+1 yılÇok gerçekten cevabı zor bir soru olmuş bir insan neden bir insana ihtiyaç duyar?
O doğarsın büyüksün belli bir yaşa gelirsin ve sonra artık hayatına yavaş yavaş birileri girmeye başlar giren olur çıkan olur girdikten sonra arkadaş olarak aldıkların olur yani hayatında bir çok kişi girip çıkar.
Sonra artık yorulursun tetikçi artık her şey senin için daha da yoğunlaşır omuzundaki yük ağırlaşır her geçen gün bazen hayat sana zorluklar verir bunları aşman gerekir çünkü bunlar geç diye bir tuş yok hayatta.
İşte o zaman içinden şöyle bir kelime geçer keşke biri olsaydı beni anlayacak derdimi anlatsaydım beni hiç yargılamadan dinleseydi.
İşte bunu dememek için hayatında biri olmalı.
Ya da mesela bir şeyi kendine hedef koyarsın o şey uğruna çok çabalarsın mesela çalışıyorsundur bir iş almak için sonrasında o işi alırsın inanılmaz bir mutluluk olur senin için sonra işte umutlu biriyle paylaşmak istersin o mutluluktan aldığın zevki seninle aynı derecede yaşayabilecek biriyle paylaşmak istersin işte bu sebepten dolayı hayatına birini almalısın.
Bebekler çocuklar dünyanın en güzel varlıkları değil mi😻 mesela hep bir kızım olsun istiyorum ilerleyen yıllarda erkek olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bir tane kızım olsun istiyorum mutlaka hatta adını bile koydum adı deniz olacak İsterse babası ikinci bir isim koyar ya da ikinci bir çocuk olduğunda isim koyar ama adı deniz olacak.
Böyle tatlı tatlı görecek ben ona tokalar takıcam şımarıklık yapacak oraya koşacak buraya koşacak ben diyeceğim ki dur artık yapma yeter ama o durmayacak sonrasında mesela yaptığı yaramazlıklarıdan dolayı suçluluk hissedip anne diye gelip boynuma sarılacak bütün sinirim geçecek O çocuğun bir babası olacak mutlu bir yuva herkese nasip olmaz gerçekten mutlu bir yuvası olan insan bu dünyadaki en büyük servete sahiptir zaten işte bu yüzden hayatına birini alman gerek.
Bazen mesela zor dönemlerden geçersin yemek yemeyi unutacağın zamanlar olur sonrasında işte aklına şöyle bir şey geçer keşke yanımda beni düşünen birisi olsaydı işte bu yüzden hayatına birini almalısın.
Hayatına birini almak şöyle anlaşılıyor işte ben hayatıma birini alacağım ama beni hep mutlu edecek hayır öyle bir şey yok bu hayatsak mutluluktan oluşmuyor ve çok zaman mutsuzluk zaten önemli olan bunun üstesinden nasıl geldik işte mutsuzluktan üstesinden birlikte gelmek için hayatın senin omuzuna yüklediği yükleri birisi ile eşit paylaşabilme için güzel şeyler paylaşabilmek için şu yeryüzünde gitmeden hayatına birini alman gerek. Böyle bir kere Sarıldığın zaman sanki seni üstündeki bütün yorgunluğun nefreti o akşama kadar çektiğin bütün çileyi alıp götürebilmesi için hayatına birini alman gerek.
