Gizli Üye(36-45)+1 yılEdebilir özellikle öğrencilik hayatında çok normal bir durum. Ancak sıkıntı süreç içerisinde ciddi anlamda birbirinizden sıkılmaya başlayabilirsiniz.
Ev arkadaşlığı ve normal arkadaşlık çok farklı şeylerdir, ilk zamanlar güzel geçerde sonrada bulaşığı sen yıka, ayağın kokuyo eve tanımadıklarımı getirmezmisin gibi konular canınızı sıkmaya başlayabilir.
İkikere düşünü, aksi taktirde ilerde arkadaşlığınız sıkıntıya girer ve yeni eve çıkma kaygısı sarar.02 Yorumla
Soran+1 yılögrenci degiliz.. cevreside cok genis adamin. bana demesi sasirtti beni.. yorum icin tesekkurler haklisin..
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılİstediğin kadar çocuğu tanı hayatta yapmaz de ama sonuçta aynı evde durduğunuzda sen veya o rahat bişeyler giyeceksiniz, duş meselesi var, yatma kalkma ne biliyim bir sürü şey var bunlar hep şeytana davetiye. Çocuk bu durumla 50 sefer karşılaşıp hep doğru olanı yapsa 1 sefer yanlış yaptığında kötü sonuç olur. O yüzden sen düşün karar ver farklı bir deneyim istiyorsan tutun ev.
Çocuğun sorma niyetini bilemem ama bu soruyu sormak pek normal değil.06 Yorumla
Soran+1 yılhaklisinda cocugun kapisinda cok kiz var zaten yani bana ihtiyaci yok o konuda.. sonuc yinede degismezmi diyosun?
- +1 yıl
Sonradan pişman olma diye diyorum benim arkadaşlarım var bir kızı götürürken iki kızla da faceden yazışıyordu. 2 taneyi idare etmek pek zor değil herhalde :) Sen kalmak istiyorsun ama karşı cins olduğu için tereddüt ediyorsun. İstersen aynı binadan tutun ayrı ayrı ev arada takılırsınız akşam herkes kendi evine ohh miss
Soran+1 yıloda guzel fikirmiste ayni binada 2 kiralik ev nerde bulcaz.. hadi bulduk diyelim bu seferde kira sorunu olur.. en iyisi toptan vazgecmek sanirim.
- +1 yıl
senin gönlün vardı ama :D nasıl rahat edeceksen o kararı ver
Soran+1 yılbir benim istememlede olmaz ki zaten ya.. cevrem agzima s. car valla..
- +1 yıl
istedikten sonra çevren nerden bilecek. İş sende bitiyor
bence arkadaşca olsa bile sonu sevgiliye gider bu işin evde bir erkek bir kız banyoya nasıl rahat gireceksin bir kere en başta. eğer rahat biriysen ve sevgili de oluruz belki ilerde diyebiliyorsan tut tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılrahat biri degilim bu teklif baskasindan gelseydi kesinlikle hic düsünmeden geri cevirirdim ama bu cocugu cok seviyorum ben ya. onunlayken mutluyum beni bir o anliyormus gibi geliyor.. bu güne kadar en ufak bir yanlisi olmadi bana karsi. Bilemiyorum of..
- +1 yıl
ya sen bu cocugu seviyorsun bence arkadas olduğun için de söyleyemiyorsun. sen istemeden zaten bir şey olmaz sen şimdi eğer sevgili olsaydın onunla aynı eve çıkar mıydın onu düşün cevabın evetse sorun yok ama hayırsa soyle istiyorum seninle eve çıkmak ama rahat edemem falan dersin
Soran+1 yılben istemesine isterim ama arkadasiz iste bide cevrem hic hos karsilamiycak biliyorum.. yani istesemde cikabilicegimi sanmiyorum. ama o teklifi neden yapti onuda merak ediyorum..
