Bekar olsa göz ucuyla bile bakmayacağı bir insanı, evli diye arzulayanlar var. Ya da eşini sevdiğini iddia edip aldatanlar, bir başkasının sevgilisine tutkuyla bakanlar… daha neler neler var. Nedendir bu kaçamak ilişki yaşama isteği? Adrenalini mi fazla geliyor, heyecanı mı çok? Anlatın aydınlanalım. 😄
Hemen hemen hiç kimse böyle bir durumu arzulamaz. Ancak evlilik öncesi macera peşinde koşanlar evlenince heyecen hissinden mahrum kaldıkları için beklentileri sükut'u hayale uğrar. Bunun dışında çevreden duyup gördükleri ile (TV, diziler, filmler, romanlar, anlatılan hikayeler vs.) merak ederek teşebbüs ederler ama kuvvetle muhtemel ilk seferinde yapamaz, fakat bir kez adrenalin bağımlılığı başlamış olur ondan sonraki her seferde pişmanlık yaşasalar dahi o bağımlılıktan kopamazlar. Uun lafın kısası akıl kimyaya teslim olur...
İnsanda her daim kendini kanıtlama isteği vardır. İyi veya kötü fark etmez. Bir insan müthiş bir icat yaparak da kendini kanıtladığını düşünebilir , evli veya sevgilisi olan birisini ayartarak da kendini kanıtladığını düşünebilir. Mesela bir kadının evli bir erkeği elde etme arzusu erkeğin çekiciliğinden değil o erkeğin karısıyla bir rekabet arayışından ve ona üstün gelme düşüncesinden kaynaklanır. Bak beni ona tercih ediyor karısının yüzüne bile bakmıyor beni dinliyor ona ben hükmediyorum düşüncesindendir. Çok saçma ama bu da bir tatmin olma düzeyidir. İnsanoğlu ulaşabildiğinin nankörü ulaşamadığının delisidir diye boşuna dememişler. İnsana her daim zor daha tatlı gelmiştir çünkü bu insanın kendi benliğiyle kendi özgüveniyle savaşıdır, insanlar bu yüzden zaten kendisini seveni değer vereni istemez tam tersine umursamayanı kendisine duygusal eziyet çektirenin peşinden koşarlar.
Ben tipsizim valla hiç sevgilim olmadı. Tipsiz olduğum için aldatamam da aldatılamam da. Aldatılmak bile tipsiz erkekler için lükstür çünkü aldatılmak için önce 1 kızın evet demesi lazım.
Bundan heyecan duyan midesizler güruhu da var tabi. Benim midem kaldırmaz bu tarz ilişkileri. Kadınlara tek tavsiyem evli ya da sevgilisi olan bir adam size yanaşırsa direkt ispiyonlayın eşine.. Bugün ona yarın bize , bir olalım kizlar ))
Bak bu benim uzmanlık alanım ama kadınlar biz erkeklerden daha uyanık kadın inanmis gibi yapar tabi neyetini anlayınca erkek bir bakmış kredi limiti bitmiş elde var sıfır
Haram olan her şey daha çekici zevkli olur işin içinde şeytan var çünkü insanın aklını öylesine bir alıyor ki ne yaptığını pişman olunca anlıyorlar🤷🏻♂️ illegal ve haram şeyler dikkatimi çekmez
Kim ne derse desin, en böyle dindarım diyen insanı bile cezbedici bir şey kaçamak ilişki yaşamak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnsanlarda galiba heyecan yaratma isteği fazla. bazı kişiler sanırım zoru seviyor. ama bunun adı namussuzluktur. kim olursa olsun umarım cezasını çeker. kim olursa olsun düşünmesi bile kötü. iyi bir heycan değil sonu iyi olmayabiliyor.
hemde deli duygular yaşatıyor.. evdeki dünya güzeli olsa yinede gider bir cirkinle beraber olursun, kacamagın heycanını yaşayan alışkanlık haline getirir, bundan vazgecemez...