Bir de mesela seversin aşk filan değil bu hayatına biri girer bir şekilde çoğu zaman o kişiler hep bodoslama dalarHayatım hiç olmadık zamanda hiç olmadık yerde Birden bir giriş yapar hayatına bombalama bir şekilde sonrasında işte merkezine filan yerleşir merak edersin önemsersin senin için diğer insanlarda farklıdır kalbinin biraz senin için biraz da onun için attığını bilirsin sonra işte onunla aynı sabahlara uyanmak istersin gece uyurken onun kokusuyla uyumak istersin ondan çocukların olsun istersin hayatının gerisini onunla geçirmek istersin falan filan işte bu yüzden hayatına birini alman gerek…10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor soru... 17 yıllık bir evliliğin sonuna gelmiş, boşanmak üzere olan ve evden ayrılmış biri olarak görüş yazayım... Hayatımda bir kadınla özel bir ilişkim olmasını ister miyim, istiyorsam onunla aynı evi paylaşmak ister miyim? Öncelikle, yalnız yaşarken kendi işini görmeyi, kendine bakmayı becerebilen biri olduğumdan, sırf bu işler için hayatımda bir kadın olmasına gerek yok. Yemeğimi de en iyisinden yaparım, çamaşırımı da yıkar kuruturum, ev temizliğini de yaparım. Bunları beceremediği için kadınsız yaşayamayan hemcinslerim var, onların utanması lazım. Hayatımda bir kadını sevgili, yoldaş olarak ister miyim, işte ondan emin değilim. Çok iyi tanımam lazım. Evliliğimin özellikle son 5 yılında tanıyamadığım, kötücül, manipülatif bir kadınla yaşamak, beni yeni bir ilişkiden uzak durmaya zorluyor. İşin kötüsü, o hep böyleymiş de ben görmemişim veya görmek istememişim. Oysa ben, ilişkilerde taktik, hesap bilmem, çakallık da bilmem, öyle dümdüz, herşeyimle severim, güvenmek isterim, herkesten her kötülüğün gelebileceğini maalesef öngöremiyorum. Bu a.. k.. mun dünyasında iyi ve temiz kalpli insan olmak da iyi değil, ya hep üzülen, kırılan sen oluyorsun, ya da zamanla insanlardan uzaklaşıp kendini yalnızlığa mahkum ediyorsun. Yeni bir ilişkiden korkuyorum açıkçası. Yürütememekten değil, zarar görmekten korkuyorum. İnsanın kıymet bilmezliğiyle, nankörlüğüyle, bencilliğiyle tekrar karşılaşmaktan korkuyorum. Bir yanım istiyor, sevdiğim biriyle bir parkta sokak kedilerini beslemeyi, sabah güneşin doğuşunu izlemeyi, onunla uzadıkça uzayan sohbetlere dalmayı, bir yanım da "Ne gerek var? Böyle iyiyim, huzurluyum, kafam rahat" diyor... Yani, ne öyle, ne böyle, aradayım, Araf'tayım bu konuda, sevgili @pilly_bhebek 😔
26 Yorumla- +1 yıl
Bu süreci biraz atlatmaya ihtiyacın var. Kendini ve duygularını toparlaman lazım. Belkide bu süreç sayesinde daha az hataya sahip harika bir ilişkiye yelken açarsın kim bilir 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim, belki de haklısın 🙂
- +1 yıl
Rica ederim bay bilo
- +1 yıl
Bayan Pilli mi demeliyim? 😀 Kadın Pilli olmaz çünkü 😂😂😂
- +1 yıl
Haha bayan Ece de lütfen 😂
- +1 yıl
Memnuniyetle Ece Hanım. Çok da sevdiğim bir isimdir. 🙂💐
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan tek başına fazla yaşayamaz elinde sonunda birisine ihtiyaç duyar maddi manevi yönden.
Hem insan sevmek ve sevilmek ister herkesin bir aşka ihtiyacı vardır.
Evde bir bekleyenin olur.
Gününü anlamlı ve güzel yapacak, keşke hiç bitmesin deycen bunun için yaşayacan bunun çalışacan ama günün sonunda her güzel bir şeyin sonu olacak diyecen.
Mutlu ve huzurlu bir hayat için hayatında illaki birisi olmalı.
Ama ilk günkü olan o heyecan olmayacak ileriki günlerde ama en azından eskisi gibi yalnız ve zorluk çekmeyecen.
Ama kimisi var aşk için birlikte yaşamıyor sadece kendine bakamadığı için evleniyor bunda aşk yoktur sadece geçinmek için evleniyor. Yemek yapsın, temizlik, bana baksın..
Hizmetçi gibi.
Ama hayatında aşk olmasada bir şey kaybetmen çünkü her evlendiğinde mutlu olacağının bir garantisi yoktur. Kısıtlamalar, zorluklar düşününce insan kendi haline şükrediyor ama
Evin de bir evcil hayvanın olsa o da yalnız olmadığını hissettirir sana.. onu seversin zamanla o da seni sever sevgiyi onda bulun onda görün hic kimseden görmediğin sevgiyi nasıl bir şeydir anlan..
