3 yıllık sevgilim 2 aylık nişanlım terk etti nasıl aşacağım?

Merhabalar 10 gün önce 3 yıllık sevgilim 2 aylık nişanlım beni terk etti ben işsizim tanıştığımızda o öğrenci sonra ben çalışmaya başladım o sınavlara hazırlandı sonunda kpss kazandı ve memur oldu önceden de evlenme niyetimiz vardı bende evlilik teklif ettim tabi bu süreçte bir kaç küçük ayrılık ve sıkıntılarla uğraştık kendisine hem maddi hem manevi destek oldum pandemide dershanesi kapandı telefonda ders yapamıyordu bilgisayar aldım ben Bi firmada şube müdürü olarak çalışıyorum bir şehire ataması gerçekleşti sırf yalnız kalmasın diye hayatımı geride bırakıp onunla gidecektim. Şu an etrafıma bakıyorum kimse yok etrafımda geceleri uyuyamıyorum rüyamda mesaj geliyor kalkıp bakıyorum ki yok kesin bitirdiğini söylüyor seviyorum ama mutlu olamayız seninle diyor ben daha kimseyi sevemem kimseyle olamam yüzüğü bile annesi kargoya vermiş. Başımı omuzuna koyup dert yanacağım arkadaşım bile kalmamış tek başıma çok zorlanıyorum ayakta kalmaya. Kafa dağıtmak istiyorum zaman zaman dışarı çıkacağım kafa dağıtacağım arkadaşlar edinmek istiyorum geçsin bu içimdeki ateş istiyorum nasıl yapacağım.
3 yıllık sevgilim 2 aylık nişanlım terk etti nasıl aşacağım?