• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Biriyle yaşamak için gerekli bir sebep var mı?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
517
Yapay Zekaya Sor
Neden hayatında biri olmalı, aşk neden olmalı?
Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
22 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Çok gerçekten cevabı zor bir soru olmuş bir insan neden bir insana ihtiyaç duyar?
    O doğarsın büyüksün belli bir yaşa gelirsin ve sonra artık hayatına yavaş yavaş birileri girmeye başlar giren olur çıkan olur girdikten sonra arkadaş olarak aldıkların olur yani hayatında bir çok kişi girip çıkar.
    Sonra artık yorulursun tetikçi artık her şey senin için daha da yoğunlaşır omuzundaki yük ağırlaşır her geçen gün bazen hayat sana zorluklar verir bunları aşman gerekir çünkü bunlar geç diye bir tuş yok hayatta.

İşte o zaman içinden şöyle bir kelime geçer keşke biri olsaydı beni anlayacak derdimi anlatsaydım beni hiç yargılamadan dinleseydi.
    İşte bunu dememek için hayatında biri olmalı.

Ya da mesela bir şeyi kendine hedef koyarsın o şey uğruna çok çabalarsın mesela çalışıyorsundur bir iş almak için sonrasında o işi alırsın inanılmaz bir mutluluk olur senin için sonra işte umutlu biriyle paylaşmak istersin o mutluluktan aldığın zevki seninle aynı derecede yaşayabilecek biriyle paylaşmak istersin işte bu sebepten dolayı hayatına birini almalısın.

Bebekler çocuklar dünyanın en güzel varlıkları değil mi😻 mesela hep bir kızım olsun istiyorum ilerleyen yıllarda erkek olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bir tane kızım olsun istiyorum mutlaka hatta adını bile koydum adı deniz olacak İsterse babası ikinci bir isim koyar ya da ikinci bir çocuk olduğunda isim koyar ama adı deniz olacak.
    Böyle tatlı tatlı görecek ben ona tokalar takıcam şımarıklık yapacak oraya koşacak buraya koşacak ben diyeceğim ki dur artık yapma yeter ama o durmayacak sonrasında mesela yaptığı yaramazlıklarıdan dolayı suçluluk hissedip anne diye gelip boynuma sarılacak bütün sinirim geçecek O çocuğun bir babası olacak mutlu bir yuva herkese nasip olmaz gerçekten mutlu bir yuvası olan insan bu dünyadaki en büyük servete sahiptir zaten işte bu yüzden hayatına birini alman gerek.

Bazen mesela zor dönemlerden geçersin yemek yemeyi unutacağın zamanlar olur sonrasında işte aklına şöyle bir şey geçer keşke yanımda beni düşünen birisi olsaydı işte bu yüzden hayatına birini almalısın.

Hayatına birini almak şöyle anlaşılıyor işte ben hayatıma birini alacağım ama beni hep mutlu edecek hayır öyle bir şey yok bu hayatsak mutluluktan oluşmuyor ve çok zaman mutsuzluk zaten önemli olan bunun üstesinden nasıl geldik işte mutsuzluktan üstesinden birlikte gelmek için hayatın senin omuzuna yüklediği yükleri birisi ile eşit paylaşabilme için güzel şeyler paylaşabilmek için şu yeryüzünde gitmeden hayatına birini alman gerek. Böyle bir kere Sarıldığın zaman sanki seni üstündeki bütün yorgunluğun nefreti o akşama kadar çektiğin bütün çileyi alıp götürebilmesi için hayatına birini alman gerek.

