Bu işi çözene benden çay?

Eşimle zorunlu sebeplerden dolayı her ikimizde ailelerimizin yanına tatile gittik. (3 yıldır ailelerimizi göremiyorduk) 2 hafta sonra beni özlediği için yanına çağırdı gittim ben biraz onlarda kaldım, sonrada onun geleceğini düşünmüştüm. Şimdi bana diyorki sen tekrar gel, ben sonra geleyim. Ben de gelmeyi düşünmüyorum, senin gelmeni bekliyorum ben dedim, çünkü ay sonunda da doğum günüm var ve sanki o zaman gelmekle ilgili değil de sonraki aya gelme plan yapıyor. biraz bozuldum açıkçası ve belli ettim, sıra sende artık dedim. Doğum günümü unutmadığını da biliyorum ama geleceğini hissetmiyorum, böyle şeyleri çok önemsemez ama benim önemsediğimi de bilir. 2 gündür biraz soğuk aramız, beni gün içinde formaliteden arıyormuş gibi hissediyorum, ben 2 gündür onu hiç aramadım, o da sadece akşamları 1 kere arıyor, bugün aradıgında bi iş yapıyordum, ben seni birazdan ariyim dedim, yemek yiyeceğim ama dedi ben de iyi ozaman görüşürüz dedim kapattım. Gün içinde toplam konuşmamız 1 dakikayı geçmiyor, mesajlaşmamız zaten kalmadı, yazmıyorum ben de hiçbir şey. Bu konuyu çözemedim, hem yanında istiyor, hem de gelmiyor ve normalde neyin var diye sormasını beklerdim, beni arıyor müsait değilim, birazdan ariyim dediğimde işim vara getiriyor, sonra da aramadı bile. Soğuk davrandığımı çoktan anlamış olması lazım, bu durum işine mi geliyor anlamadım
Bu işi çözene benden çay?