Biriyle yaşamak için gerekli sebep olması yetmiyor çünkü birlikte yaşayacağım kişide benimle yaşamasını istemeli yani bu işler tek taraflı olmuyor. Ya istediğin gibi Biriyle olmaya çalışın ya da şansına kim çıkarsa onunla şansını denersin.
Çünkü Biriyle yaşamak için gerekli olan sebep onun da beni sevmesi onun da aynı şeyleri hissetmesi benim için. Biriyle yaşamak için gerekli olan neden tek taraflı olmaz. Bence.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir şey, insan her şeyine dikkat ediyor. Çevresine karşı tutumu bile ister istemez iyi yönde değişiyor, geleceğe karşı tutumlu ve planlı davranışları artıyor. Artık tek kendini değil, birini daha düşünüyosun. Aşk sorumluluktur, bunun da bilincinde olmalı insan, kendine karşı ne kadar dikkatliysen, karşındakine karşı da öyle olacaksın. Aşk güzel bir şey, sadece bir kere yaşadım, karşılığını da aldım 😌 Güzel günlerdi, keşke devam etseydi ama bir şeyin sonu gelince mesela; çok sevdiğin bir yemeği bitirirsin, bir daha yemek istesen de artık yoktur, kalmamıştır yani biter işte anladın mı... Her türlü aşklar da fiziken son bulur; ya ölümle, ya da ayrılıkla ama izi hep sende kalır, ebediyen taşırsın o izi, peşini bırakmaz, öyle de bir kötülüğü var ama elden bir şey gelmez karşı taraf istemedikçe. Karşı taraf istemiyorsa, istemiyodur, her ne kadar sevsen de bencilliğin alemi yok, olmuyorsa olmuyodur. Otur acını çek, öyle bir şey işte. Kısacası evet, gerekli bir sebebi var yukarıda da anlattığım gibi. Yaşamalı insan bu hissi, bu hissi tadmadan ölmemeli.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk, biriyle birlikte olmak için yaşanmaz. Aşk birini bulmak içinde yaşanmaz. Birini bulayım da yalnız kalmayayım mottosu ile de yaşanmaz. Aşk yaşamak için yaşanmaz. Aşk sonsuzdur. Aşk sonsuzluğun içinde biten yegane varlık olan insanların birbirlerine evrensel bütünlük içinde yakınlaşmasını ve en ücra noktalarda yaşayan hücrelerle bile tanışmasını sağlayarak mutluluk hormonu salgılamasını sağlayacak yegane olgudur. Biriyle yaşamak değil mesele biriyle ölmek ve sonsuzluğu tatmak :)
73 Yorumla- +1 yıl
Kelimelerle dans eden adam Ali , yine döktürmüşsün ✨
- +1 yıl
Duygular dökülünce kelimeler şenlenir😊
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Yalnız yaşanmıyor çünkü sevgiye ilgiye muhtaçtır insan
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Şu an bir sebep bulamıyorum bunçin sapım.😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız olmayı yalnızlığı severim gadası. Ama insan bazen ağlayacak bir omuz arıyor. İlla bu demek değildir ki hemen kendini nikah masasına atacaksın. Ben aynı ev içinde yaşamaya bile razıyım. İnsan evlenmeden de aynı ev içinde yaşayabilir. En azından korku filmi izlerken fazla korkmazsın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evet geçerli ve güzel bir sebebim var. Doğru ve mükemmel insanı hayatıma aldığım da hayata daha da pozitif bakabilirim. Bu beni daha mutlu, daha iyi bir birey yapar. Hem sevildiğini bilmek insana öz güven ve huzur da verir. Sevmek güzel bir şey ve karşılığını hak eden, güzel birisinde bulduğunda daha da güzel oluyor. Bunlar yeterli sebep sanırım.
212 Yorumla- +1 yıl
Evet 😌
- +1 yıl
Çok.