Bir de mesela seversin aşk filan değil bu hayatına biri girer bir şekilde çoğu zaman o kişiler hep bodoslama dalarHayatım hiç olmadık zamanda hiç olmadık yerde Birden bir giriş yapar hayatına bombalama bir şekilde sonrasında işte merkezine filan yerleşir merak edersin önemsersin senin için diğer insanlarda farklıdır kalbinin biraz senin için biraz da onun için attığını bilirsin sonra işte onunla aynı sabahlara uyanmak istersin gece uyurken onun kokusuyla uyumak istersin ondan çocukların olsun istersin hayatının gerisini onunla geçirmek istersin falan filan işte bu yüzden hayatına birini alman gerek…

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Zor soru... 17 yıllık bir evliliğin sonuna gelmiş, boşanmak üzere olan ve evden ayrılmış biri olarak görüş yazayım... Hayatımda bir kadınla özel bir ilişkim olmasını ister miyim, istiyorsam onunla aynı evi paylaşmak ister miyim? Öncelikle, yalnız yaşarken kendi işini görmeyi, kendine bakmayı becerebilen biri olduğumdan, sırf bu işler için hayatımda bir kadın olmasına gerek yok. Yemeğimi de en iyisinden yaparım, çamaşırımı da yıkar kuruturum, ev temizliğini de yaparım. Bunları beceremediği için kadınsız yaşayamayan hemcinslerim var, onların utanması lazım. Hayatımda bir kadını sevgili, yoldaş olarak ister miyim, işte ondan emin değilim. Çok iyi tanımam lazım. Evliliğimin özellikle son 5 yılında tanıyamadığım, kötücül, manipülatif bir kadınla yaşamak, beni yeni bir ilişkiden uzak durmaya zorluyor. İşin kötüsü, o hep böyleymiş de ben görmemişim veya görmek istememişim. Oysa ben, ilişkilerde taktik, hesap bilmem, çakallık da bilmem, öyle dümdüz, herşeyimle severim, güvenmek isterim, herkesten her kötülüğün gelebileceğini maalesef öngöremiyorum. Bu a.. k.. mun dünyasında iyi ve temiz kalpli insan olmak da iyi değil, ya hep üzülen, kırılan sen oluyorsun, ya da zamanla insanlardan uzaklaşıp kendini yalnızlığa mahkum ediyorsun. Yeni bir ilişkiden korkuyorum açıkçası. Yürütememekten değil, zarar görmekten korkuyorum. İnsanın kıymet bilmezliğiyle, nankörlüğüyle, bencilliğiyle tekrar karşılaşmaktan korkuyorum. Bir yanım istiyor, sevdiğim biriyle bir parkta sokak kedilerini beslemeyi, sabah güneşin doğuşunu izlemeyi, onunla uzadıkça uzayan sohbetlere dalmayı, bir yanım da "Ne gerek var? Böyle iyiyim, huzurluyum, kafam rahat" diyor... Yani, ne öyle, ne böyle, aradayım, Araf'tayım bu konuda, sevgili @pilly_bhebek 😔

2
    6 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bu süreci biraz atlatmaya ihtiyacın var. Kendini ve duygularını toparlaman lazım. Belkide bu süreç sayesinde daha az hataya sahip harika bir ilişkiye yelken açarsın kim bilir 😊

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Teşekkür ederim, belki de haklısın 🙂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Rica ederim bay bilo

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Bayan Pilli mi demeliyim? 😀 Kadın Pilli olmaz çünkü 😂😂😂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Haha bayan Ece de lütfen 😂

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Memnuniyetle Ece Hanım. Çok da sevdiğim bir isimdir. 🙂💐

Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

İnsan tek başına fazla yaşayamaz elinde sonunda birisine ihtiyaç duyar maddi manevi yönden.
    Hem insan sevmek ve sevilmek ister herkesin bir aşka ihtiyacı vardır.
    Evde bir bekleyenin olur.
    Gününü anlamlı ve güzel yapacak, keşke hiç bitmesin deycen bunun için yaşayacan bunun çalışacan ama günün sonunda her güzel bir şeyin sonu olacak diyecen.
    Mutlu ve huzurlu bir hayat için hayatında illaki birisi olmalı.
    Ama ilk günkü olan o heyecan olmayacak ileriki günlerde ama en azından eskisi gibi yalnız ve zorluk çekmeyecen.
    Ama kimisi var aşk için birlikte yaşamıyor sadece kendine bakamadığı için evleniyor bunda aşk yoktur sadece geçinmek için evleniyor. Yemek yapsın, temizlik, bana baksın..
    Hizmetçi gibi.
    Ama hayatında aşk olmasada bir şey kaybetmen çünkü her evlendiğinde mutlu olacağının bir garantisi yoktur. Kısıtlamalar, zorluklar düşününce insan kendi haline şükrediyor ama
    Evin de bir evcil hayvanın olsa o da yalnız olmadığını hissettirir sana.. onu seversin zamanla o da seni sever sevgiyi onda bulun onda görün hic kimseden görmediğin sevgiyi nasıl bir şeydir anlan..
    Biriyle yaşamak için gerekli sebep olması yetmiyor çünkü birlikte yaşayacağım kişide benimle yaşamasını istemeli yani bu işler tek taraflı olmuyor. Ya istediğin gibi Biriyle olmaya çalışın ya da şansına kim çıkarsa onunla şansını denersin.
    Çünkü Biriyle yaşamak için gerekli olan sebep onun da beni sevmesi onun da aynı şeyleri hissetmesi benim için. Biriyle yaşamak için gerekli olan neden tek taraflı olmaz. Bence.

1
    0 Yorumla
  • CanErdemEfil
    CanErdemEfil Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.

Güzel bir şey, insan her şeyine dikkat ediyor. Çevresine karşı tutumu bile ister istemez iyi yönde değişiyor, geleceğe karşı tutumlu ve planlı davranışları artıyor. Artık tek kendini değil, birini daha düşünüyosun. Aşk sorumluluktur, bunun da bilincinde olmalı insan, kendine karşı ne kadar dikkatliysen, karşındakine karşı da öyle olacaksın. Aşk güzel bir şey, sadece bir kere yaşadım, karşılığını da aldım 😌 Güzel günlerdi, keşke devam etseydi ama bir şeyin sonu gelince mesela; çok sevdiğin bir yemeği bitirirsin, bir daha yemek istesen de artık yoktur, kalmamıştır yani biter işte anladın mı... Her türlü aşklar da fiziken son bulur; ya ölümle, ya da ayrılıkla ama izi hep sende kalır, ebediyen taşırsın o izi, peşini bırakmaz, öyle de bir kötülüğü var ama elden bir şey gelmez karşı taraf istemedikçe. Karşı taraf istemiyorsa, istemiyodur, her ne kadar sevsen de bencilliğin alemi yok, olmuyorsa olmuyodur. Otur acını çek, öyle bir şey işte. Kısacası evet, gerekli bir sebebi var yukarıda da anlattığım gibi. Yaşamalı insan bu hissi, bu hissi tadmadan ölmemeli.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

29

Cevap

73

Cevap

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Aşk, biriyle birlikte olmak için yaşanmaz. Aşk birini bulmak içinde yaşanmaz. Birini bulayım da yalnız kalmayayım mottosu ile de yaşanmaz. Aşk yaşamak için yaşanmaz. Aşk sonsuzdur. Aşk sonsuzluğun içinde biten yegane varlık olan insanların birbirlerine evrensel bütünlük içinde yakınlaşmasını ve en ücra noktalarda yaşayan hücrelerle bile tanışmasını sağlayarak mutluluk hormonu salgılamasını sağlayacak yegane olgudur. Biriyle yaşamak değil mesele biriyle ölmek ve sonsuzluğu tatmak :)

7
    3 Yorumla
    • Nyx789
      Nyx789
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Kelimelerle dans eden adam Ali , yine döktürmüşsün ✨

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Duygular dökülünce kelimeler şenlenir😊

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Yalnız yaşanmıyor çünkü sevgiye ilgiye muhtaçtır insan

2
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Şu an bir sebep bulamıyorum bunçin sapım.😃

1
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.

