+1 yılselam adım efe 36 yaşındayım izmirden yazıyorum Şu an yeni boşandım ticarette hata hata yaptım beş parasız kaldım para bitincede aşkta bitti Şu an imkanlarımdan dolayı ev tutamıyorum cevremde ev sorunuım olduğu için günlük ihtiyaçalrımı göremediğim için iş görüşmesine gidemiyor hergeçen gün çıkmaza gidiyor dost arkadaş bildiğim insanlar iyi gün dostu cıkınca dünyam karardı ve ikinci kez düştüm bay olduğum için imkanlar sartlar kısıtlanıyor ve imkanlar daralıyor hersey cinsellik değil amaki su 3 günde çok sey gördüm yaşadım tanık oldum insanlığımdan utandım düşünüyorum nereye gidiyoruz düşünüyorum bu dünyada iyi samimi dürüst insanlarda var mı Şu an göremiyorum ama malesef insanlara hatada veya kusurda bulamıyorum çünkü türkiye şartları ortada efe.163579@gmail. com herkeze iyi akşamlar
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diyecek birşey bulamadım. O civarda hiç arkadaşın yok mu arayıp bu gecelik kalsan. Veya eşini ara üşüyorum gidecek yerim yok de en azından bugünlük orda kal sonra bir yolu bulunur. Baban kardeşin ailenden kim varsa geçici olarak onda kalırsın artık. Bu arada çok üzüldüm Allâh yardımcın olsun.
15 Yorumla
Soran+1 yılHiç kimse yok. Adam. olsa bu saatte bunu yapmaz. Ne eğicem başımı. Sabah olsun hele o zaman yapacağımı biliyorum ben
- +1 yıl
Nasıl hiç kimsen olmaz anlamadım. Arkadaşın olmasa da Komşun vardır illaki. Ama kalmak istemediğine göre yakın değiller heralde. Evet adam değilmiş bence de. Başını eğ demedim ki ben sana. Sadece kadın başına dışarıda kalma dedim. İti var uğursuzu var Allâh korusun başına birşey gelir. Acil fikri iyiymiş ama bence de acile git. En güvenilir yer orası şimdilik. Ne yapacaksın ki sabah olunca?
- +1 yıl
Kadınsan sokakta kaldıysan tehlike gel bacım bakarım diyen sapık sinsilere aldanma devlete başvur ya da anne babana git kimse bir kadına karşılıksız yardım etmez hele erkekler asla
- +1 yıl
Aman dikkat hiç bir kimse hele erkekler karşılıksız bir bardak su vermez bende erkegim dürüst olmak gerekir
- +1 yıl
@tufan06ankara Karşılıksız bir bardak su vermezler mi erkekler. Ama karşılıksız iyilik yapanlar da olabilir.
Kara kola git orda kal sabah bin sinop arabasına gel yanıma bacim ben bakarim sana bana yaz özelden tel veriyim yol masrafin benden?
66 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun. Düşünmen yeter. Sabah olsun toparlanayim bakicam çaresine
- +1 yıl
Abi ben sokakta kaldım beni alsana yanın
- +1 yıl
@SezerSerindere sksjsj
- +1 yıl
Sapık bacım diyorsun ama lafta hadi bana yardım et o zaman
- +1 yıl
Aman dikkat kimse hele erkekler asla karşılıksız bir bardak su vermez bende erkegim dürüst oldum bacım diyene falanda inanma sapıklar onlar
- +1 yıl
Allah. Razi. Olsun.. erkek olsa neyse. Ama bir bayanin. Sokakta kalmasi. Cok Zor.. Tekrardan. Allah. Razi olsun senden ve o Merhamet. Dolu kalbinden
+1 yılAcile gideceksin de sabah ne yapcan?
Simdi hastaneye git darp raporu al ve polisler ske ske o tutanagi yazmak zorunda kalsin.112 Yorumla
Soran+1 yılSadece darp değil. Zoraki ters ilişkide var. Sabah olunca görecek ebesininkini.
- +1 yıl
O adamdan herseyin beklenecegini anladigini umarak, cok dikkat etmeni tavsiye edebilirim ancak.
Soran+1 yılÖyle yapıyorum. Cikmasaydim evden olebilirdim
- +1 yıl
Adam tehlikeli ulasamayacagi yerlerde ol. Hattini falan degistir. Yoksa oyle manyaklardan hersey beklenir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Hastanede misin? Rapor alcak misin?
Soran+1 yılPolis kaeissin istemiyorum
Soran+1 yılNe yapıcam bilmiyorum :(
- +1 yıl
Raporu alirsan polis bu sefer tutanak tutmak zorunda kalacak ve o rapor sana mahkemede lazim.
Ha hic bir sey yapmazsan da sen bilirsin caresizlikten eve donersin adam seni belki oldurur sende buna razi gelmis olursun.
Soran+1 yılÖncesinde alınmış raporları m var. sikayetlerimde. Ben sadece ayrılmak istiyorum. Hicbirsey istemiyorum. Birde sabah olsun dayanamiyorum :(
- +1 yıl
Sen bilirsin o zaman. Iyi bir planin var mi?