Hiç bilemezsin ki bir anda değişebiliyolar anladığım kadarıyla tutma niyetinde değilsin ama niyetini anlamaya çalışıyosun. Çok güven veren bir davranış olmamış bana kalırsa
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi biraz öyle gibi duruyor baska biri söyleseydi bende öyle derdim ama cocugu cok iyi taniyinca iste..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılTavsiye etmiyorum neticede sen o evde banyo yapıp bornozla çıkacaksın özelin olacak geceleri şortla yatacaksın bir olmaz iki olmaz üçüncüde allah kerim
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim..
hiçde arkadasca bır teklıf degıl bu, ılerıye donuk bır adım.. bu ınsan sıze karsı boş degıl, sızınde fıkırlerınızı ogrenmek ıstıyor, olursa dusup bayılacak:)
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla bilemiyorum pek evlenmek istemiyor bu aralar ama.. pek sanmiyorum yani öyle bisey düsünsün :)
yok be.. benimde çok yakın arkadaşlarım var evde ben yalnızken gelir kahvaltı yaparız sohbet ederiz veya yatıya kalır ama misafirlik başka aynı evde kalmak başka ne gerek var ben teklif etmem yani normal değil
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki cok tesekkur ederim..
Soran+1 yılhaklisin.. ama gercekten onunlayken cok iyi hissediyorum kendimi. beni anlayan bir o varmis gibi bu dünyada.. aslinda isterdim ayni evi paylasmak ama dedigin gibi olayin boyutu degisebilir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Teklifi normal de
Boyle yapip cok ayrilan ya da işler bildigi gibi artik arkadas olarak kalamiyorlardi
Sonradan sevgili olanlar da var
İlişki yasayip küfürlerle ayrilanlar da
Dış etkenlerde olabilir
Daha iyi bir sekilde ayrilan görmedim de01 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin tesekkurler..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılikinizin niyetide iyi olsa bile insanların hormonları dengesizdir. O eve çıkacak erkek arkadaş bulsun sizde kız arkadaş bulun. İlla birşey olacak diye bir kural yok tabi ama ilerde erkek arkadaşınız olursa bu durum rahatsızlık yaratabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru tesekkürler..
Abla-erkek kardeş veya abi-kız kardeş aynı evde yaşayabiliyor ama kan bağı olmayınca yaşayamıyor mu?
Arkadaşça söylemiş olabilir illa altında bir şey aramamak lazım.01 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkürler..
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kızla bir erkek bir evde belli bir süre arkadaşça hareket edebilir, bazı duyguların pik yaptığı anlarda bu arkadaşça ortam kalmaz.
16 Yorumla
Soran+1 yıldeme öyle ya..
Cevap sahibi+1 yılkendimden bişiler anlatcam ama yeri değil işte. örnekleri mevcut yani.
Soran+1 yılArkadas olarak gördügün biriyle ayni eve mi cikmistin sende?
Cevap sahibi+1 yıltam öyle sayılmaz ama benzer bir durum diyelim. detay vermeyim burada ben.
Soran+1 yılanladim.. peki.
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkarsan mesaj atabilirim.
İçinde bise olmayabilir ama ates barut yan yana olmaz kesinlikle degisik mevzular gecer aranizda
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler..
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cocuk iyi niyetliyse neden olmasın. Iraden gucluyse tut derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılevi tutmak ya da tutmamak değil sorun.. acaba onu hangi niyetle soyledi onu merak ediyorum. gercekten arkadasca demis olabilrmi?
Gerçekten arkadaşsanız ve düzgün biriyse çıkabilirsiniz eve sorun olmaz. sen daha iyi bilirsin tabiiki tanımıyoruz biz.
03 Yorumla
Soran+1 yılcocuk gercekten düzgün biri.. bana karsi en ufak yanlisi olmadi. Arkadasca demis olma ihitmali var mı bunu onu merak ediyorum aslinda..
Soran+1 yılBenim sinirimi cok iyi biliyor zaten hic te gecmedi o cizgiyi bu gune kadar :) tesekkürler..
Ben ederdim ama kızın Hayır diyeceğini bilirdim. Gitme. Bak tecavüz olayı falan bile olabilir gidersen kendi Rızanla olmuş olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılarkadasca demis olamazmi? dedigim gibi cocugu iyi tanirim efendide biridir. severim.. acaba oda sadece arkadas olarakmi goruyor onu merak ettim..
Soran+1 yılpeki tesekkürler :)
+1 yılyok artık sence normal mı? amacını açıkça soylemıs arkadas
02 Yorumla
Soran+1 yılCocugu tanimasam bende öyle düsünücem.. ama cocuk düzgündür. öyle sapik felan degil..