Yalnız olmayı yalnızlığı severim gadası. Ama insan bazen ağlayacak bir omuz arıyor. İlla bu demek değildir ki hemen kendini nikah masasına atacaksın. Ben aynı ev içinde yaşamaya bile razıyım. İnsan evlenmeden de aynı ev içinde yaşayabilir. En azından korku filmi izlerken fazla korkmazsın.

1
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Evet geçerli ve güzel bir sebebim var. Doğru ve mükemmel insanı hayatıma aldığım da hayata daha da pozitif bakabilirim. Bu beni daha mutlu, daha iyi bir birey yapar. Hem sevildiğini bilmek insana öz güven ve huzur da verir. Sevmek güzel bir şey ve karşılığını hak eden, güzel birisinde bulduğunda daha da güzel oluyor. Bunlar yeterli sebep sanırım.

2
    12 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Evet 😌

Yorumla
    • Saddov
      Saddov
      +1 yıl

Ama çok haklıyım demi.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Çok.

Yorumla
    • Saddov
      Saddov
      +1 yıl

Bir de aşkı kiminle yaşayacağını bilmezsin ama ne zaman yaşayacağını seçebilirsin.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Kimle yaşayacağını bilmeden zaman ayarlayabilmek zor olmaz mı peki 🤓 bu cuma aşk yaşayacağım ama kiminle bilmem ,😄

Yorumla
    • Saddov
      Saddov
      +1 yıl

Hayır kalp bazen nadasa girer herkese kapalı olur etrafına bakmazsın, hissetmezsin. Daha sonra kendine gelir ve anı yaşarsın. 😂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Sonra son damlasına kadar savaşırsın 😛

Yorumla
    • Saddov
      Saddov
      +1 yıl

Salarsın kendini gittiği yere kadar. 😂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ah bu dediklerimizi kimse anlamıyor sado bizden başka 😂

Yorumla
    • Saddov
      Saddov
      +1 yıl

Çünkü kalpleri kör 😂 Şahsen ben aşk adamıyım. 😂

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Hı🖐️ bende aşk kadınıyım 🐾))

Yorumla
    • Saddov
      Saddov
      +1 yıl

Okuyan bunlar ne yapıyor diyecek 😂 Aklıma aman desinler desinler şeker yesinler şarkısı geldi 😂

Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

İlla ki olacak diye bir şey yok.
    Yani aşk yoksa, olsun diye çabaya gerek yok.
    Ama gelmişse ve artık varsa hoşgeldin derim.
    Çünkü aşk gerçekten her anlamda bir ihtiyaç.
    Hele de benim gibi kolay aşık olamayan bir kadın için oldukça büyük bir ihtiyaç.
    Kalbim için, bedenim için..

Doğru kişi olduğunda birlikte yaşamamaya sebep var mı aslında?
    Zaman dediğin nedir ki bugün var yarın yokuz.
    Bence birlikte yaşamak için gerekli bir değil,
    Bir çok sebep var.
    Tabi bu aşk karşılıklı ise değilse büyük sıkıntı...

3
    0 Yorumla
  • ŞEREFXAN_KARDAŞ_21
    ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 81%
    +1 yıl

Bir ses olsun ister insan kulakları yalnızca mutluluk işitsin bir güzellik olsun ister hayatında gözleri sadece güzel görsün bir soluk ister insan huzur solumak için elbette başkasına gerek yoktur fakat başkası olsa başkasında da olsa bunlardan birazını almanın ne zararı olabilir ki yalnız olmak kendini düşünmek hayallerin peşinde koşmak belki Özgür hissettirebilir ama hiçbir şey hiçbir kan bağı olmadan ölesiye seven birinin verdiği sevgi ile oluşan özgürlüğü kudret'i veremez illa biriyle yaşamak gerekmez tabii ama seven biriyle karşılıklı sevginin olduğu bir ilişki ile yaşamak gerekir

