çocuk esirgemeden çıktım reşit oldum ve sokakta kalıyorum. sevgilim ailesini bıraktı çünkü onlarda 1 hafta kaldım kalırken annesi benim daha fazla kalmamı istemedi çünkü annesi gerçekten iğrenç bir insan sevgilime bu kızı gönder dedi ve o da o giderse ben de giderim dedi zaten annesi evli bir adamla evli kocasıyla da ayrı o kadar iğrenç bir insan sevgilim de evi bırakıp benimle sokakta kalmaya başladı beni tek sokakta bırakmak istemedi. kalıcak bir yeri nereden bulabilirim lütfen 5 gündür sokaktayız
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Çadır alıp kalabilirsiniz yardım kuruluşlarını ziyaret edin bazen yardım ettiklerini goruyorum
çadırı nereye kuracağımız da çok önemli ve çadırın rüzgar geçirmemesi gerek fiyatlara baktım o tarz çadırlarda 2000 tlden aşağı değil
Sokakta kalıyorsun basit çadır bile işinizi görür valinin ya da belediye başkanının evinin yakınlarına kurun rahatsız olup yardım ederler İstanbul'da yasamiyorsaniz
ne yazık ki istanbul’da yaşıyorum
twitter kullanıyorsan Tumyad adlı kuruluş var takip et sokakta kalanlara yardım ediyorlar
tamamdır çok teşekkür ederim
Sokakta kalıyorsun hiç çalışmadın paranda yok telefonu nereden buldun
arkadaşım kullanmadığı telefonunu vermişti çalıştığım da oldu ama 2 hafta
Fotoğraf sanamı ait dövmelerin var bu kadar kısa zamanda dövme yaptırmış olman akılda soru işaretleri bırakıyor
arkadaşım makina almıştı beni kobay olarak kullandı
Bekar olsaydım gelir seni bulur helalim yapardım. Baş tacım yapardım.
İlçemdeki Sosyal yardımlaşma derneğine git çocuk esirmeden çıktığını ve durumunu anlat
Sevgilinin seni yalnız bırakmamasını çok iyi anlıyorum aşırı güzelsin. Umarım en kısa sürede bir yer bulursunuz.
çok teşekkür ederim 💖
Bide benden sana tavsiye burdan yardım ederim diyen tavırlara inanma alayı abaza sapık falan. Şu altta fotodaki sensen yer bulurum sevgilini dahil etmeden diyen kız aslında pembe profili bi erkek. Tavsiyeler dışında yardımsı şeyleri 2-3 defa düşün ölç tart , hoşsun yazık olmasın sonra.
ilk defa kullanıyorum bu uygulamayı sabahın köründe canıma tak etti cidden yoruldum o yüzden fikir almak için indirdim uyarıların için sağolll 🥰🥰
Üzüldüm ya belki otellere falan başvursaniz hem çalısıp hem orda konaklasaniz olmaz mi?
Benden zenginsin bu nasıl esirgemeymiş bende gitseymişim
yatılı iş ilanları var onlara bakın
ulan sen ne gerizekalısın insanın yüzüne bakarak mı zengin fakir diyorsun
Gayet de bakımlı gözüküyosun nasıl esirgeme
Şu hale bak. Her yerin dövme her yeri piercing. Lan evlat olsan sevilmezsin sen müptezel
Kes sesini alırım seni nikahıma dostum
Ay dostum *
Lan
@llolita noluyor bebegim noluyor, sakin ol😜
lan ne oluyor ya
Bilemiyorum, bir anda bu lolitanın saldırısına uğradım
@xduckyw seni koruyorum askim.
@llolita askim yicem seniii hamhammm
@llolita lolita ben de beni koruyorsun sanmıştım, Hani nikahına alacaktın😥
@xduckyw askim benim muah 😽
Çok ayıp ediyorsun duck, gayet masumane bir görüşte bulunmuştum. Adam mı topladın
Şu anda sana mesaj yazarken nası düşünebiliyorsun öyle bir davranışta bulunmamı. Ayrıca elime asla öyle bir şey yapmam, onu zevklerime alet etmem☝️
@llolita lolita oysa senden hoşlanmıştım demek hedefindeki ben değilmişim😭😭😭
dövmelerimden ve piercinglerimden memnunum istersem g*tümü deldiririm benim kişisel görüşüm kendi vücudum cahilliğin bir lüzumu yok ayrıca evlat olsan sevilmezsin demişsin insanları tanımadan dış görünüşü ile yargılamak... yazık sana kendini geliştir bu konuda
Bu tiple mj çıktın esirgemeden ciddi iyi eğitim almışsın
bu tip? makyajım ve sağdan soldan bulduğum kıyafetleri giyince düzgün bir hayatım varmış gibi gözüküyorsam ne mutlu bana
Cafelerde filan çalışıp gece oralarda kalin
önce iş bularak başlayın parasız aç kalırsınız
Allah yardimcin olsun gercekten cok uzuldum
KS'ye nasıl giriyorsun? . d
Geçmiş olsun karakola git
Hangi şehir
İstanbul
Fotıdaki sensen yer bulırum
fotodaki benim de sevgilimle yer arıyorum ben bırakmam yani onu ikimiz için bulabilirsen çok iyi olur çünkü annesi kabul etmiyor tek başına kalmasın sokakta
Yani inan kimse sevgilini kabul etmez istanbulun neresi
o zaman hadi ordan et
boşver yani
Sende hata bizde değil
Ciddiysen belediyeye başvur
ciddiyim ama belediyeye gitmek istemiyorum çünkü beni hiç tek bırakmayan bir insan var yanımda
Birlikte gidin işte.
Tekrar çocuk esirgemeye dönemez misin niye ciktin
Yatılı düzgün iş bak iş kur dan
Hangi sehirdesin
İş aramadinizmi
Sevgilin ayarladımOnu da mi biz bulucaz 🙄
Terbiyesizlik yapmana gerek yok sevgili gizli üye bir çare bulamıyorsan laf kalabalığı yapma iyi günler.
@seenkittenxx sen inandın sanırım buna
Beraber kalalim gel
sevgilimde benimle sokakta kalıyor ama aslında birisi evine kabul etse iş bulup kirayı ortak öderiz ama olmuyor
insta ver
ciddi misin?
ciddiyim ailemle konuşuyorum ve beni istemiyorlar çok karışık olaylarımız var aslında babam istemiyor çünkü onu polise şikayet etmiştim 14-15 yaşımda
neden ettin?
çok derin olaylar
hangi ildsin peki
İstanbul
yardımcı olmak isterim
ne konuda