Evet bir lanettir bu, bir erkegin başına gelebilecek en kötü şeydir en berbat şeydir hem de...
Sanattan körden farkin yoktur senin , sende engelli sayilirsin, insanlar sana o gozle bakar herzaman...
Çocukluğundan itibaren hep dalga geçerler, büyüyünce de bu böyle devam eder hep...
Zaten kiz meselesi mi, bosver gitsin be ne kizi sana , ne sevgisi haram sana sen erkek misin ki bir kiz seni sevecek aptal herif, kisasin olm sen alt tarafi 1.71 falansin minnacık birseysin bir kiz seni neden sevsin ortalıkta dünya kadar 1.85 erkek varken, bir dusunsene ne özelliğin var senin , hic?
Tipin iyiyse bile yetmez , boy o kadar önemli ki anlatamam size ben,
Kizlara sorun istediğin erkek tipi diye sorun, hepsi uzun boylu der istisnasiz hem de hepsi...
UUzun boyluysan ve ortalama tipliysen kizlar yakiskli olarak görür...
Yakiskli ve kısaysan kizlar seni cirkin olarak görür...
Üzgünüm , gercekler bunlar...
...
Sanattan körden farkin yoktur senin , sende engelli sayilirsin, insanlar sana o gozle bakar herzaman...
Çocukluğundan itibaren hep dalga geçerler, büyüyünce de bu böyle devam eder hep...
Zaten kiz meselesi mi, bosver gitsin be ne kizi sana , ne sevgisi haram sana sen erkek misin ki bir kiz seni sevecek aptal herif, kisasin olm sen alt tarafi 1.71 falansin minnacık birseysin bir kiz seni neden sevsin ortalıkta dünya kadar 1.85 erkek varken, bir dusunsene ne özelliğin var senin , hic?
Tipin iyiyse bile yetmez , boy o kadar önemli ki anlatamam size ben,
Kizlara sorun istediğin erkek tipi diye sorun, hepsi uzun boylu der istisnasiz hem de hepsi...
UUzun boyluysan ve ortalama tipliysen kizlar yakiskli olarak görür...
Yakiskli ve kısaysan kizlar seni cirkin olarak görür...
Üzgünüm , gercekler bunlar...
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet bak geçen gün tam istediğim yüz tipinde bir erkek gördüm ama boyu kısaydı.. benim için o an bitti yani 😏😒
Iste benim de o yüzden hiç sevgilim olmadı
Uzun olup zargana olacağıma
Kısa olup parçalı ve iri olurum
Hem kadınlar her zaman moneyy bakar canım
Uzun boylu zargana nerdsyse yok zaten , olanlar da hastalık filan
Sjsksksks öyle olsun
asko sen söyle o zaman neden tüm erkekler zayıf kız seviyo işte ikisinin de cevabı aynı hormonsal
Zayıf kiz olmakla kisa boylu olmak aynı mi, bir kiz geri zayiflayabilir bir erkek uzayabilir mi...
Ölmek istiyorum ya yemin ederim intihar etmek istiyorum hicbir kiz sevmedi sevmeyecek beni sirf boyum kisa diye
Keske bir araba falan çarpsa da ölsem
aynı şey zaten zayıf kızlara nasıl hayransan ağzın açk bakıyosan kısalar da şişko gibi geliyo göze işte anla güzellik algıısndan bide
her gün sitede boyum çok kısa diye ağlayıp hobbitim diyen sen misin diğeri d e1,73 tü :D
Aymi değil asla değil, bir kiz zayiflayabilir ama erkek uzayamaz sonsuza kadar devam eden bir lanet gibi
Evet benim
uzasaydın.
belli oluyor. d
Uzasaydin?
Bunun insanların elinde olmadığını bilmiyorsun sanirim?
Surekli basketbol oynardim zaten ergenlikte
Ya igrenc bir kisiligin var nasil boyle olabilirsin?
Asko diyen birinden ne beklenebilir ki :d neden kötü kisilige sahip olmayı havali buluyorsunuz? Ya cidden igrenc bir insansin ya da gorunusunle tatmin olmuyorsun ki millete saldiriyorsun uzucu
@lavieenroséh bak anlıyorum ama gerçekler acıdır hiçbi kız kısa bi erkek istemez isteyen de net enayidir ağlamaya devam edebilir.
LQGDSJHSJDDHJDHFJDHEKDJJD illa babaniz gibi durmak zodunda yanınızdaki kisi degil mi :d
@lavieenroséh kiz gerceklerden bahsediyorum iste
Cidden çıldırdım burada ya yazdiklarini okurken kısa boyun yakıştığı insanlar da var uzun boylular olduğu gibi kısa boylular da var bu hayatta. Herkes farklı farklı ve hiç kimsenin fiziksel ozellikleri birbiriyle uyuşmak zorunda değil herkes 1.85 olmak zorunda falan da değil. Eğer biriyle sadece boy uzunluğu icin konusuyorsan falan zaten hic konuşma yazik seninle konuşan kişiye
Bi de millete enayi diyorsun SVDJSBDJDHD bunu bir insanı boyuyla yargılayan bir kisiden duymak cok komikti neyse
@lavieenroséh sus knk
Tamam ab cehaletinde boğulursun iyi günler
Kisa boylu erkekler>>>>>>
Aynen aynen , inandım su an
Yoo ben daha cok seviyorum niye yalan söyleyeyim ki AKDKRCBDJEJ
Bak üstteki kiza bak, kizlarin yuzde 99 unu temsil ediyor, sende iste yuzde 1 lik dilimdesin
Takma... o kadar çok kısa boylu yakisikli erkek var ki.
Alayi sap, kizlar sadece uzunlara bakiyor
Ne hayır KAVDJDHJCHDJDHD ünlü ve idoller de var..
O kisa dediğin ünlüler 1.74 1.75 falan en koti, ben 1.69 muyum neyim...
Ustelik onlar zengin olduğu için öyle
Zenginlikle alakası yok... 1.67 bir idol var ve aşırı yakışıyor ona ayrıca ayakkabıyla ve hafif tabanlıkla 1.75i bulursun *-*
Hahahaha ayakkabı giyince herkes minimum 3 cm uzuyor zaten,1.80 adam ayakkabı giyince 1.83 oluyor
Bot yüksek tabanlıkli ayakkabilar var
Özgüvenli ol biraz kompleks yaparsan cok takarsın
Yaz günü bot mu giyeyim
Yuksek tabanli ayakkabı da yazdim *-*
Nerdeymis link falan var mi
Su asdasgfasfas nickli kizin yazdıklarına baksana, çoğu kiz böyle düşünüyor iste
Takma salagin teki..
Kac yaşındasın ki?
20 yaşına gireceğim
Bi 3-4 cm uzayabilirsin aslında
Hayir uzamam durmuş doktora gittim, yaaa iste bak kizlarin yuzde 90 i onun gibi düşünüyor en azından dürüst 🙂
Takma insanları
Iyi misin?
Iyi değilim bayagi kötüyüm hatta intihar etmek istiyorum
Yazabilirsin istersen sorununu dinlerim?
Sorunum belli iste hic sevilmedim sirf kisayim diye, birde kisa erkeklere laf atıp duruyorlar
Xp varsa yazabilir misin?
Bu yüzden intihar edilir mi?
Tamam yazarım
Takip isteği attim
Öküzse bakar