1
    0 Yorumla
  • SERT_MATKAP
    SERT_MATKAP Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 97%
    +1 yıl

Aşk, dünyevi değil uhrevi bir kavramdır. İnsanlar arasında aşk diye tanımlanan şey karşı cinsin birbirine olan cinsel iç güdüleridir.
    İnsanlar bu hayatta yalnız değildir. Bir evde tek başına yaşamak yalnız olmak değil. Çünkü hayat bütünüyle evin içinde yaşanmıyor. Sokakta, işyerinde, tarlada, fabrikada, ofiste, şirkette her yerde birileriyle iç içesin. Başkalarıyla arana fiziksel/sosyal mesafeler koyabilirsin ama duygusal mesafeler koyamazsın, onlarla biyolojik/genetik bağlarını kopanamazsın. Gözlerden uzak bir sahil kasabasındaki Mandıra Filozofu bile olsan üretip sattıkların itibariyle dahi sistemin içindesin yalnız değilsin.
    Yalnızlık mümkün olsaydı insanlar binlerce yıldır ortak gayeler uğruna birarada yay köyler, kasabalar, şehirler, eyaletler ve ülkeler kurmazdı.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Arkadaşlık, duygusallık ve cinsellik... Bunlara aşkla harmanlanmış halde ihtiyacım var; ama istediğim halde olmayacak. Çünkü Türkiye'deyiz ve burası diğer ülkeler gibi aşkın rahatça yaşanabileceği bir yer değil çünkü terbiyeli ve namusluyuz (!). Yabancılarla birlikte olmak isteyen Türkler boşuna istemiyor bunu çünkü Türk ile evlenince aşkı yaşayamayacağını ve mutlu olamayacağını biliyor. Bunların dışında bok gibi olduğum için hayal olarak kalacak benim için. Ha sorunun asıl cevabını yani bunu neden istediğimi ben bile bilmiyorum aslında. İhtiyaç diyebilirim sanırım.

1
    0 Yorumla
  • Sweetwitch13
    Sweetwitch13 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

tabi ki var aradaki bağ samimiyet mesela ben aşık olduğum adamla yaşamak isterim bir çıkarım olduğu için falan filan sebeplerden de değil karşımdaki adamı sevdiğim icin onla mutlu olacağım için güzel bir yuva kurma hayalinde olacağım için aynı evde yaşarım duygu açısından aile ilişkileri arkadaşlık ya da aşk ilişkileri hiç farketmez duygusal bağım olmayan insanlarla aynu evde hayatta kalamam benim için duygusal vak yeterince gerekli ve geçerli bir sebep var gerisi hikaye başka sebep aramam...

1
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Doğru insanı sevmek ve onun da seni sevmesi güzel bir histir.
    Bunun tam tersi de ölüm gibi bir şeydir.
    O yüzdendir ki aşkın kötü halinden korkar olduk.
    Oysa ki aşk duygusu muazzam bir şey.

Bir kişiye ait olmak onun da sana ait olduğunu hissetmek, birlikte yaşlanmak. Ve evlenip aşkın güzel meyvelerini vermesi.

Bir kızım olsun istiyorum ve benim için en geçerli sebeplerden biridir.

1
    0 Yorumla
  • Uzaklarda34
    Uzaklarda34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

Sevgiyi hissetmedikten sonra yaşamanın bir anlamı Yok..

Kışın sevdiğine sarılıp uyumak kadar huzur veren bir şey yok..

Beraber gülüp film ve maç izlemenin zevki bir başka..

Tabi sağlıklı bir cinsel hayat olunca. Daha güçlü daha pozitif bir yapıya sahip oluyorsun

1
    0 Yorumla
  • Desert_Lotus
    Desert_Lotus Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.

