Öyle ki sürekli terslerler.. Kötü kötü bakarlar.. Konuşurken bozarlar.. Hatta erkek sonunda der ki , bu kız benden nefret ediyor her halde.. ama neden.. Ben ona bir şey yapmadım ki... Hoşlandıkları erkeğe kötü davranan kızların bunu yapmalarının nedeni nedir? Siz de o tip kızlardan mısınız? Gerçi aynı şeyi bazen erkeklerin de yaptığını görebiliyoruz.. Bunun mantığı nedir lütfen bizi aydınlatır mısınız? Hoşlandığı kişiye kötü davranan biri karşısındaki insandan nasıl bir tepki beklemektedir ki bunu yapar? Laf aramızda, dizideki başrol kızımızın taze fanlarından oldum ben de , özellikle de instagramını gördükten sonra :) O nasıl bir duru güzelliktir. Hayran olmamak elde değil..
Bazı kızlar hoşlandıkları erkeğe ters ve kötü davranır.. Bunun sebebi nedir?
Benim bakıştığım kız bana bunu yapardı. Gerçekten işini iyi biliyordu. Benden nefret ettiğini düşünmüştüm. Tutarsız hareketleri kesin bağlamak ve emin olmak için yapıyorlar. Bu kızlardan kesin olarak korkun derim erkekler.
Bunu hiç anlamadım zaten.. hoslaniyorsan terslemek neden? hayat kısa zaman az mutlu olmanın yollarını aramak dururken böyle itici gereksiz tripler insanın pozitifligine zararlı..
Bir zamana kadar olabilir ama bu sürekli olduğunda benim sevmediğini düşünürüm ve hayatından çıkarım. Böyle bir şey yaşadım ve onu her yerden sildim. Galiba gerçekten sevmiyormuş ki hiç bir geri dönüşü olmadı. Böylece doğru bir karar almış oldum.
Benden bahsediliyor galiba 🤦 şimdi şöyle erkekler çok rahat kızı basit görüyorlar benim karşılaştıklarım öyle çevremde de gördüm bir erkeğe ağırdan alacaksın ki zor olduğunu anlasın zaten hep zor ve güçlü karakter sever erkekler o yüzden yaparlar
En çekilmez hallerine bile ne kadar tahammül edebileceğini görmek istediğinden olabilir.. yani bir nevi sabır testi. Tabii önermiyoruz böyle hareketleri.🙂
Bu kucukken olur daha cok ve sebebi bellidir. Duygularimi ogrenirse dalga gecer ciddiye almaz falan diye tedirgin oldugu icin yapar bunu. Erkekler de yapiyor sadece kizlar degil.
En İyi Görüşler