15 20 yaş fark olmasına rağmen genç erkekler hep olgun arayışında gına geldi artık 😄 sizce psikolojik sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Neden olgun, çünkü hayata bakışları oturmuş, ne istediklerini biliyorlar, empati yetenekleri çok yüksek yaptığın davranışları anlamlandırıyorlar ve gerçekten güvenleri olduğu zaman seni asla darlamıyorlar çünkü hem kendi değerlerinin hem de senin değerini biliyorlar... Bunların hepsi bence çok güzel detaylar
12 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli gibi konuştunuz
En İyi Cevaplar
+1 yılOlgun kadınlar bana her zaman çok çekici geliyor beni ben eden şeylerden birisi kendimi huzurlu ve ben hissediyorum olgun kadınların yanında her zaman benim için ilk tercih olgun kadın oluyor. Olgun kadın oturmuş kişiliği ve kendisiyle her zaman keyif ve mutluluk veriyor bana
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben genç kızların evlilik takıntılarından bıktığımdan bundan böyle olgun diyorum. Ne istediğini bilmeleri, tecrübeleri, net olmaları, anlayışlı olmaları derken her konuda olgun 1 sıfır önde.
26 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı.. bana bunlarla gelin 🙂
- +1 yıl
Karakteri oturmuş genç bir erkekte olursa zaten o ilişki uzuun süre gider.
Soran+1 yılKatılıyorum neden olmadin☺️
- +1 yıl
Neden olmadın derken o kısmı anlamadım
Soran+1 yılNeden olmasın yani ben yaş farkının özellikle cinsellikte olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Aynen bak o konuda çok haklısın. Ben mesela genç bir kızdan bana oral yaparmısın desem hemen ben senin or. bunmuyum mevzusuna geliyor. Halbuki burada amaç zevki ve keyfi beraberinde yaşayıp mutlu edip mutlu olmak. Sen benimle o özel anlarını paylaşıyorsan, bana güvenip öyle oraya o aşamaya gelmişsin. Ve sağlıklı bir cinselliktede birbirinden bir şey talep etmek bence en olması gereken şey.
Ben kesinlikle genç kızların hepsini genellemeye koymuyorum. İstisnalar vardır elbet. Ama olgunun yerini tutamazlar bu çok net.
Bu konuyu genç bir kızın bizim gibi düşüneninide ele alacak olursak, olgun bir erkekte burada daha avantajlı oluyor. Tıpkı yukarıda anlattıklarımın, kısmen erkek için olduğu gibi.
Tecrubeli ve herseyi oturmuş olduğundan
120 Yorumla
Soran+1 yılHer şey derken?
Soran+1 yılEvet katılıyorum☺️
Soran+1 yılEvet kadınlar cinsellik yaşadıkça ve yaş aldıkça hormonlari onu daha çekici hale getiriyor diye düşünüyorum
Soran+1 yılEvet 45 yaşındayım 🙂
Soran+1 yıl40 ?
Soran+1 yılHayır canım
Soran+1 yılPeki 😉
Soran+1 yılHayal gücünüze hayran kaldım..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
121Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Fazla p*rno izlemeleri en büyük neden. Çok fantezi kurup gerçek olsun diye umut ediyorlar.
20 li yaşlarımda benimde birkaç kere olmuştu, ne istediğini bilmeleri, saçma sapan nazlanmalar olmadığı için sonuç odaklı takılmıştık.27 Yorumla
Soran+1 yılBu tarz filmler halihazırda var olan fanteziler bence. Yani bir talep var ki yapılıyor diye düşünüyorum.
Soran+1 yılfanteziler adı üzerinde. Gerçek hayatta uygulamak kişinin şartlarına ve hayat görüşüne bağlı sanırım.