Tamamlayıcı olmak bence biriyle yaşamak için sebeptir. Senin yapamadığını yapan seni teşvik eden Sana destek olan birini kim istemez ki. Eksik yarını bulmak güzel bir şey

2
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Çünkü insan sosyal bir canlı hem yaşam tarzı olarak hem kültür olarak.. Yalnız gönül ve kafa olarak uyuşmak, saygılı ve güvenilir olmak şarttır.. Tek başına yaşayan insan psikoloji olarak çok ama çok içten sıkıntı çeker.

2
    6 Yorumla
    • SHINeex
      SHINeex
      +1 yıl

Tek başına yalnız yaşayan insan nasıl hisseder Sıkıntıdan dertten hasta olur mu

Yorumla
    • mehcab
      mehcab
      +1 yıl

@SHINeex Resmen psikopat oluyor.

Yorumla
    • SHINeex
      SHINeex
      +1 yıl

😂😂😂 tek uykusuzluk çeker sanıyordum

Yorumla
    • SHINeex
      SHINeex
      +1 yıl

Ne kadar da muhtacız aslında yanımızdaki insanlara

Yorumla
    • mehcab
      mehcab
      +1 yıl

@SHINeex Askerlik mesleğinin en güzel yanı o hiç bir zaman yalnız kalınmaz..

Yorumla
    • SHINeex
      SHINeex
      +1 yıl

Ama o da hep erkek dolu Erkek erkek iş ortamı

Yorumla
  • MhmetMhmet
    MhmetMhmet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

İnsan hayatındaki sevinci de hüznü de paylaşmak ister. Bunu da en güzel sevgilisi ya da eşiyle yapar. Bu nedenle hayatına birini almak onunla paylaşmak ister.

1
    0 Yorumla
  • AhesteEbru
    AhesteEbru Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Sevdiğin kişiyle mutlu ve tatminkar bir ilişkin varsa şayet, hayatta yaşadığın tüm iş ve eylemlerde başarı gelirken, içini kaplayan huzur da seni dünyanın en mesut insanı haline dönüştürür.

1
    0 Yorumla
  • Ispectraaaa07
    Ispectraaaa07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Çünkü sevişmek istiyorum ve kızlar sevişmenin şartını aşk diye bişey koymuşlar ama ne olduğunu tam olarak çözemedim. Çözersem kızlar yandı ben söyliyim.

1
    0 Yorumla
  • Gladyatorx
    Gladyatorx Takip Et
    Guru Yaş: 47
    +1 yıl

Abican inanki aklını çelmek istemem fakat. Birinin hayatında olması demek tıpkı ağırlığını aşmış araç gibidir. Çekişten düşer, rampa çıkamaz, freni zor tutar,... saymakla bitmez.
    Ama sen yinede doğrularını uygula abisinin balı.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Insan illaki birine ihtiyac duyuyor. Ister cinsel anlamda olsun ister duygusal anlamda. Tek basina omur gecmez. Ama insani yormayacak birisi olmali yoksa diger turlu anlasamadigin biriyse bi muddet daha tek kalmaya devam

2
    0 Yorumla
  • ashleyloe
    ashleyloe Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yalnızlık bir zaman sonra insanı boğuyor. Birşeyler paylaşmak istiyorsun sana çok yakın olan birisiyle. 😊

2
    0 Yorumla
  • DeathlessMonk
    DeathlessMonk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 76%
    +1 yıl

her önüne gelenle seks yapmak istemiyorsan sadece seks olabilir onun dışında gereksiz başka biriyle yaşamak

1
    0 Yorumla
  • serimiyy
    serimiyy Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Var tabi olmaz mı..
    Onu sevmek, ona güvenmek onu yeterince çok sevmek onunla yaşama isteğini arttırır..