- +1 yıl
Kimle yaşayacağını bilmeden zaman ayarlayabilmek zor olmaz mı peki 🤓 bu cuma aşk yaşayacağım ama kiminle bilmem ,😄
- +1 yıl
Sonra son damlasına kadar savaşırsın 😛
- +1 yıl
Ah bu dediklerimizi kimse anlamıyor sado bizden başka 😂
- +1 yıl
Hı🖐️ bende aşk kadınıyım 🐾))
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİlla ki olacak diye bir şey yok.
Yani aşk yoksa, olsun diye çabaya gerek yok.
Ama gelmişse ve artık varsa hoşgeldin derim.
Çünkü aşk gerçekten her anlamda bir ihtiyaç.
Hele de benim gibi kolay aşık olamayan bir kadın için oldukça büyük bir ihtiyaç.
Kalbim için, bedenim için..
Doğru kişi olduğunda birlikte yaşamamaya sebep var mı aslında?
Zaman dediğin nedir ki bugün var yarın yokuz.
Bence birlikte yaşamak için gerekli bir değil,
Bir çok sebep var.
Tabi bu aşk karşılıklı ise değilse büyük sıkıntı...30 Yorumla
+1 yılBir ses olsun ister insan kulakları yalnızca mutluluk işitsin bir güzellik olsun ister hayatında gözleri sadece güzel görsün bir soluk ister insan huzur solumak için elbette başkasına gerek yoktur fakat başkası olsa başkasında da olsa bunlardan birazını almanın ne zararı olabilir ki yalnız olmak kendini düşünmek hayallerin peşinde koşmak belki Özgür hissettirebilir ama hiçbir şey hiçbir kan bağı olmadan ölesiye seven birinin verdiği sevgi ile oluşan özgürlüğü kudret'i veremez illa biriyle yaşamak gerekmez tabii ama seven biriyle karşılıklı sevginin olduğu bir ilişki ile yaşamak gerekir
10 Yorumla
+1 yılAşk, dünyevi değil uhrevi bir kavramdır. İnsanlar arasında aşk diye tanımlanan şey karşı cinsin birbirine olan cinsel iç güdüleridir.
İnsanlar bu hayatta yalnız değildir. Bir evde tek başına yaşamak yalnız olmak değil. Çünkü hayat bütünüyle evin içinde yaşanmıyor. Sokakta, işyerinde, tarlada, fabrikada, ofiste, şirkette her yerde birileriyle iç içesin. Başkalarıyla arana fiziksel/sosyal mesafeler koyabilirsin ama duygusal mesafeler koyamazsın, onlarla biyolojik/genetik bağlarını kopanamazsın. Gözlerden uzak bir sahil kasabasındaki Mandıra Filozofu bile olsan üretip sattıkların itibariyle dahi sistemin içindesin yalnız değilsin.
Yalnızlık mümkün olsaydı insanlar binlerce yıldır ortak gayeler uğruna birarada yay köyler, kasabalar, şehirler, eyaletler ve ülkeler kurmazdı.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlık, duygusallık ve cinsellik... Bunlara aşkla harmanlanmış halde ihtiyacım var; ama istediğim halde olmayacak. Çünkü Türkiye'deyiz ve burası diğer ülkeler gibi aşkın rahatça yaşanabileceği bir yer değil çünkü terbiyeli ve namusluyuz (!). Yabancılarla birlikte olmak isteyen Türkler boşuna istemiyor bunu çünkü Türk ile evlenince aşkı yaşayamayacağını ve mutlu olamayacağını biliyor. Bunların dışında bok gibi olduğum için hayal olarak kalacak benim için. Ha sorunun asıl cevabını yani bunu neden istediğimi ben bile bilmiyorum aslında. İhtiyaç diyebilirim sanırım.
10 Yorumla
+1 yıltabi ki var aradaki bağ samimiyet mesela ben aşık olduğum adamla yaşamak isterim bir çıkarım olduğu için falan filan sebeplerden de değil karşımdaki adamı sevdiğim icin onla mutlu olacağım için güzel bir yuva kurma hayalinde olacağım için aynı evde yaşarım duygu açısından aile ilişkileri arkadaşlık ya da aşk ilişkileri hiç farketmez duygusal bağım olmayan insanlarla aynu evde hayatta kalamam benim için duygusal vak yeterince gerekli ve geçerli bir sebep var gerisi hikaye başka sebep aramam...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanı sevmek ve onun da seni sevmesi güzel bir histir.