Soran+1 yılAlgı operasyonu 🙂
+1 yılsebep basit
sanıyorlar ki:)
olgun olunca onların her istediğine cevap verecek bağlanmayacak sadece eğlenecek
yani yaşça büyük olunca duyguları filan yok sanıyorlar insanların10 Yorumla
+1 yılOlgun erkekte bayanda iyidir yaş olarak küçük olsa bile olgun davranmalı insan
61 Yorumla
Soran+1 yılAşkın yaşı yoktur bence de..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun kadınlar ( ki bu yaştan çok tecrübeyle bağlantılıdır) tabiki tercih sebebidir. Daha düzgün düşünen daha anlayışlı bir insanı kim istemez. İşin cinsel lik boyutu o bambaşka bir evren. Tecrübeli bir kadınla sevişmenin tadını yaşayan bilir ancak. Hele birde dolgun yuvarlak hatlar varsa işin içinde o kadında vucudunu kullanmayı biliyorsa ona tapılır!
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılAnne/babasından sevgi görmeyen erkek ve kadınların ebeveyn ilgisini aşk kılıfında aramalarının sonucudur.
24 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi de olabilir mi?
- +1 yıl
Hayır, tam tersi durumunda olanlar kontrol edilmezse ensest düşüncesi gelişebilir.
Soran+1 yılIlginç.. Katkınız için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen henüz 26 yaşındayım ama yaşıtım ya da yaşıma daha yakın kişilerden ziyade yaşça olgun kadınlarla konuşmayı istiyorum. Hayat tecrübeleri, yaşanmışlıkları, konuşması onları daha ilgi çekici hâle getiriyor sanırım. Elbette ki hepsi böyle değildir ama olgun bir kadınla konuşmak gerçekten çok hoş olurdu.
10 Yorumla
+1 yıl16 Yorumla
Soran+1 yılSes kaydı için teşekkür ederim ☺️ ayrıca söylediklerimizi katılıyorum..
Soran+1 yılToplum içindeyim açayım mı?🙈😅
- +1 yıl
Sesini kısıp açabilirsin kulağına tut
Soran+1 yılAğzıma götürecek değilim herhalde 😅 bu arada sesiniz fena değilmiş
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oryantalhanim hanım efedın 30 yasıdayım 35-40 yasındakı kadınlardan hoslanıom hoş davranıyor ve olgunlar kapris yok :D
15 Yorumla
Soran+1 yılKapris konusunda haklisin 😘
Soran+1 yılEvet bence bu konuda cesur olmalisiniz
Çünkü olgun kadınlar, ne istediklerini bilirler. Saygılıdırlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru tespit 🙂
kisilikleri oturmus kadinlar kisilikleri oturmamis erkekleri ceker bazilari da parasini yemek icin
12 Yorumla
Soran+1 yılPara peşinde erkek kulağa ilginç geliyor
Çünkü yaşları gereği daha çok oturmuş, anlayışlı pozitif oluyorlar
15 Yorumla- +1 yıl
Bir anne sıcaklığı verebiliyorlar aynı zamanda sevgili, Hepsi değil tabi bazı olgun kadinlar da ergenden daha ergen oluyor var öyleleri de
Soran+1 yılNaz kapris yok bizde öyleyiz 🙈
- +1 yıl
O yüzden favorisiniz ;)
- +1 yıl
Bekar misin
- +1 yıl
Yorumlardan gördüm bekarmışsın, Senin işin de zor, Ateş bacayı sarmıyor mu bazrn
fizikler çekici geliyor ve erkekleri anlıyorlar çok
14 Yorumla
Soran+1 yılFizik güzelliği kişisel bir özellik değil mi?
Soran+1 yılGenel olarak diyorsun anladım
+1 yılOlgun kadınlar bakımlı hoş olduklarında biz erkeklerin ister istemez ilgisini çeker
13 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı hos genç kadınlar da var
- +1 yıl
Senin sorun şimdi olgun bayanlardan söz konusu
- +1 yıl
Tabikide genç bayanlarda var
Gizli Üye(18-24)+1 yılFiziksel olarak dolgun ve olgun olduklarından. Zaten tabiatımızda yok mu ağaçtan en olgun meyveyi seçmek😅
16 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir yorum😉
Cevap sahibi+1 yılSende o naçizane meyvelerdensin sanırım😋
Soran+1 yılÖyleyim diyelim 🙂
Cevap sahibi+1 yılİnstagramın var mı o naçizane meyveyi tüm olgunluğuyla görmek isterdim😅
Soran+1 yılHerkese nasip olur mu böyle meyveler?