1
    0 Yorumla
  • umursamazadam1
    umursamazadam1 Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Eger sana huzur verıyor tamamlıyor yalnız kalmak ıstedıgınde rahat bırakıp ıhtıyac oldugunda destek oluyorsa ıkı taraf bırbırıne bıseyler katıp mutlu olabılıyorsa sebep budur, baska sebepler ıse gecıcı bos sebeplerdır

1
    0 Yorumla
  • Suheylan88
    Suheylan88 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 82%
    +1 yıl

Kimseyle yasanmaz insan yeri geliyo Ailesiyle yapamıyor fikirleriniz farkli çünkü

1
    0 Yorumla
  • gerçekçi-kişi
    gerçekçi-kişi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hayatımda bunu mutlak bir gereklilik olarak görmüyorum. İnsan yalnızkende yaşayabilmeli.

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Evet, onun benim hayatıma ve bemnim onun hayatına huzur olabilme ihtimalim.

1
    0 Yorumla
  • Birnotbirkalem
    Birnotbirkalem Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

İnsan hayat arkadaşı olsun ister her zaman ancak sadece aklı başındakiler için bu söz

1
    0 Yorumla
  • kurpagiribanzarşi
    kurpagiribanzarşi Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Oturup her şeyini konuşabileceğin biri olması güzel. Bir de koşulsuz sevebilmesi tabi ki.

1
    0 Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Sevgisiz yaşanmıyor. İlgiye, sevilmeye ihtiyaç duyuyoruz

1
    0 Yorumla
  • ѵαℓεɳƭเɳσ
    ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Sevginin birleştirici noktası olsa gerek. Gel gelelim sevgi konusu insan da ne kadar var işte.

1
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Hayatımda aşk olmasa da olur yalansız sevgi olsun yeterlidir.

1
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Anı yaşamak için aşkı yaşamak için bir sebep ararım Aşk yoksa birinede gerek yok

1
    1 Yorumla
    • KaptanMagaralı
      KaptanMagaralı
      +1 yıl

Aşk dediğin Hüsnü İle Hüsniye gibi olmalı
      https://m.youtube.com/watch?v=3TJj5ig8ldM

https://m.youtube.com/watch?v=Qqo7tDN26D4

Yorumla
  • SeRKaNEs
    SeRKaNEs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Valla doğrusunu söylemek gerekirse ben aşka inanmıyorum nedense ne varsa nasip de o olur yalnızlıkta bir yere kadar tabi 😂

1
    0 Yorumla
  • neoluyoranlamadım
    neoluyoranlamadım Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

her insan sevmek sevilmek ister o da aşkla olur onun için de ki birine ihtiyaç duyara ve onunla yaşmak ister

1
    0 Yorumla
  • Yüce_Türk
    Yüce_Türk Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı.

Evde yemek yapıcak çamaşır bulaşık yıkıycak çocuk bakacak temizlik yapacak. Biri lazım bunları yapamicak ben garıyım demesin

0
    0 Yorumla
  • Kemal1790
    Kemal1790 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Yalnız kalmak zor, bırılerı olmalı ınsanın hayatında

1
    0 Yorumla
  • jasss
    jasss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Biriyle yaşamak istediğinde gerekli gereksiz bir ton sebep bulursun zaten 😉

1
    0 Yorumla
  • Revesma
    Revesma Takip Et
    Guru Yaş: 50
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Yok, hayatını yalnız geçirebilirsin. Hatta Robinson gibi bir adaya kaçmak daha mantıklı. Kendi başına oh…

1
    0 Yorumla
  • Susuablaaa
    Susuablaaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 51
    +1 yıl

Birisyle yaslanmak icin belkide belkide yanimda benimle ilgilenecek insan arayisidir ama en guzeli beni omurluk sevip kolluycak bir insan ben yaptim. oldu darisi olmayana

1
    0 Yorumla
  • LALOGLAN
    LALOGLAN Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Paylaşmak diyebilirmiyiz buna? Aslinda gereksiz buluyorum.