Bunun tam tersi de ölüm gibi bir şeydir.
O yüzdendir ki aşkın kötü halinden korkar olduk.
Oysa ki aşk duygusu muazzam bir şey.
Bir kişiye ait olmak onun da sana ait olduğunu hissetmek, birlikte yaşlanmak. Ve evlenip aşkın güzel meyvelerini vermesi.
Bir kızım olsun istiyorum ve benim için en geçerli sebeplerden biridir.10 Yorumla
+1 yılSevgiyi hissetmedikten sonra yaşamanın bir anlamı Yok..
Kışın sevdiğine sarılıp uyumak kadar huzur veren bir şey yok..
Beraber gülüp film ve maç izlemenin zevki bir başka..
Tabi sağlıklı bir cinsel hayat olunca. Daha güçlü daha pozitif bir yapıya sahip oluyorsun10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılTamamlayıcı olmak bence biriyle yaşamak için sebeptir. Senin yapamadığını yapan seni teşvik eden Sana destek olan birini kim istemez ki. Eksik yarını bulmak güzel bir şey
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çünkü insan sosyal bir canlı hem yaşam tarzı olarak hem kültür olarak.. Yalnız gönül ve kafa olarak uyuşmak, saygılı ve güvenilir olmak şarttır.. Tek başına yaşayan insan psikoloji olarak çok ama çok içten sıkıntı çeker.
26 Yorumla
+1 yılİnsan hayatındaki sevinci de hüznü de paylaşmak ister. Bunu da en güzel sevgilisi ya da eşiyle yapar. Bu nedenle hayatına birini almak onunla paylaşmak ister.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin kişiyle mutlu ve tatminkar bir ilişkin varsa şayet, hayatta yaşadığın tüm iş ve eylemlerde başarı gelirken, içini kaplayan huzur da seni dünyanın en mesut insanı haline dönüştürür.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü sevişmek istiyorum ve kızlar sevişmenin şartını aşk diye bişey koymuşlar ama ne olduğunu tam olarak çözemedim. Çözersem kızlar yandı ben söyliyim.
10 Yorumla
+1 yılAbican inanki aklını çelmek istemem fakat. Birinin hayatında olması demek tıpkı ağırlığını aşmış araç gibidir. Çekişten düşer, rampa çıkamaz, freni zor tutar,... saymakla bitmez.
Ama sen yinede doğrularını uygula abisinin balı.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan illaki birine ihtiyac duyuyor. Ister cinsel anlamda olsun ister duygusal anlamda. Tek basina omur gecmez. Ama insani yormayacak birisi olmali yoksa diger turlu anlasamadigin biriyse bi muddet daha tek kalmaya devam
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalnızlık bir zaman sonra insanı boğuyor. Birşeyler paylaşmak istiyorsun sana çok yakın olan birisiyle. 😊
20 Yorumla
+1 yılher önüne gelenle seks yapmak istemiyorsan sadece seks olabilir onun dışında gereksiz başka biriyle yaşamak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Var tabi olmaz mı..
Onu sevmek, ona güvenmek onu yeterince çok sevmek onunla yaşama isteğini arttırır..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEger sana huzur verıyor tamamlıyor yalnız kalmak ıstedıgınde rahat bırakıp ıhtıyac oldugunda destek oluyorsa ıkı taraf bırbırıne bıseyler katıp mutlu olabılıyorsa sebep budur, baska sebepler ıse gecıcı bos sebeplerdır
10 Yorumla
+1 yılKimseyle yasanmaz insan yeri geliyo Ailesiyle yapamıyor fikirleriniz farkli çünkü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda bunu mutlak bir gereklilik olarak görmüyorum. İnsan yalnızkende yaşayabilmeli.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, onun benim hayatıma ve bemnim onun hayatına huzur olabilme ihtimalim.
