Ancak huysuzluk için aynı şeyi söyleyemem. Kime göre neye göre huysuz? Aşırı ön yargılı biriyse huysuz olması iyi değil ama mesafeli davranıp yeri geldiğinde tavrını koyan bir huysuzluğu varsa o adam kraldır.
Bencil olan birisini adam etmek istiyorsan sadece 2 yolu var.
1- Onu ilgi alanlarından vurup zevklerine hitap edeceksin. 2- Onun egosunu okşuyorken öyle bir şey yapacaksın ki o adam senin ulaşılmazlığına hayran kalıp zamanla ilgi duymaya başlayacak. Biz buna "ego savaşları" da diyoruz. Yani ondan üstün olduğun konularda onu vurman gerekiyor ki onun ilgisini çekebilesin.
Zamanında bencilce davranan arkadaşımla uzun bir süre küsmüştüm ben mesela. Çocuk yalnız kaldığında onu affetmem için yalvaracak bir hale geldi. Öyle bir şey başına gelmesi lazım ki, elindeki her şeyi olmasa bile çoğu şeyi kaybetmesi lazım bir de. Egosunu bu tarz etkenler ancak yerle bir edebilir. Bir de sana karşı bir pişmanlık duygusu varsa aboooow. Sana koşan o olur zaten.
Tabii bu durumun şöyle bir sıkıntısı var: Bunları yapmayı başardığında böyle bir insanı geçici bir süre adam edebilirsin. İstediğini elde ettiğinde tekrar fabrika ayarlarına dönüp bencil olacaktır büyük ihtimalle. Kıymet bilmemeye başlayacaktır. Şunu unutma: Bencil insanlar asla kıymet bilmezler. Aşık olduktan sonra bile. Sadece kıymet biliyormuş gibi görünürler, istediklerini tamamen elde edene kadar...
İlgi alanlarından vurmaktan kastımdaki tabiri sanırım anlamadın. Onun illaha bir şeye ilgisi vardır, futbol, film vs.
Bu konulara odaklan, hatta büyük ihtimal sana karşı ego yapacaktır. O tarz bir ilgi alanı konusunda ondan daha üstün olduğunu göster. İnanılmaz ilgi duyacaktır sana. Eminim.
Bu tarz erkekler kıymet bilmez tipler olabilirler belki. Ama kendilerinden üstün bir şey gördükleri anda elde etmek için de ellerinden geleni yaparlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
evlenmek istemediğini icin beyenmiyo, bahane buluyor...
evet evlenmek istemiyo olabilir
senin sevgilinmi? neyin oluyo?
bir arkadaşım
anladim...
ama bu devirde erkekler zaten 30 gibi evlenmeye ba$lyo genelde... gec deyil yani
Onun çükü kalkmıyordur kiz beğenmiyorum tribine girer
seninki kalkıyo mu ;)
Ellerinden öper 3 çocuk yaptı şimdilik işimi görüyor ben ne kadar övsem kendi malını övüyor dersin kendin bakman lazım
seninki kalkmıyodur bence ;)
Silah zoruyla işte bazen kafasına silah dayamak zorunda kalıyorum
Onun da bi gün karşısına öyle biri çıkar ki o zaman o cool adamdan eser kalmaz
Doğru olanı yapan bir adamdır.
Ancak huysuzluk için aynı şeyi söyleyemem. Kime göre neye göre huysuz? Aşırı ön yargılı biriyse huysuz olması iyi değil ama mesafeli davranıp yeri geldiğinde tavrını koyan bir huysuzluğu varsa o adam kraldır.
biraz egoist geçimsiz birisi zor birisi yani
Demek ki bencil bir insan. Bencil bir insana ben asla "cool" demem. Cool olduğunu düşünen vurduruyordur.
evet hemde çok bencil nasıl adam edilir böyle biri?
Bencil olan birisini adam etmek istiyorsan sadece 2 yolu var.
1- Onu ilgi alanlarından vurup zevklerine hitap edeceksin.
2- Onun egosunu okşuyorken öyle bir şey yapacaksın ki o adam senin ulaşılmazlığına hayran kalıp zamanla ilgi duymaya başlayacak. Biz buna "ego savaşları" da diyoruz. Yani ondan üstün olduğun konularda onu vurman gerekiyor ki onun ilgisini çekebilesin.
Zamanında bencilce davranan arkadaşımla uzun bir süre küsmüştüm ben mesela. Çocuk yalnız kaldığında onu affetmem için yalvaracak bir hale geldi. Öyle bir şey başına gelmesi lazım ki, elindeki her şeyi olmasa bile çoğu şeyi kaybetmesi lazım bir de. Egosunu bu tarz etkenler ancak yerle bir edebilir. Bir de sana karşı bir pişmanlık duygusu varsa aboooow. Sana koşan o olur zaten.
onu vurursam uzaklaşır benden
Tabii bu durumun şöyle bir sıkıntısı var: Bunları yapmayı başardığında böyle bir insanı geçici bir süre adam edebilirsin. İstediğini elde ettiğinde tekrar fabrika ayarlarına dönüp bencil olacaktır büyük ihtimalle. Kıymet bilmemeye başlayacaktır. Şunu unutma: Bencil insanlar asla kıymet bilmezler. Aşık olduktan sonra bile. Sadece kıymet biliyormuş gibi görünürler, istediklerini tamamen elde edene kadar...
İlgi alanlarından vurmaktan kastımdaki tabiri sanırım anlamadın. Onun illaha bir şeye ilgisi vardır, futbol, film vs.
Bu konulara odaklan, hatta büyük ihtimal sana karşı ego yapacaktır. O tarz bir ilgi alanı konusunda ondan daha üstün olduğunu göster. İnanılmaz ilgi duyacaktır sana. Eminim.
Bu tarz erkekler kıymet bilmez tipler olabilirler belki. Ama kendilerinden üstün bir şey gördükleri anda elde etmek için de ellerinden geleni yaparlar.
Ya da hırs yapıp seni alt etmek için falan. Eğer sen üstünlüğünü korursan bu zamanla erkeğin sana karşı ilgisine dönüşür. Unutma bunu.
Neyse yeterince strateji verdiğime göre, sana cool olmayan ama cool olduğunu zannettiğin adamı tavlamakta iyi şanslar. 😛
İşimiz yok elin bilmem nesini düşünelim.
kesinlikle evlenmez. vur kaç taktiği
Dert etmee beni buldun
yeeaaah ;)
O zaman koş bana 🤤
Boşver gitsin
Kendi bilir
Dertlidir belki
kalkmıyomudur?
Belki o belki başka dert. Belki kadınlardan kazık yemiştir
Meymenetsiz