Cevap sahibi+1 yılHerkese olmayabilir ama bazıları çok şanslıdır😉
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. yaşla alakası yok çekici ise çekicidir fakat genç olanların kaprisleri egoları çiğ tavırları anlamsız tripleri olabildiğinden bunlardan sıkılan erkekler olgun kadınları çekici buluyorlar ve bazı olgunlar var ki 20 liklere taş çıkarır
10 Yorumla
+1 yılben şuanda 38 yaşındayım kendimden çok fazla yaş farkı olan bir bayan ile ilişkim olmadı bir ara 5 yaş büyük olan bir olmuştu ben 25 o 30 yaşlarındaydı
10 YorumlaOlgun kandırı genç erkekler aç zanneder.
deneyimli zanneder.
her istediğinde onla olucak zanneder. Ve gerçekten o yaşlarda ateşlidirler. Ama erkekler olgunlaştıkça gözleri gençlere yönelir10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Olgunluğun yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum. Ne yaptığını bilen olgun davranışlar sergileyen çeker :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİçler dışlar çarpımı gibi. Biz olgunlarda gençlerden hoşlanıyoruz
20 Yorumla Bazı, erkek tecrübeli kadın ister bazı, erkek genc cıtır ister bazı erkek deneyimli ister bazısı tecrübeli nasıl bayanlar buyuk istiyorsa uzun boylu kaslı istiyorsa, erkekte kriteri var elber
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun boylu sevmem herkesin zevki farklı. Yetişkin kadınlara da ayrı bir özen gösteriliyor gibi geldi.
+1 yılBende bilmiyorum bu olaydan hiç çıkamıyorum. Olgun bir başka
123 Yorumla
Soran+1 yılIlahi alemsiniz gerçekten güldüm buna🤣
- +1 yıl
46 yaşında mısınız bilmiyorum ama abartısız söylüyorum 20 yaşındaki kız çekmiyor beni sizle muhabbet daha çekiyor ki bu hep böyle oldu bende
Soran+1 yılCinsellik mi yoksa başka şeyler mi çekiyor ana tema sizce nedir?
- +1 yıl
Cinsellik tabii ki etkili ama genel olarak o hayatı görüp geçirme olayı, trip atmama durumları gibi şeyler daha çok. Nerede nasıl davranması gerektiğini biliyor. Ve tabii oturmuş vücut haliyle daha çekixi buluyorum.
Soran+1 yılEvet kadınlar 30 yaşından sonra biraz kilo almaya meyilli oluyor genelde ama daha kadınsı durduklarını düşünüyorum.
- +1 yıl
Muhtemelen sende öylesindir eğer bahsettiğimiz kadın profiliyse. Yatakta da ne istediğini bileceği gibi yeri gelince erkeği de yönlendirir bunlar falan önemli
Soran+1 yılBen daha çok yönlendirilmeyi seviyorum diyelim🙈
- +1 yıl
Partnerin vardır illa ki ya bu ülkede o yaş aralığında olup hele 😅 Buralarda net aranan profilsin
Soran+1 yılÖyle mi dersin teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Belli orası:) Tam bir yatakta fantezi, normal durumlarda güvenilir kadın profilisin ;)
Soran+1 yılInsan sarrafisin galiba 😅 ben daha çok gençlere göre diye düşünüyorum burayi
- +1 yıl
Hayır sadece olgun ruhunu 10 yıldır neredeyse yakinen hissedip yaşayanım. O yüzden yaşımdan ziyade yaşanmışlıklarım beni bu kıvama getirdi. Dikkat diyorum 😁
Soran+1 yılBelli oluyor 🤭
- +1 yıl
Yaşamadın ama uzaktan uzağa bu kadar deneyimliymiş oldun. 😄
- +1 yıl
Öte yandan tecrübesiz ve herkese aynı muamele verenlere karşı geçmiş deneyimlerinden yararlanarak yansıt cümlelerini ben uyarayım dışarıdan bir göz olarak ben gibi bakmaz herkes 😂
Soran+1 yılSöylediklerinizden bir şey anlamadım. Uykum geldi sanırım 😅
- +1 yıl
Baska yorumlardaki tavırlara karşı dikkatli ol diyorum bayan. Farklı olmak için çabalayıp, basite indirenler var. Oltaya gelen balık olma 😬
Soran+1 yılAnladım sağ ol ama uyarina gerek yok bence ☺️
- +1 yıl
Bence de sen yine gerçek farkı istiyorsan zaten olman gereken yeri anlamıssındır çoktan. Uzun bir gecenin başlangıcına selam olsun 😀
- +1 yıl
ne işle meşgulsün evli bir kadın olmadan 3 çocuğa bakabiliyorsun ve yaşadığın yer metropol kent mi küçük bir şehir mi?
Soran+1 yılÇocuklarım küçük sayılmazlar benim şimdi çıkmam gerek iyi geceler
- +1 yıl
görüşürüz o vakit hoşçakal
- +1 yıl
Ooo bayan yeniden buralardasınız uyku öncesi kahve tadında muhabbet diyorsunuz 😀
Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Cinsellikte yaş farkı olumlu etki yapar. Zıt kutupların birbirini çekmesi ilkesi….
10 Yorumla
+1 yılHerhangi bir psikolojisi yok.
Çünkü olgun ne istendiğini ziyadesi ile bilir.
Hem kendini hem partnerini tamamlar.10 Yorumla
+1 yılOlgun kadın kadar erkeğin kıymetini bilen haz veren ne istediğini bilen kadın yoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Uzun zaman benden 15 yaş büyük kadınla ilişkim oldu ve çok güzeldi
Olgun kadın şımarık deyil sevliyse ilerde sıkıntı yasamazsin tecrübe bide baş aritmaz
10 Yorumla
+1 yılBence bir kısmı tecrübeli olduğu için bir çoğu da bence tabi bu kendi fikrim sürekli olarak izledikleri filmlerden dolayı etkisinde kalıyorlar...
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl filmler bildiğiniz var mı?
+1 yılNe istediklerini bilirler, bide cinselliği iyi yaşar ve yaşatırlar.
10 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilen konuşmasını bilen insanlarla olmak hertürlü beraberlikte daha iyi
10 Yorumla
+1 yılne alakası var olgunları severiz hep böyle olmustur
10 Yorumla
+1 yılÇünkü olgun kadın başa bela olmaz ve genç erkek içinde verecek parası vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence değil sanırım tecrübe ile alakalı şimdi ben 36 yaşındayım bende kendimden 10 ya da 15 yaş biri ile birliktelik yaşamak isterdim tecrübe farklı bir şey
10 YorumlaYani olgun hatunlar candır. Geri kalanlar heyecan dır😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun kadınlar bakire olmadığı için suçluluk duyma hissi olmayacak o yüzden istiyorlardır
21 Yorumla- +1 yıl
@oryantalhanim 😘👍
+1 yılBana çekici gelmiyor. 24 yaş civarı ile daha iyi anlaşıyoru.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Belli bi yaş gurubu o seks fantezileridir genel sebeb
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi 🤷♀️
21 Yorumla
Soran+1 yılBiraz şikayet sezdim canım☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. bunun sebebi cok net aslında , biraz düşünürsen sende bulabilirsin aa bulamadım dersen acıklarımm
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok sebep olabilir sizin ki nedir? En önemli etken?
Soran+1 yılBilinç altınıza işlemiş sanırım yetişkin filmlerden bahsediyorsunuz
Soran+1 yılHayır neden sordunuz?
Soran+1 yılFiziğimiz benziyor sanırım ☺️ olabilir
Tecrübe
Ve çekicilik varsa birde tuz biber 39 a kadar yolu var00 Yorumla
+1 yılNedenini bilmiyorum ama olgun kadınların farklı bir cazibesi var. Bunu somut olarak ifade etmek oldukça güç, özellikle benim için😉
10 Yorumla
+1 yılOlgun işi biliyor naif saygılı hakkını veren ne istediğini bilen bayanlar kendinden büyüklerine ilgi duyar ergenlere değil
10 YorumlaKapris yok naz yok. Domal deyince hemen domaliyor
17 Yorumla
Soran+1 yılKim olduğu önemli
Soran+1 yılKadın mi erkek mi?
Soran+1 yılBence kilo önemli olmamalı
- +1 yıl
😁😁
Hissettiren arzuları size yaşatabilecek olgun kadınlar zevk duygusunu yaşatmaya devam ediyor muhteşem oluyor yaşamanızı tavsiye ederim
10 YorumlaBazı olgun kadınlar gerçekten çok çekici ve seksi olabiliyor. Ayrıca eğitimli olanları zeki ve mantıklı olabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılİlerdede genç arıyoruz farklılık meselesi biraz galiba hep aynı tip kızlarla birşeyler yaşamak monoton geliyo insana farklı şeyler arıyor insan bazen
10 YorumlaÖğrenicek şeyleri var😉😂
121 Yorumla
Soran+1 yılKimin?
Soran+1 yılFenasiniz
Soran+1 yılÇok naziksin teşekkür ederim canım 😘
Soran+1 yılAslında flört amaçlı girmedim merak ettim açıkçası eğlenceli geldi site arkadasimdan görmüştüm
Soran+1 yılÇabuk kaptıriyorsunuz kendinizi daha beni tanımıyorsun bile..
Soran+1 yılBen değilim o kişi 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem hoşuma gidiyor ama bende artık olgun kısmına giriyorum yavaştan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübe
Ve çekicilik varsa birde tuz biber 39 a kadar yolu var01 Yorumla
Soran+1 yılNeden 39
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamam kızma sakin ol benim için sende cok olgunsun 😊☺
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılasılmak gibi düşünmeyin ama
bekarmısınız
Cevap sahibi+1 yılsebebi güya olgun kadınlar cinsellikte daha tecrübeliymiş ama ben her yaş grubuna saygı duyarım hor görmem...
Soran+1 yılBekarım ama müsait değilim
Cevap sahibi+1 yıltamam sizi meşgul etmiyim iyi günler
Soran+1 yılMersi canım 😘
Cevap sahibi+1 yıl❤ ⚘
Cevap sahibi+1 yılsiz gündüzmü calışıyosunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo ikisinden birini seçse herkes genç ister ne yapacaklar sade baklavayı anteplisi varken
04 Yorumla
Soran+1 yılSade baklava diyorsun 😉
Cevap sahibi+1 yılsessiz kalma hakkımı kullanmak istiyorum sayın yargıç
Soran+1 yılBenim için tam tersi oldu sanırım. Gençken sadeydim şimdi kaymaklı fıstıklı baklava oldum🤭
Cevap sahibi+1 yılolabilir
Çocukluğunda anne sevgisini yeterince görmemiş demek ki :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYa da fazla görmüştür
parası vardır o kadınların da bakma yoksa pek tercih olmuyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılŞefkat arıyorum diyorlar
- +1 yıl
😀büyük yalanmış 😀
bence çok seksi duruyorlar tüm dünyadaki genç kızların olgun bir kadının kalçası etmezler :)
10 YorumlaÇünkü tecrübe o yaşlardaki kişilerde hat safhada oluyor özellikle seksi ise bambaşka boyutta oluyor
10 Yorumla
+1 yılDaha bilgili daha tecrubeli daha yasamis olmasindan galiba
10 Yorumla
+1 yılcinsel yönde ve fiziki olarak güzel ve tecrübeliler
10 Yorumla
+1 yılyazdıkların her iki cins içinde gecerli genel olarak
10 YorumlaBizede ergen kızlardan gına geldi olgunöar ne istedigini biliyor ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolgun kadınlar ne istiyorsa onu açıkça ifade eder. gençler bin dereden su getirttiriyor.
10 Yorumla
+1 yıl20 25 yaş büyük birini çekici bulan ya aptal ya da anne sevgisi görmemiştir. ya da seks için istiyordur. Ama düşük yüzdede olsa seven aşık olanlarda var hakkını yemeyelim aşkın yaşı yoktur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGençken olgun, olgunken çıtır sevilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu bu oldu. Her iki cinsiyet için de geçerli gibi..
- +1 yıl
Aynen öyle. Kadınlarda citirken erkekler genç olgunlaşıyor, yaşıtlarım çocuksu geliyor diyor. Olgunlara ilgi duyuyorlar. Olgun kadınlarada genç erkekler tarafından beğenikemek çok hoş geliyor tabi.
- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem