Aşk İlişkileri Kızlar, eşiniz sıze hangı teklıfle gelmesını ısterdınız? Benn0052 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangı teklıfe olumlu hangılwrıne olumsuz tepkı verırdınız Güncellemeler+1 yıl Sz nasıl bı tklfle gelsın ıstrdnz Kızlar, eşiniz sıze hangı teklıfle gelmesını ısterdınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Maçi severim ve şansıma sevmeyen odunlar çıkar hep şeyi yapma. Asla vardır ya bazı sapitmis insanlar eşini baskasina teklif eder o 1 10 Yorumla Benn0052 +1 yıl Bnmde şansıma macı seven hıç çıkmadı bunca zamn 😏 maç seven kadınlar candır ya 😻😻😻 Yorumla miyan_çakır +1 yıl Hele Galatasaray yiyoz bu aralar 😟 Yorumla Benn0052 +1 yıl Galatasaraylımsn Yorumla miyan_çakır +1 yıl Evet Yorumla Benn0052 +1 yıl Hmm ben trabzonspor, bugun sızı brz üzcegız gıbı sankı 😁 Yorumla miyan_çakır +1 yıl Mendil vereyim mi lazım olur akşama salya sümük Yorumla Benn0052 +1 yıl 😂😂😂😂 İstersen ıddaasına gırelim 😁 Yorumla miyan_çakır +1 yıl Komiksin iddata gerek var mı sence Yorumla Benn0052 +1 yıl Yenılcegnzı sende bılıosun tabıkı senı gıdı senı 😂😂 Yorumla Benn0052 +1 yıl Sırf sen üzülmeyesin dıye yenmedik sizi. Bızdekı degerını bil 😂😂😂 Yorumla
_efsunn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Kimsenin olmadığı bir yerde tatil yapmayı teklif etse hayır demem 1 5 Yorumla Benn0052 +1 yıl İnsan gormek ıstemıorsun sanırım Yorumla _efsunn +1 yıl Evet kalabalığa ve sese tahammülüm yok Yorumla Benn0052 +1 yıl Hmm ama trde insanın olmadıgı bı yer yok malesf, ozmn yurt dışı teklıfynen gelse ısabet olur☺️ Yorumla _efsunn +1 yıl Vardır illa ararsa bulur Yorumla Benn0052 +1 yıl Senın yardımnla ıllakı dogru yerı bulur sanırım Yorumla
rojjjjin Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Büyük ihtimalle ongozlüde çok büyük bir teklif olur veya Diyarbakırspor maçında halı sahada yapar😅😅 1 7 Yorumla Benn0052 +1 yıl Evlilik teklıfımı Yorumla rojjjjin +1 yıl Evet Yorumla Benn0052 +1 yıl Umarım bekledıgın gıbı teklıf alırsın☺️ Yorumla rojjjjin +1 yıl 😅😅 umarım Yorumla Benn0052 +1 yıl Olur olur sen içini ferah tut Yorumla rojjjjin +1 yıl Bekliyoz Yorumla Benn0052 +1 yıl Bekleme süprızı kacmasın, şaşirmış gıbı yaparsın 😂😂😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kalk hazırlan seni alışverişe götürüyorum 😂 2 5 Yorumla Benn0052 +1 yıl Nıye be hıç goturmuormu 🤔 Yorumla merakettimmişte +1 yıl evli değilim ki 😂 ama beni en çok sevindiren bu olur alışveriş çok severim de 😂 Yorumla Benn0052 +1 yıl Burdan duyulur para harcamayı seven bır kızım, çüzdanına guvenen talıblerım bır adım öne çıksın 🤭🤭 Yorumla merakettimmişte +1 yıl şimdi ağzımı bozmak istemiyorum! Yorumla Benn0052 +1 yıl Esprıydı hemen atarlanma Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bütün tekliflere açığım😅 1 1 Yorumla Benn0052 +1 yıl Keyif alınablcek çok şey var gerckten hepsini onaylrmydın Yorumla
Owwll Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Evlilik teklifi bekliyorum ama hala yok 🥺😄😄 1 12 Yorumla Benn0052 +1 yıl Kızım az sabret sen daha yeni nişanlanmadınmı, hem nişnlanmadan önce evlılık teklıfı almadınmı🤔 Yorumla Owwll +1 yıl Yok istedim teklif etmesini nişanlanınca edeyim dedi nişanlandık ama hala yok ya 😄 Yorumla Benn0052 +1 yıl Eee suç sende, sana teklıf etmeden sen kabul etmıssın ☺️ olsun allah tamamına erdırsınde mutlu ve huzurlu bı hayatın olsun, evlılık teklıfıde eksık olsun nolcak yanı Yorumla Benn0052 +1 yıl Hem ilerde başina kakarsın öküz dersın bana bı evlılık teklıfı bıle yapmadın dıye takılırsın işte 😂😂 Yorumla Owwll +1 yıl Haklısın canım sen soru sorunca o geldi aklıma etse keşke Yorumla Owwll +1 yıl Yani haklısın ama etsin ya amin çok sağol 😊😄😄 Yorumla Benn0052 +1 yıl Etmesını ıstıosan onunlayken ona şaka karışık takıl noldu bızım evlılık teklıfı de halen beklıorum dıye ufaktan hatırlat Yorumla Benn0052 +1 yıl Ederde blkı bu işleri çok beceremıordur Yorumla Owwll +1 yıl Bakalım inşallah eder ben evlensek bile bekliyor olacağım 😄 Yorumla Benn0052 +1 yıl Sen dört göznen evlenmeyı beklıosun gıbıme geldı ☺️hayırdr ne bu sabırszlık 🤭 Yorumla Owwll +1 yıl Evlenmeyi değil ya beklesem evlenirim zaten ben onları bekletiyorum 1 senedir ama evlilik teklifi bekliyorum sabırsızlıkla 😄 Yorumla Benn0052 +1 yıl Nıye bekletıon nışanlından emınsen evlen gıtsın, ugraştırma cocugu 😁 Yorumla
Eqzxx20 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Avrupa tatiliii 1 1 Yorumla Benn0052 +1 yıl O da olur blki bırgün Yorumla
serenita_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Maç izlemek 🤩 1 5 Yorumla Benn0052 +1 yıl Waay swvermısın maç izlemeyi Yorumla serenita_ +1 yıl Ben o kaosu seviyorum gol atar gibi yapıp atamamak kızıp etrafa cips mısır fırlatmak güzel, laylayalaylayy😂😂 Yorumla Benn0052 +1 yıl Bgn maç var ts-gs macı var sana eglence çıktı yıne ☺️ Yorumla serenita_ +1 yıl Kalabalıkta güzel ama ya 🥳 Yorumla Benn0052 +1 yıl Evet eglenceli, bnde izlerken yukselıorum. Koyu trabzonsporlu oldugum için ts maclarında brz sesım yukselblıo ☺️ Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Maçi severim ve şansıma sevmeyen odunlar çıkar hep şeyi yapma. Asla vardır ya bazı sapitmis insanlar eşini baskasina teklif eder o
Bnmde şansıma macı seven hıç çıkmadı bunca zamn 😏 maç seven kadınlar candır ya 😻😻😻
Hele Galatasaray yiyoz bu aralar 😟
Galatasaraylımsn
Evet
Hmm ben trabzonspor, bugun sızı brz üzcegız gıbı sankı 😁
Mendil vereyim mi lazım olur akşama salya sümük
😂😂😂😂 İstersen ıddaasına gırelim 😁
Komiksin iddata gerek var mı sence
Yenılcegnzı sende bılıosun tabıkı senı gıdı senı 😂😂
Sırf sen üzülmeyesin dıye yenmedik sizi. Bızdekı degerını bil 😂😂😂
Kimsenin olmadığı bir yerde tatil yapmayı teklif etse hayır demem
İnsan gormek ıstemıorsun sanırım
Evet kalabalığa ve sese tahammülüm yok
Hmm ama trde insanın olmadıgı bı yer yok malesf, ozmn yurt dışı teklıfynen gelse ısabet olur☺️
Vardır illa ararsa bulur
Senın yardımnla ıllakı dogru yerı bulur sanırım
Büyük ihtimalle ongozlüde çok büyük bir teklif olur veya Diyarbakırspor maçında halı sahada yapar😅😅
Evlilik teklıfımı
Evet
Umarım bekledıgın gıbı teklıf alırsın☺️
😅😅 umarım
Olur olur sen içini ferah tut
Bekliyoz
Bekleme süprızı kacmasın, şaşirmış gıbı yaparsın 😂😂😂
kalk hazırlan seni alışverişe götürüyorum 😂
Nıye be hıç goturmuormu 🤔
evli değilim ki 😂 ama beni en çok sevindiren bu olur alışveriş çok severim de 😂
Burdan duyulur para harcamayı seven bır kızım, çüzdanına guvenen talıblerım bır adım öne çıksın 🤭🤭
şimdi ağzımı bozmak istemiyorum!
Esprıydı hemen atarlanma
Bütün tekliflere açığım😅
Keyif alınablcek çok şey var gerckten hepsini onaylrmydın
Evlilik teklifi bekliyorum ama hala yok 🥺😄😄
Kızım az sabret sen daha yeni nişanlanmadınmı, hem nişnlanmadan önce evlılık teklıfı almadınmı🤔
Yok istedim teklif etmesini nişanlanınca edeyim dedi nişanlandık ama hala yok ya 😄
Eee suç sende, sana teklıf etmeden sen kabul etmıssın ☺️ olsun allah tamamına erdırsınde mutlu ve huzurlu bı hayatın olsun, evlılık teklıfıde eksık olsun nolcak yanı
Hem ilerde başina kakarsın öküz dersın bana bı evlılık teklıfı bıle yapmadın dıye takılırsın işte 😂😂
Haklısın canım sen soru sorunca o geldi aklıma etse keşke
Yani haklısın ama etsin ya amin çok sağol 😊😄😄
Etmesını ıstıosan onunlayken ona şaka karışık takıl noldu bızım evlılık teklıfı de halen beklıorum dıye ufaktan hatırlat
Ederde blkı bu işleri çok beceremıordur
Bakalım inşallah eder ben evlensek bile bekliyor olacağım 😄
Sen dört göznen evlenmeyı beklıosun gıbıme geldı ☺️hayırdr ne bu sabırszlık 🤭
Evlenmeyi değil ya beklesem evlenirim zaten ben onları bekletiyorum 1 senedir ama evlilik teklifi bekliyorum sabırsızlıkla 😄
Nıye bekletıon nışanlından emınsen evlen gıtsın, ugraştırma cocugu 😁
Avrupa tatiliii
O da olur blki bırgün
Maç izlemek 🤩
Waay swvermısın maç izlemeyi
Ben o kaosu seviyorum gol atar gibi yapıp atamamak kızıp etrafa cips mısır fırlatmak güzel, laylayalaylayy😂😂
Bgn maç var ts-gs macı var sana eglence çıktı yıne ☺️
Kalabalıkta güzel ama ya 🥳
Evet eglenceli, bnde izlerken yukselıorum. Koyu trabzonsporlu oldugum için ts maclarında brz sesım yukselblıo ☺️