Yeme & İçme Çayı nasıl içersin. Hadi buyrun ikramim olsun? buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Afiyet olsun Güncellemeler+1 yıl Günaydın Güncellemeler+1 yıl Nasılsınız ahalii Çayı nasıl içersin. Hadi buyrun ikramim olsun? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çayı demli, ”0” nu benli..Açık içerim 1 1 Yorumla buzz_adam +1 yıl Afiyet şeker olsun Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Demli ve şekersiz 3 2 Yorumla buzz_adam +1 yıl Eee bu ben Yorumla fesfs +1 yıl Yok cidden , biliyorsun zaten , kahve çay demli sert içimli olacak benim Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl koyu çay içiyorum 1 1 Yorumla buzz_adam +1 yıl Wuuu güzel hareket
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. sağolasındemli ince belli de içerim 1 1 Yorumla buzz_adam +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Az sekerli ve demli olsun 1 2 Yorumla buzz_adam +1 yıl Yarasin afiyet olsun Yorumla Melioraa +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Demli ve şekersiz lütfen 1 1 Yorumla buzz_adam +1 yıl Afiyet olsun bilader Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Açık veya orta. Demli acı geliyor. 1 1 Yorumla buzz_adam +1 yıl Keyfin tadını bilen başka oluyor yaw Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Demli iki şekerli içerim. 1 3 Yorumla buzz_adam +1 yıl Zaten tatlı biseysin. Bence şekeri birakmalisin. Demin tadına varirsin Yorumla u _Süveyda +1 yıl Güzel taktik ama ben şekeri bırakmam 😀 Yorumla buzz_adam +1 yıl Şekeri birakmazsan daha da tatlı olmaya başlayacaksın. Bir tık üstün bal Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Orta demli ve şekersiz 1 0 Yorumla
Pinkflower17 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Açık 1 2 Yorumla buzz_adam +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Pinkflower17 +1 yıl Sagolasin Yorumla
cerberus17 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Koyu ve şekersiz 1 2 Yorumla buzz_adam +1 yıl Adammmm Yorumla cerberus17 +1 yıl Teşekkür ederim eyvallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çayı demli, ”0” nu benli..
Açık içerim
Afiyet şeker olsun
Demli ve şekersiz
Eee bu ben
Yok cidden , biliyorsun zaten , kahve çay demli sert içimli olacak benim
koyu çay içiyorum
Wuuu güzel hareket
sağolasın