10 Yorumla
+1 yılİnsan hayat arkadaşı olsun ister her zaman ancak sadece aklı başındakiler için bu söz
10 Yorumla
+1 yılOturup her şeyini konuşabileceğin biri olması güzel. Bir de koşulsuz sevebilmesi tabi ki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgisiz yaşanmıyor. İlgiye, sevilmeye ihtiyaç duyuyoruz
10 Yorumla Sevginin birleştirici noktası olsa gerek. Gel gelelim sevgi konusu insan da ne kadar var işte.
10 Yorumla
+1 yılHayatımda aşk olmasa da olur yalansız sevgi olsun yeterlidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnı yaşamak için aşkı yaşamak için bir sebep ararım Aşk yoksa birinede gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Aşk dediğin Hüsnü İle Hüsniye gibi olmalı
https://m.youtube.com/watch?v=3TJj5ig8ldM
https://m.youtube.com/watch?v=Qqo7tDN26D4
Valla doğrusunu söylemek gerekirse ben aşka inanmıyorum nedense ne varsa nasip de o olur yalnızlıkta bir yere kadar tabi 😂
10 Yorumla
+1 yılher insan sevmek sevilmek ister o da aşkla olur onun için de ki birine ihtiyaç duyara ve onunla yaşmak ister
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Evde yemek yapıcak çamaşır bulaşık yıkıycak çocuk bakacak temizlik yapacak. Biri lazım bunları yapamicak ben garıyım demesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalnız kalmak zor, bırılerı olmalı ınsanın hayatında
10 YorumlaBiriyle yaşamak istediğinde gerekli gereksiz bir ton sebep bulursun zaten 😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yok, hayatını yalnız geçirebilirsin. Hatta Robinson gibi bir adaya kaçmak daha mantıklı. Kendi başına oh…
10 Yorumla
+1 yılBirisyle yaslanmak icin belkide belkide yanimda benimle ilgilenecek insan arayisidir ama en guzeli beni omurluk sevip kolluycak bir insan ben yaptim. oldu darisi olmayana
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Paylaşmak diyebilirmiyiz buna? Aslinda gereksiz buluyorum.
00 Yorumla
+1 yılYani iyi de olsa kötü de olsa elbet bir gün insanların hayatına birisi giriyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Kimseyle yaşayamam knk sadece arkadaşlarım olsun eğlenebileceğim yeter
10 YorumlaBen tek yaşamayı seviyorum biri olmasada olur aslında kimseyle uğraşacak sabrımda yok zaten
Kısa süreli ilişkiler makbuldür10 Yorumla
+1 yılEğer birini gerçekten çok sevmeseydim biriyle yaşamak aklıma bile gelmezdi hayalim hep yalnızlıktı ama artık tek istediğim o
10 YorumlaGüvenip hem seveceğimiz hem arkadaş gibi herşeyimizi paylaşabileceğimiz biri olmalı çünkü...
10 YorumlaHayatımda kimse olmadı şimdiye kadar. Bu durum biraz tuhaf hissettiriyor sadece. Tam olarak tanımlayamıyorum. Neden hayatımızda biri olması gerek bunu da bilmiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. yalnizliktan sikilirsam bunalmis derecedeysem bu bir sebeptir iliskiye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiye, ilgiye muhtaçtır insan.
20 Yorumla
+1 yılYapayalnizim yaralıyım kimse haberdar bile değil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen boguluyorum o düşünceyle bile
10 Yorumla
+1 yılçünkü bu dünya aşk için yaratıldı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ruhsal açlığımı doyursun
10 Yorumla
+1 yılİnsan sosyal bir canlı.
Yalnızlık zor geliyor.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılUyum olsun gerisi boş.
10 Yorumla
+1 yılSevmekten daha buyukbir sebep göremiyorum
10 Yorumla
+1 yılBana kimse aşık olmaz o yüzden seks diyorum
10 Yorumla
+1 yılEn önemlisi Sevgi ve duygusal bag
10 Yorumla
+1 yılimkan varsa yalnız yaşamak en güzeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişi ile hersey yaşanabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılYok o yüzden yalnız takılmayı seçiyorum
10 Yorumla - Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne