Sevgilim benden soğur mu başkası mı var hayatında?

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. yaklaşık 6 ay olacak. son 3 güne kadar her şey normaldi. dershaneye başladı yeni arkadaşlar edinmeye başladı. Sürekli whatsappda çevrimiçi oluyor instagramda çevrimiçi oluyor. bazen whatsappdan görüldü bile atmıyor ama çevrimiçi. sonra bi anda çıkıyor ve hiç biryerden bana ulaşmıyor. eskiden mesajlarıma saniyesinde cevap veren kız şimdi 4-5 belkide 10 dk sonra cevap veriyor. eskiden dershaneden çıkınca direk beni arardı bazende ben çevrimiçi olmasını bekleyip onu arardım ama artık onuda yapmıyor beni aramıyor. eskiden arayamasa bile yoldayken yazardı. şimdi ise yazmıyor bile. sadece eve geçince yazıyor oda işte dediğim gibi ben onu bekliyorum saniyesinde cevap veriyorum. ama o whatsappa ya da instagrama geçiyor. ve çevrimiçi olduğu halde yazmıyor. neden böyle olduğunu sorunca konuyu değiştiriyor. eskiden benim için zaman yaratmaya çalışan kız şimdi her gün çok yorulduğunu söylüyor yazmıyor. üzgün olduğunu belirtiyor ama wp de bu şekilde arkadaşlarıyla fazla fazla konuşunca pek de içime sinmiyor. amacı ne sizce neden böyle değişti? gerçekten ben burda gün boyu mahvoluyorum. ve hayatımda yanımda olan tek kişi o. ailem bile değilken sadece o yanımda oluyordu. şimdi ise ne olduğunu anlayamıyorum. kafayı yemek üzereyim. lütfen bi çıkaryol gösterin bana :(
Sevgilim benden soğur mu başkası mı var hayatında?