- +1 yıl
su zamanda babana bile güvenmeyeceksın. sakın aynı evı tutma hatayaparsın güvenme kimseye erkek sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil çünkü aynı evde bir erkek bir bayan duramaz
06 Yorumla
Soran+1 yılKizi sadece arkadas olarak görüyor olsa bile mi?
- +1 yıl
Evet arkadaşlık bir gün aşka dönüşür şeytan illeti yapar bir oyun ve ister istemez salar koynuna. Hadi bunlar bir tarafa evde rahat davranamazsın banyondu bakımındı ortamındı. Lavabo ihtiyacındı. Hep giyinik dolaşacak ya da duracak değilsin ya sende çıplak durmak isteyeceksin ama o olduğu için hiç bir şey yapamayacaksın. Bunları düşün ona göre karar ver
Soran+1 yılevet biliyorum haklisin..
- +1 yıl
Evet herşeyin anlaşıldığı gibi bir erkek bir bayan aynı evde duramaz
Soran+1 yıltesekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim umarım yardımcı olmuşumdur
+1 yılSen ile o arkadas 2 kisi olarak ayni evde yasarsaniz 3. Arkadasiniz seytan olur demedi deme :)
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler..
+1 yılnikahsız karısı olmayı düşünüyorsan olur neden olmasın töbe töbe :)
04 Yorumla
Soran+1 yılarkadasca demis olamazmi?
- +1 yıl
baksana arkadaşça tanışalım olurmu sonra bize gideriz arkadaşca yahu safmısın bizimle eğlenirmisen
ateşle barut yanyana durmaz sonra patladı gitti dersin
Soran+1 yılbu durum öyle degil ama.. cocugu cok uzuun yillardir taniyorum ve harbi efendi cocuk. Tek bir yanlisi olmadi onca yildir ve cokta görüsürüz iyide anlasiriz yani.. tabi atesle barut olayinada hak vermiyor degilim.
- +1 yıl
bu durumda şunu anlıyorum bana sahip olsada önemli değil ben zaten gönüllüyüm diyorsun ok sorun yok ama sonra arkadaşım beni dikti kızlığım gitti diyerek gelip buraya ağlamak yok ok :)
+1 yıladamda normal değil sende bunu düşüncek iyi kalpli olamazsın ateşle barut yan yana olurmu hacy? olmaz yanmayı göze alıyosan istediğinle ev tut (:
04 Yorumla
Soran+1 yılDedigim gibi adami cok uzun yillardir taniyorum (15 sene kadar) ve hic bir yanlisi olmadi bana karsi. saygili bir cocuktur. cokta iyi anlasiriz.. iyi kalplilikle alakasi yok eger ki o degilde bir baskasi teklif etse neyin ne oldugunu elbette bilirdim kabul etmezdim yani..
- +1 yıl
olmaz diyorum sana kardeşim olllmazzz :) 15 yıl 50 yıl farketmez sonuçta bir erkek demi? o yüzden olmaz :)
Soran+1 yılpeki tesekkür ederim.. :(
- +1 yıl
rica ederim.
Aklında ev işlerini sana yaptırmak vardır 😅 bende isterim bir kızla eve çıkmak hele mutfakta başarılıysa 😊
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler :)
Arkadasca soylemis olabilir ama ateş barut meselesi var biliyosun işler degisebilir
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim..
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Hemen isi fesatliga baglamisssin sende kiz. Milleti hep fesat
02 Yorumla
Soran+1 yılişi fesatlığa bağlamadım erkek olmadığım için bilemedim ve size sordum.. vay efendim kesiiin çocuk benden hoşlanıyor modunda değilim zaten.
Sen bunların söylediklerine kulak verme ya, ikinizin de kötü bir düşüncesi yoksa bir şey olmaz. okuldaki sınıf ortamı gibi düşün.
00 YorumlaArkadaşça bile olsa, ateşle barut yanyana durmaz derler...
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru derler de iste.. zun yillardir taniyorum ve hic bir yanlisi olmadi ya bana karsi.. belki güvenebilirim diyorum.
5 ay sonra gelir kendimizde değildik birlikte olduk diye ağlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılyaptigim herseyin arkasindayim bedeli neysede öderim..
