Uzun boylu olduğum için önceliklerimden biri de boy. O kadar uçuk rakamlarda falan değilim 5 cm yeterli.
Bunları yazan kızlar kıza boylu yüzde 80 oranında
178 cm boyum yalnız
Cevap
5Cevap
Bizim üniversitede 165 çocuk vardı bi de 190 lıklar , 190 lıklar sap sap gezerken 165 olan sevgili değiştiriyodu sürekli orada burada yiyişiyodu tipi de iyi değildi ama kızlara seviyomuş gibi yapmayı iyi biliyodu buna ne dersin
Hatta şimdi de boyu kısa ama devamlı ilişkisi oluyo ve sevgililerini aldatıp başka kıza geciyo
Yine mi sen hdhshsh ya mk 165 erkek nasil kız etkileyebilir parası vardır onun
Yok valla parası da çok değildi normaldi
190 erkek ilgilenmiyosa 165 ilgileniyosa normal değil mi kendin düşün seninle ilgilenmeyen sana kötü davranan seni asagilayan seninleyken başka erkeklere yanasan bir kız dünya güzeli olsa ister mısın hayatında
Hiç teklif ettin mi bir kıza
Ettim red yedim
Kız 1 saniye bile düşünmedi
Sonra baskasiyla sevgili oldu mu
Evet
O nasildi uzun muydu sevgilisi
Bilmiyorum me bileyim ama vardı işte, neden buna bu kadar şaşırdın anlamadım bir kizi seviyorsun seninle sevgili oluyor
Böyle yürüdüğünü mj zannediyorsun işlerin, yakından uzaktan alakası yok
Kıza mı bağlı , işleri kız başlatıp kız mı devam ettiriyo diyosun
Kizlar boya bakıyor ona göre reddediyor veya kavul ediyor diyorum
senin boyun kaç
172
direk bunu sorun ettiğini söyleyen kız oldu mu sana
Evet.
Ne dedi
Boyun kısa olmasaydı seninle sevgili olurdum dedi
Ilk cinsellik deneyimini nasıl yaşamayı düşünüyosun. skorta felan mı gidicen
Hadi gitsen o da beğenerek yapmicak sonuçta açık konuşayım dediğin gibiyse uzun erkeklere ıslandığı gibi ıslanmicak mesela az tahrik olduğu için kuru olucak
Evet işte o yüzden dış görünüş aşırı önemli ve dediğim gibi Lisa erkeğe de sulanmaz, cinsel deneyim de yaşayamam büyük ihtimalle kizlar sadece yakiskli erkekleri istiyor yapacak birsey yok
Ya gitsen mesela parayla yapsan çok güzel bir kız tamam dese ama yaparken kızın isteksizligini farketsen kuru olduğunu başka tarafa baktığını öpüsmek istemediğini yüzünün eksidigini ne yaparsın kalkar gider misin
Ururyehdndjsj al benim hesap
Yok sadece bunu sordum son
Bilmiyorum eskorta falan gitmem ben leş
Ya sadece bunu sordum burdan yaz"gitsen mesela parayla yapsan çok güzel bir kız tamam dese ama yaparken kızın isteksizligini farketsen kuru olduğunu başka tarafa baktığını öpüsmek istemediğini yüzünün eksidigini ne yaparsın kalkar gider misin"
Giderim herhalde ama anlamam büyük ihtimalle kızın isteksiz olduğunu, hiç yapmadım sonuçta
Kaç yaşındasın ki
21 e girecegim 6 ay sonra
Yaşıtların arkadaşlarının sevgilisi var mı çoğunun
Evet var asago yukari hepsinin
Kızlar mesela onlarla konusuyo senle konusmuyo mu normal olarak dahil
Yoo benle de konuşuyorlar, bak daha yazacaksan özelden yaz burdan yorucu oluyor
Whatsapptan sürekli yazıştiklarin var mı örneğin
Yok
Yuzyuzeyken ayaküstü meraba yani o kızlar da sadece
Yok okulda bayağı konuşuyorum da WhatsApp hiç konuştuğum yok
Onlar mi seninle gelip konusuyo sen mi onlarla
Ben yanlarına gidiyorum
Ne konuşuyosunuz mesela
Ne konuşabiliriz sence 20 Yaşında bir genc ne konuşuyorsa onu konuşuyoruz
Bakma bu kezolara erkeksizlikten yanıyorlar bide kriter mi belirleyecekler, karı kız peşinden koşmaktansa kendini geliştirmeli
Herkesin kendi tercihi
Nasıl ki bu boy senin elinde değil, o hislerde onların değil. İçlerinden gelen şeyleri yapmak istiyorlar. Pişman olsalar bile özgür olmaları gerekir. Kalkıpta kimseyi istemediği kişiler ile beraber olmaya zorlayamayız.
Bende 170 aşağısı kızla çıkmıyorum erkekler sizde uzun boylu isteyin ozaman ya zaten 170 anca Türkiye'de 1 milyoncuk
Kendimden kısa birini ben de istemem. Ben 170 im en az 180 olsa fena olmazdı.
@Bluedreams29
1.60 olsaydın da en az 1.80 diyecektin.
doğal kadın gücü sever ama boy=güç değil 170 boyunda erkekte dikkatçekebilir farklı yönleriyle
Kafayı yemişler de ondan
Evet ama burdaki bircok kız inkar ediyor
İlk aşama inkardır evet
Neye bu kadar takılıyosunuz uzun sevmek suç mu
@Kurtkitap
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
@Kurtkitap
Çok alakası var. Ayrıca erkeklerin o kadar şey istediğinden eminmisin ?
https://m.youtube.com/watch?v=AvHcTeZrc7I&t=8s
O değil de İhsan Başbuğ ne kral adammış lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?