0
    0 Yorumla
  • sempatik_hatun34
    sempatik_hatun34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Yani iyi de olsa kötü de olsa elbet bir gün insanların hayatına birisi giriyor

0
    0 Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı.

Kimseyle yaşayamam knk sadece arkadaşlarım olsun eğlenebileceğim yeter

1
    0 Yorumla
  • mehmetMKA
    mehmetMKA Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Ben tek yaşamayı seviyorum biri olmasada olur aslında kimseyle uğraşacak sabrımda yok zaten
    Kısa süreli ilişkiler makbuldür

1
    0 Yorumla
  • hayatimbitsin
    hayatimbitsin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Eğer birini gerçekten çok sevmeseydim biriyle yaşamak aklıma bile gelmezdi hayalim hep yalnızlıktı ama artık tek istediğim o

1
    0 Yorumla
  • Casper__
    Casper__ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Güvenip hem seveceğimiz hem arkadaş gibi herşeyimizi paylaşabileceğimiz biri olmalı çünkü...

1
    0 Yorumla
  • Papparaa
    Papparaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Hayatımda kimse olmadı şimdiye kadar. Bu durum biraz tuhaf hissettiriyor sadece. Tam olarak tanımlayamıyorum. Neden hayatımızda biri olması gerek bunu da bilmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • monçi
    monçi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.

yalnizliktan sikilirsam bunalmis derecedeysem bu bir sebeptir iliskiye

0
    0 Yorumla
  • DenizinKızı0
    DenizinKızı0 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Sevgiye, ilgiye muhtaçtır insan.

2
    0 Yorumla
  • ŞerefBekirAşkın26
    ŞerefBekirAşkın26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

Yapayalnizim yaralıyım kimse haberdar bile değil

2
    0 Yorumla
  • çılgınaura
    çılgınaura Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Ben boguluyorum o düşünceyle bile

1
    0 Yorumla
  • tükenmiskelebek
    tükenmiskelebek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 94%
    +1 yıl

çünkü bu dünya aşk için yaratıldı

1
    0 Yorumla
  • yatyanıma
    yatyanıma Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Ruhsal açlığımı doyursun

1
    0 Yorumla
  • black_maverick
    black_maverick Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 97%
    +1 yıl

İnsan sosyal bir canlı.
    Yalnızlık zor geliyor.

1
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Uyum olsun gerisi boş.

1
    0 Yorumla
  • Dinazortreni
    Dinazortreni Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 46%
    +1 yıl

Sevmekten daha buyukbir sebep göremiyorum

1
    0 Yorumla
  • MasörMurat26
    MasörMurat26 Takip Et
    Bilge Yaş: 47 , eic 83%
    +1 yıl

Bana kimse aşık olmaz o yüzden seks diyorum

1
    0 Yorumla
  • Gürkanbedir
    Gürkanbedir Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

En önemlisi Sevgi ve duygusal bag

1
    0 Yorumla
  • -_öcüüüü_-
    -_öcüüüü_- Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 92%
    +1 yıl

imkan varsa yalnız yaşamak en güzeli

1
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Doğru kişi ile hersey yaşanabilir

1
    0 Yorumla
  • alone__wolf__ak
    alone__wolf__ak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.

Yok o yüzden yalnız takılmayı seçiyorum

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Biriyle yaşamak için gerekli bir sebep var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Birisiyle birsey yaşamak? 9 cevap verildi
Birikim yapmak mı günübirlik yaşamak mı mantıklı? 15 cevap verildi
Neden bir ilişkide siz olasınız? 4 cevap verildi
Sizce ev arkadaşı ile birlikte yaşamak mantıklı mı, nelere dikkat etmeliyim? 16 cevap verildi
Ev arkadaşıyla yaşamak mı yoksa evlenmek mi mantıklı? 48 cevap verildi
Bir insan neden ilişki ister? 37 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