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben kaldım bir kız arkadaşımla gayet iyi 2 yıl geçti öyle kötü bir şey düşünmedik hiç bir zaman
05 Yorumla
Soran+1 yıliste bunu duyduguma cok sevindim.. ailesi felan sorun cikarmadimi kizin?
Soran+1 yılişte bizde o mümkün değil çunkü okumuyoruz ve ikimizde ailelerimizle yaşıyoruz şu an..
Soran+1 yılaynen bende öyle düşünüyorum..
+1 yılaynı evı paylaşıcaksa karı koca hayatı yasıcaktır amaç bu.
09 Yorumla
Soran+1 yılBunu yasmak icin bana ihtiyaci yok kapisinda yeterince kiz var zaten.. evede getirir zaten büyük ihtimalle..
- +1 yıl
öylede senle bu sekild eyaşamayı tercıh edıyor. dyebilirim. sen varken evede getıryorsa uzak dur derm ya da tadını cıkar bağlanma
Soran+1 yılbana bisey yapicagina inanmiyorum nedense.. eve getirir ama kiz mutlaka yani.
- +1 yıl
Evde sen varken eve kız getirmez sana sarmaya başlar
- +1 yıl
sanada bırsey yapmasını ıstıyormusun. arzuluyormusun ki?
Soran+1 yılaçıkçası hoşlanıyorum biraz bende çocuktan ama o şekilde olmasını istemem çünkü herşeyin bir yeri ve zamanı var.. ve o zaman daha gelmedi.
- +1 yıl
eger aynı evı paylaşırken yatakda uyurken ya da sen banyodayken gecenın bır vaktı yanıan sokulur ve dedigin an gelmiş olur risk taşıyor:)
Soran+1 yılAnliyorum :) haklisin tabi.. zaten olcagini sanmiyorum cevrem cok büyük sorun cikarir da.. acaba cocuk ne amacla sordu onu merak ediyorum.
- +1 yıl
zor seçim:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAteşle barut yan yana durmaz, dışarda oturup konuşmak farklı aynı evi paylaşmak farklı. Çocuğun aklında bişey yoksa bile bir süre sonra seni z*kmek isteyecek, uzak dur derim
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler...
sorun olmayacaktır canım ama oglan senden hoslanıyrdur kesın ama sıkıntı olmaz... .
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki tesekkurler..
Normal değil zamanla ileri gitmek isticektir sakin öyle bir hata yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki tesekkür ederim..
gel seni bir skyimin kibar versiyonudur bu. yanaşma.
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
+1 yılolabilir ama niyeti bozuksa sana çakmak isticek o evde dikkatli ol.
02 Yorumla
- +1 yıl
dedim ya olabilir tanımadan bilemem adamı ama sen temkinli ol yinede sonuçtaaynı evi paylaşcan seni pijamalı şortlu görcek tahrik olur niyeti bozar yani.
Gizli Üye(36-45)+1 yılmalmsın benimde çok yakın kız arkadaşım var bende onunla eve çıkmak istedim ama yanlış anlar diye söylemedim içiniz hep mi fesat kızım ya
03 Yorumla
Soran+1 yılsoru sorduk dimi? bilmiyoruz diye sorduk.. ay benden hoslaniyo ay beni seviyo demedik. adam gibi cevap ver.
Cevap sahibi+1 yılsenin aklında o var sadece arkadaşı olduğu kıza bunu söyler mi demişsin demekki böyle değince senden hoşlandığını düşündün karşındakinin hal ve hareketlerinden anlarsın bunu zaten
Soran+1 yılBen benden hoslaniyor demedim.. buraya soru sordum böyle bisey olabilirmi dedim. Fikrinizi almak istedim okadar. Alla alla..
+1 yılateşle barut yan yana durmaz anlayn artık yaa... erkektenn ve bayandan dost olmaz...
13 Yorumla
Soran+1 yılbir kiz arkadasi vardi bu cocugun.. kiz bu cocuktan hoslaniyormus meger yeni ögrendik. cocuk bana dedi ki ben kizi cok seviyorum cok iyi bir kiz cokta güzel zaman geciriyoruz egleniyoruz anlasiyoruz ama ben ona sevgili gözüyle bakamam ki hic bir zaman.. demek ki oluyormus.
