Aile & Toplum Nazınızın geçtiği birisi var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Benim şimdilik erkek kardeşime geçiyor 😂🥰🥰 ama sevgilimin olmasını isterdim Nazınızın geçtiği birisi var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır benim yok hiç bir zaman olmasını isterdim ama bakalım bir gün olur belki de 0 0 Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sadece annem onun dışında da gecsede birisine yapmam herhalde skdhdjdkd 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Yasinulastiii +1 yıl Erkek yapınca itici oluyor gibi hissediyorum sjshsjsjsn Yorumla Soran +1 yıl Doğru. Ben sadece naz yapmak istediğimi belirtmek istedim 😂 Yorumla Yasinulastiii +1 yıl Ne dicegimi bilemedim şu an sjshsjsjsn çok garip bir konuşma oldu gibi Yorumla Soran +1 yıl Bu saatte olur öyle şeyler 😂 Yorumla Yasinulastiii +1 yıl Sorry 😅 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bir baktım da sanırım yok. benim nazimi çekebilecek kadar seven yok 0 0 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Sadece ailem var başka kimseye naz edip sızlanmam. 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 842 cevap paylaştı. Geçir nurettin hadi nurettin. Nurettin iyi geçirir 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Uyku vaktin gelmiş Yorumla LordVoldemord +1 yıl Reis gözlerimden uyku akiyor beni bi salla be Yorumla Soran +1 yıl Tutan mı var Yorumla LordVoldemord +1 yıl Salla diyohhh Yorumla Soran +1 yıl Beni kim sallıcak Yorumla LordVoldemord +1 yıl Ooo is zor. Sende kafani kafama koy sallaniriz Yorumla LordVoldemord +1 yıl Yok pardon dizime :) Yorumla Soran +1 yıl 🙂🙃 Yorumla LordVoldemord +1 yıl Birbirimizi mi sallasak kanka Yorumla Soran +1 yıl Iı ıh sen beni salla uyut sonra ne yapuyorsan yap Yorumla LordVoldemord +1 yıl Haydaaaa :) o niye ioyle oldu ki. Neyse gel kiz yattt dizime. Koca kiz oldun hala sallatiyon kendini Yorumla Soran +1 yıl Minnakım ben daha büyümicem Yorumla LordVoldemord +1 yıl Vahh yavrummmmm. Emzireyim de uyutayim gelll annenin kollarina gell Yorumla Soran +1 yıl Olıur bakıyım tadına Yorumla LordVoldemord +1 yıl Gel sefkatli kollarimaaa. Em hadi yavrum Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı. Yaa çok tatlı... oda olucakmbir gün inslalah 👍 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sağol 🥹 Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Yaşınız kaç.. çok da geç kalmayın hayat cokm güzel.. ve zaman akiyor Yorumla Soran +1 yıl Evet de öylesine birisi olsun istemiyorum içime sinmedi lazım. 22 yaşım Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Himm çok gençsin ama. en güzel yaşlar birilsri olur artık hayırlısı inşallah Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nazlı insan pek sevmem naz da yapmam 0 0 Yorumla
Bigboyyyeni Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hm kardesnle aran nası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimsem yok geçtiği 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet var.. 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç naz yapmıyorum 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var tabi ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nerelisin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışmak için sormuştum istemezsen şöyleme ama Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzmir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır benim yok hiç bir zaman olmasını isterdim ama bakalım bir gün olur belki de
Sadece annem onun dışında da gecsede birisine yapmam herhalde skdhdjdkd
Niye
Erkek yapınca itici oluyor gibi hissediyorum sjshsjsjsn
Doğru. Ben sadece naz yapmak istediğimi belirtmek istedim 😂
Ne dicegimi bilemedim şu an sjshsjsjsn çok garip bir konuşma oldu gibi
Bu saatte olur öyle şeyler 😂
Sorry 😅
Bir baktım da sanırım yok. benim nazimi çekebilecek kadar seven yok
Sadece ailem var başka kimseye naz edip sızlanmam.
Geçir nurettin hadi nurettin. Nurettin iyi geçirir
Uyku vaktin gelmiş
Reis gözlerimden uyku akiyor beni bi salla be
Tutan mı var
Salla diyohhh
Beni kim sallıcak
Ooo is zor. Sende kafani kafama koy sallaniriz
Yok pardon dizime :)
🙂🙃
Birbirimizi mi sallasak kanka
Iı ıh sen beni salla uyut sonra ne yapuyorsan yap
Haydaaaa :) o niye ioyle oldu ki. Neyse gel kiz yattt dizime. Koca kiz oldun hala sallatiyon kendini
Minnakım ben daha büyümicem
Vahh yavrummmmm. Emzireyim de uyutayim gelll annenin kollarina gell
Olıur bakıyım tadına
Gel sefkatli kollarimaaa. Em hadi yavrum
Yaa çok tatlı... oda olucakmbir gün inslalah 👍
Sağol 🥹
Yaşınız kaç.. çok da geç kalmayın hayat cokm güzel.. ve zaman akiyor
Evet de öylesine birisi olsun istemiyorum içime sinmedi lazım. 22 yaşım
Himm çok gençsin ama. en güzel yaşlar birilsri olur artık hayırlısı inşallah
Kimseye naz edip ağlak ağlak davranmam
Nazımı çeken kimse yok
Evet var ne çekti adamcağız benden 😅