verdigin cevaplardan bile farkini gorebiliyorum. Bencem biraz aceleyle yazip ciktigim biseydi ama anlatmak istedigim onemli olan. Takip aticam sana simdi
Bazı kızların nazı var oooyyykıyamamm yerim seniğğ dedittirip insanın içini ısıtıyor
Ha bazıları var LAN Bİ ÇEK GİT dedittiriyor
Seninki hangisi reis
var çok şükür
🧿 Kem gözler tenhaya:)))
Eig için teşekkürler
Rica ederim
Cevap
40Cevap
Kimse kimsenin nazini cekmiyor artik. Bu şarkıyıda gecene bırakayım keyifli dinlemeler.
https://www.youtube.com/embed/H9yb0m6-m9AYok, hiç bir zaman da olmadı... Evliyken bile hasta olduğumda kendi çorbamı kendim yaptım ben
öyle, maalesef
Evet var bir kaç kişi her şeye rağmen yine de benden vazgeçmeyen buradan onlara Allah’tan sabır diliyorum😂
Ben nazımı çeken veya çekemeyen birilerinden de kısıtlanamaz şekilde nefret ediyorum nefffreeeeett!
Küçükken bile kimseye nazlanmadım. Kimse nazımı çekmediği için sanırım. Şimdide nazlanmıyorum. Ceken biriside çıkmaz sanırım şuanda zaten yokta
Haha cok naz asık osandırır kız 😀😀
Kimse kimsenin nazını çekmiyor. Çıkar olmuş her şey
Simdi profiline baktım Ankara diyor şaşırdım burada ankarali var mi ya 😊
Var bir kaç kişi 😅😅
benim de öyle:'((((
Bence istemiyorsun
naz çekemiyorlar
🙄🤣🤣
Var.
Ben tipsizim benim nazımı kimse çekmez.
Elbette var
Hayır yok.
Üzümü ye sapa çöpe takılma bı nazyap bakiyim
Yok hemen kaçıyorlar 😄
Aşırı abartıyorsan zor birazı güzel olur
Hiç naz yapan biri değilim :D o yüzden yok
Kıyamam tamam hadi kabul ediyorım 😂😂
sen kendıne manıta bulamıyorsan bız olelım
Baya flortum var knk yap sanaldan sende
Nazlanmak istiyen ben miyim
Valla knk sende göster ama elletmecilik var
Bence içindeki çılgın genci baskılama
🍻✨📸
Var tabi anam
Yok maalesef 🥲
Ailem
Yok kimse.
Var evet
Nazlanmıyorum ya
evet var 😆
Yok :))
Annem babam kardeşlerim
babam cekiyor :D
Mıknatıs var.
Şu zamanda inanki çekilmiyor
Yok öyle biri
Hahah
Hayırdır beybi yine efkârlanmışsın😅
Ne derdin var yine sevgilinde mi ayrıldın😥
Yaparsın sen yaparsın. Elini sallasan ellisi. Bu devirde erkek tavlamaktan kolay ne var😜
Valla bazen akış herhangi bir şey getiremeyebiliyor. Bu yüzden kendini fazla akışa bırakma ara sıra da olsa biraz kulaç atmayı dene🙏
Nefesini kesen mi? Peki bir erkeğin nefesini kesmesi için neler yapması gerek😅 veya böyle bir durumun gerçekleşmesi için kriterlerin neler?
Günümüzde bu özelliklere sahip erkek son derece az sayı da kaldı. Umarım kalanların da nesilleri tükenmeden kendine bi tanesini kaparsın🙏
Bu kadar ukala olma şekerim. Ayrıca neslin tükeniyorsa elini çabuk tutması gereken kişi sensin😥
Sen çekersen çekilirsin
Hayır yok
yokk
Gel ben çekerim 😂
Varsa buyursun
Nazlı insanlar iyidir
Yok be ya
Kimseler yok
yokk
Kulak çekerim
Kısmet
Varr