- +1 yıl
sen cocugun dediklerine bakma.. insanlar duygulaına söz geciremez :) oda sonucta bir erkek ve onunda ihtiyaçları var?
- +1 yıl
2 dakkada cocugu melek yaptın
ateşle barut yan yana dururmu kanka manka ayağına gidersin
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler..
Gizli Üye(36-45)+1 yılhafiften hoşlanıyosan tut, iyi bir cinsel hayatınız olur.
08 Yorumla
Soran+1 yılHicmi ihtimal vermiyorsun arkadasca yasayabilecegimize? cocugun eve kiz getirmesine izin versem felan? :D
Cevap sahibi+1 yılyaşlar kaç
Soran+1 yıl23 ikimizinde
Cevap sahibi+1 yılohoo tam azgın zamanlar. bir beraber film izleyelim mi den ya da banyo çıkışı çıplak görmeden sonra olur herşey. sen de istiyosun zaten belli.
Soran+1 yılbelli mi? nerden belliymis?
Cevap sahibi+1 yılbanyoyu kullandıktan sonra bornozla çıkar mısın dışarı
Soran+1 yılO durumda cikmam daha dikkatli olurum herhalde.
Cevap sahibi+1 yılo çıkar mesela. sen de onunkini görürsün sorna ne olacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bu devirde adam babasına güvenmiyo ne kadar yakın olursan ol ateşle barut yan yana olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklisinda.. ne biliyim.. cokta iyi anlasiriz aslinda. beni anlayan tek insan diyebilirim..
Cevap sahibi+1 yılya yanlış anlamada insanlar artık babasından, abisinden korkar oldu dış kapının dış mandalı
imkanlar sağlıyorsa neden olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler
Ateş+barut=kıvılcım "alev" bilmem anlatabildim mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılcok güzel anlattin.. ama uzun yillardir taniyorum ve hic bir yanlisi olmadi ya bana karsi.. belki güvenebilirim diyorum. sende haklisin tabi.. of of..
Arkadaşta olsan aynı evde yaşanmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılevet aslinda zor olabilir..
+1 yıl2 vodka'ya sabah sevgili olmuş olursunuz :D
12 Yorumla
Soran+1 yılöylemi dersin ya..
- +1 yıl
banada bir kız teklif etmişti ; üniversiteyi kazanırsam beraber eve çıkarız diye, kız nişanlıydı sevgilisi askerdeydi. Sonuç kız başka yeri kazandı ve halen nişanlı. Yani arkadaşça bir teklifte olabilir farklı bir niyet ile'de teklif etmiş olabilir.
Ateş ile barut 1 evde kalıyorsa çok ufakta olsa birşeyler olabiliyor, arkadaşlığınız zedelenebilir. Tiksinç sonuçlar çıkabilir. İnsana bağlı bu tür olaylar :)
+1 yılfoldoş olursun benden söylemesi :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kizla ile erkek yakin arkadas olamazlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılbence olabilirler..
Tutma bence sonucu iyi olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki tesekkur ederim..
+1 yılYok Bence Uyma ona Sonra pişman olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki tesekkurler..
+1 yılAdamın niyeti belli akıllı ol tuzağına düşme
00 Yorumla
+1 yılben olsam tutmazdım.
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuğu gerçekten çok iyi tanıyorum öyle sapık biri değil saygılıdır çokta severim ama bu ev olayından çok acaba benden hoşlanıyormu sorusuna yanıt bulmaya çalışıyorum aslında..
- +1 yıl
illa hoşlanmak zorunda değil. yani kızlı erkekli öğrenci evlerinde kalan öğrenciler var sonuçta hatta bu yüzden olaylar çıkmıştı hatırlarsan. ama rahat edemezsin o evde ve uygun değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik olmaması için hiç bir sebep yok
03 Yorumla
Soran+1 yılAdam belki beni cekici bulmuyor bile?
Cevap sahibi+1 yılya tutarsa meselesine döndürmeyelim işi, çekici bulup bulmaması değil mesele, aynı evin içinde olmanız, bir gün ateşle barut meselesi olur iş işten geçer
Soran+1 yılpeki tesekkür ederim..
O is yaş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç normal
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiçbir normal değil
Cevap sahibi+1 yılYok bire
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026