Selamlar dostlar, size bahsetmek istediğim bir konu var, yorumlarınızı merak ile bekliyorum,
2014 yılın da konuştuğum bir kız arkadaşım vardı, ben o zamanlar garsonluk yapıyordum ve birlikte bir şeyler yapmak için hem vaktim hem yeterli nakitim olmuyordu. Tabiki bir yerlere gidiyorduk, geziyor tozuyorduk, yiyor içiyorduk ama ona yetmiyordu. Bir şeyler yaptıkça daha fazlasını istiyordu, para sürekli benim cebimden değil ondanda çıkıyordu tabiki ama onun ailesinin durumu iyi olduğu için böyle şeyleri dert etmiyordu, hal böyle olunca ona bazen uyum sağlamakta zorlanıyordum. Ama her zaman alttan alıp göremezlikten geliyordum. Fakat zamanla bunu yüzüme vurmaya başladı ve fazla acımasızca konuşuyordu, yinede ya sabır işlerim düzelir diye devam ediyordum, çok sürmeden bende ayrıldı ve ayrılığımız bayağı bir kötü bitti ve bana giderken " Sen sürünmeye mahkumsun, bir garson parçası ile evleneceğimi filan düşünmedin değil mi? hadi ordan git seni istemiyorum artık hayatım da" dedi ve beni engelleyip gitti, 2018 yılın da şansım bazı konular da yaver gitti ve büyük paralar kazandım, kendi işletmemi açtım ve iki sene böyle devam ettim, pandemiden sonra zaman geçtikçe yaşadığımız yerde mekanım çok popüler olmaya başladı, derken bir gün 3 arkadaşı ile birlikte bahsettiğim eski kız arkadaşım kafeye oturmaya geldi, bende onu görünce gidip bir hoş geldin demek gittim hiç bir art niyetim yoktu, masaya yaklaşıp "Hoş geldiniz arkadaşlar, siparişiniz alındı mı?" dedim ve bana dönüp biraz şaşkın biraz da alaycı bir tavır ile " sen burada mı çalışmaya başladın?" diye sorunca tüm arkadaşları sustu ve pür dikkat bizi dinlemeye başladılar, bende onu arkadaşlarının yanın da bozmamak için" Evet buraya transfer oldum " dedim, sorna diğer arkadaşı" sipariş verdik biz" deyince bende " sizlere afiyet olsun o halde" deyip masadan uzaklaştım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra masadan iki arkadaşı kalkıp gitti, yaklaşık 20 dakika sonrada hesap için kasaya geldiler, bende yaklaştıklarını görünce deskten uzaklaştım mutfağa doğru gittim, o ara garson arkadaşın elinde sipariş vardı onu alıp mutfaktan dışarı çıkıyordum daha sonra kasada ki arkadaş " **** bey müsaitseniz bir bakar mısınız?" diye seslenince elimde ki siparişi bırakıp kasaya doğru yöneldim "Sorun mu var ****" dedim ve, " arkadaşların parası hesaba yetmedi ne yapalım?" dedi ve bende kasanın üzerinde ki parayı eski kız arkadaşıma uzatıp " bu seferlik bizden olsun sorun yok arkadaşlar" dedim, orada bir kaç dakika ya işte öyle olmaz, söyle yapalım gibi muhabbetler döndü sonuç itibari ile olayı tatlıya bağlayıp gönderdim ikisini. Aynı akşamın gecesin de bana mesaj attı adım ile seslenip soru işareti bırakmıştı, bende efendim diye cevap verdim ve "orada garsonluk yaptığını sanıyordum, pozisyonun ne?" diye sordu, bende mekanın bana ait olduğunu söyledim. Bu küçük konuşmadan sonra bir kaç gün yazmadı, bende pek umursamadım, ... **Devam ediyorum satır yetmedi **
2014 yılın da konuştuğum bir kız arkadaşım vardı, ben o zamanlar garsonluk yapıyordum ve birlikte bir şeyler yapmak için hem vaktim hem yeterli nakitim olmuyordu. Tabiki bir yerlere gidiyorduk, geziyor tozuyorduk, yiyor içiyorduk ama ona yetmiyordu. Bir şeyler yaptıkça daha fazlasını istiyordu, para sürekli benim cebimden değil ondanda çıkıyordu tabiki ama onun ailesinin durumu iyi olduğu için böyle şeyleri dert etmiyordu, hal böyle olunca ona bazen uyum sağlamakta zorlanıyordum. Ama her zaman alttan alıp göremezlikten geliyordum. Fakat zamanla bunu yüzüme vurmaya başladı ve fazla acımasızca konuşuyordu, yinede ya sabır işlerim düzelir diye devam ediyordum, çok sürmeden bende ayrıldı ve ayrılığımız bayağı bir kötü bitti ve bana giderken " Sen sürünmeye mahkumsun, bir garson parçası ile evleneceğimi filan düşünmedin değil mi? hadi ordan git seni istemiyorum artık hayatım da" dedi ve beni engelleyip gitti, 2018 yılın da şansım bazı konular da yaver gitti ve büyük paralar kazandım, kendi işletmemi açtım ve iki sene böyle devam ettim, pandemiden sonra zaman geçtikçe yaşadığımız yerde mekanım çok popüler olmaya başladı, derken bir gün 3 arkadaşı ile birlikte bahsettiğim eski kız arkadaşım kafeye oturmaya geldi, bende onu görünce gidip bir hoş geldin demek gittim hiç bir art niyetim yoktu, masaya yaklaşıp "Hoş geldiniz arkadaşlar, siparişiniz alındı mı?" dedim ve bana dönüp biraz şaşkın biraz da alaycı bir tavır ile " sen burada mı çalışmaya başladın?" diye sorunca tüm arkadaşları sustu ve pür dikkat bizi dinlemeye başladılar, bende onu arkadaşlarının yanın da bozmamak için" Evet buraya transfer oldum " dedim, sorna diğer arkadaşı" sipariş verdik biz" deyince bende " sizlere afiyet olsun o halde" deyip masadan uzaklaştım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra masadan iki arkadaşı kalkıp gitti, yaklaşık 20 dakika sonrada hesap için kasaya geldiler, bende yaklaştıklarını görünce deskten uzaklaştım mutfağa doğru gittim, o ara garson arkadaşın elinde sipariş vardı onu alıp mutfaktan dışarı çıkıyordum daha sonra kasada ki arkadaş " **** bey müsaitseniz bir bakar mısınız?" diye seslenince elimde ki siparişi bırakıp kasaya doğru yöneldim "Sorun mu var ****" dedim ve, " arkadaşların parası hesaba yetmedi ne yapalım?" dedi ve bende kasanın üzerinde ki parayı eski kız arkadaşıma uzatıp " bu seferlik bizden olsun sorun yok arkadaşlar" dedim, orada bir kaç dakika ya işte öyle olmaz, söyle yapalım gibi muhabbetler döndü sonuç itibari ile olayı tatlıya bağlayıp gönderdim ikisini. Aynı akşamın gecesin de bana mesaj attı adım ile seslenip soru işareti bırakmıştı, bende efendim diye cevap verdim ve "orada garsonluk yaptığını sanıyordum, pozisyonun ne?" diye sordu, bende mekanın bana ait olduğunu söyledim. Bu küçük konuşmadan sonra bir kaç gün yazmadı, bende pek umursamadım, ... **Devam ediyorum satır yetmedi **
Güncellemeler
+1 yıl
Devam edemiyorum satır yetmiyor lanet olsun 😒😒
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vay be film gibi harika bir duygudur eminim
Asıl olay devamın da idi fakat satır yetmedi malesef 😒
Bana anlatır mısınız merak ettim gercekten yoksa eski kız arkadaşiniz orda garson olarak mı başladı
daha sonra barista arkadaşım ile bir gün sohbet ederken tesadüf eseri eski kız arkadaşım dan konu açıldı" tabi kimse onun eski kız arkadaşım olduğunu bilmiyordu" bana onu tanıdığı bir dönem birlikte olduklarını anlattı, daha sonra kızın babasının işlerinin kötüye gittiğini ve battıklarını söyledi bende bu şekilde neden her zaman parası olan kızın hesaba parası yetmediğini anlamış oldum. Aradan geçen bir kaç günden sonra bana tekrar mesaj attı yine aynı şekilde ve bu sefer konuşmak istiyordu tavırlarından belliydi bende " şu an ki tavrını anlamıyorum ne değişti bunca zaman sonra?" dedim ve bana " seni orada öyle görünce unutamadığımı anladım" dedi, başka bir derdi olduğunu biliyordum ve bunu anlamak için konuşmaya devam, çok zaman geçmeye dursun ki, sürekli paradan ve konuyu paraya getiren şeylerden konuşmaya başladı o zaman derdinin ne olduğunu anladım amacı benden para koparmaktı, çünkü o bu hayata alışmıştı ** Devam ediyorum **
Bir gün mekanı kapattıktan sonra hesap kitap işi ile uğraşırken telefonum çaldı ve arayan oydu, açtım ve biraz sohbet ettik, ben sürekli soğuk davranıyordum ona, çünkü kalbini kırmadan benden uzaklaşmasını istiyordum ama o nedense pes etmiyordu, daha sonra "Yanına geleyim mi müsait misin?" diye sordu ve bende neden olmasın gel bir kahve içeriz dedim, aradan çok geçmedi ve içeri doğru girdi, hoş geldin beş gittin faslından sonra bana "İşlerin iyi galiba *** hiç boş görmüyorum mekanı" dedi, bende Allaha çok şükür her şey istediğim gibi gidiyor dedim, sonra bana "Ya aslında bende senden bir konuda yardım isteyecektim hazır konusu açılmışken" dedi, "Ne oldu hayırdır inşallah" dedim ve bana "bu aralar işlerimiz hiç iyi değil bu yüzden bana biraz borç vermen mümkün mü?" diye sordu "ne kadara ihtiyacın var?" dediğim zaman direk 3 bin dedi aklın da belli bir rakam vardı ve bunu önceden düşünmüştü belliydi, bende ne zaman geri ödeyeceksin yakın bir yarihsr verebilirim dedim, 10 gün sonra vereceğini söyledi ve bende verdim parayı. ** Devam ediyorum **
Aradan 20 gün geçmişti ve para konusunu hiç açmamıştı bende ihtiyacım olduğu için değil fakat yinede kendi param olduğu için sordum ve biraz daha zaman istediğini söyledi, zaten 10 gün geciktirdiği için parayı o gün getirmesini söyledim, oda bana başka bir şekilde odesem olur mu dedi ve neyi ima ettiğini sordum, yanına geleyim saha iyi anlarsın dedi. Bende tamam dedim ve iş çıkışı için saat anlaştık, arabam da oturuyorduk ve nedir evet seni dinliyorum dedim, aslın da az çok anlamıştım ne olduğunu fakat yinede konduramadım, her zaman giyindiginden farklı giyinmisti. Oda bana anlamadın mı hâlâ hadisene dedi. Bende ne diyorsun **** saçmalama diye bağırdım, başka ne yapmamı bekliyorsun dedi bende daha fazla bağırdım ve arabadan attım, o günden sonra bir sürü mesaj attı cevap vermedim, aradı açmadım. En son ben aradım ve sen paranın köpeği olmuşsun artık arama beni dedim ve bir daha görüşmedik..
Dün annem wifiyi kesince en heyecanlı yerinde kaldı ya 😅😅
Vay be çok çok iyi yapmışsın burda kızın yerine utandım iyimis baya kalmıştır öyle film gibi her şey
Daha çok detay vardı alsın da ama yazmaktan elim yoruldu o yüzden kısa kestim 😅
Ben ana temayı anladım gerisi mühim değil 😅
Sitede okuma yazma bilmeyenler var sitenin okur yazar oranı %40 kim okusun kanka bunu
Bundan haberim yoktu özür dilerim, zaten bitiremedim satır yetmedi - _-
Güzel hikaye. Keşke incide falan yazsaydın, burada rağbet görmüyor böyle hikayeler.
Çok güzel degistiriri
Ama bitiremedim satır müsade etmedi 😒
Banane bundan
Harbiden sana ne bundan