- +1 yıl
Ne yaptin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılMerhabalar ben kocaeli Cayırova da yaşayan birisiyim ama babam olmadığından dolayı aile içerisinde sorunlar çıkmaya başladı annem kız kardesim ve erkek kardesim beni eve almak istemiyorlar seni ştemiyoruz eve gelme diyerekten evden koydular ise yeni başladığımdan dolayı cebimde para m yok parayi birakin kalacak yerim bile yok bugün mecdanis da kaldım oturuyorum yarın gündüz ne yapcam bilmiyorum ve gecesini sizden para falan istemiyorum sadece maasimi alacak gune kadar kalacak yatacak sıcak bir yer bulursanız yardımcı olursanız çok mutlu olurum 0 5 0 5 0 2 1 8 9 5 0 ismim volkan
20 Yorumlaeşyalarını al köyüne dön tamam zor gelicek ama İstanbul'da seni ham ederler bak herkes fırsat görmüş aç kurt gibi yazıyor belliki meslegin filanda yok ya kocanın suyuna gidicen ne yaparsa yapsın kabullencen ya da memleketine döneceksin
10 Yorumla
+1 yılBen İstanbul yaşıyorom sokakta kalmışım gideceğim bir kişi vardı o annem babam onlarda beni sokağa attılar şimdi sizden yardım istiyorum 😀 lütfen yardım eremisiniz bana bana yardımcı olcak birisi yok yaa birsi beni evine guturse yemek versse cok mutlu olurum valla
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üzüldüm. Ama yapacak başka bir şeyin yok, ailen yok, çalışmıyorsun da galiba.
Barışmaya çalışman gerekiyor, aranız neden bozuk? Neden kavga ediyorsunuz?
Ayrıca başka çaren olmadığı için, kavga ederken alttan almaya çalış cevap verme yani, sen de karşılık verirsen kavga daha çok büyür.
Baban falan öldüler mi, yoksa seni mi istemiyorlar?00 Yorumla
+1 yıloha. dur bekle arkadaşın vardır illa ki. zaman kaybetmeden ona git. ve bunu yazabiliyorsan telefonun yanında sanırsam. ara hemen bir arkadaşını. kıyamam ya dikkat et kendine :/
10 YorumlaNerdesin bacim sen kartal Yakacıktayim gel kal amcam var yengem var yengemle kalirsin sonra hal çeresine bakarsin
31 Yorumla- +1 yıl
He bacım mış ulan ne sapıksınız var ya iyi hadi banada yardım et
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBulunduğun ilde hva alanı ya da otogara git, en güvenilir ve sıcak yer orası eğer gidecek kimin kimsen yoksa?
010 Yorumla
Soran+1 yılHastaneye geldim sagol
- +1 yıl
Bak oda olur, ailen nerdeyse onlarin yannia git analt durumu ve ayrıl o heriften de
Soran+1 yılAilem Yok
- +1 yıl
@yasminxs ayni şehirdesinizdir umarım 👍
- +1 yıl
Ailen yoksa sana tavsiyem devlete git kadın sıgınma evine olmadı benim tanıdığım yuva kurmak isteyen bir gariban var parası var hiç evlenmemiş yapacağım bu sapıklarada inanma perişan olursun iyice namus için yaşa ALLAH yardım eder biraz sıkıntı çekersin ALLAH bakar sabrediyor mu
- +1 yıl
@tufan06ankara kime diyon “sapıklara” derken?
- +1 yıl
Asıl sapık senmişsin! Herkesin yorumunun altına yazmışsın, neyse ugrasma engelledimzaten
- 1 yıl
@yasminxs abla ayni durumdayim istanbuldaysan bana ulasabilme firsatin var mi veya benim sana 😞
Gizli Üye(36-45)+1 yılPolise neden güvenmiyorsun.. buradan ben ya da bir başkası kapısını açsa yanlış anlaşılır. Sen çekinmesen ben çekinirim. Üzerinde para da yok senin aileni , arkadaşını ara.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCamilerin içinde imamın evi oluyor , kapısıni çal muhakkak yardımcı olur.. hangi şehirdesin
Soran+1 yılAcile gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılAman kardeş öyle yap.
Cevap sahibi+1 yılHastane nöbetçi doktor ile konuşabilirsin , boş yatak bile ayarlarlar belki
Cevap sahibi+1 yılBen levent civarındayım.. hastane olmazsa haber ver ya da aşağıda bir bayan arkadaş yardımcı olurum demiş. @BayanÇıngarÇıkarıcı
Soran+1 yılaz kaldı varır im şimdi
Soran+1 yılTeşekkür ederim hallettim
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun..
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım , nasıl oldun merak ettim.. dün gidebildin mi hastaneye
Soran+1 yılGittim kalacak yerde buldum. Sığınma eviyle de görüştüm. Bugün konuscam güzel güzel bitirmek istediğimi söyleyecegim
Cevap sahibi+1 yılİyi ya kalacak bir yer bulmana sevindim. Gidince sana bir zarar vermez değil mi?
Adam olsa zaten kendi cikar giderdi, kadini yollamazdi !
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam falan değil
Polis merkezine git durumunu izah et. Kimlik dert etme sistemden çıkartırlar. Kadın sığınma evinde bir süre Kafanı dinler akıl alırsın en azından. Allah kolaylık versin zor bir durum.
00 YorumlaBu saatte bir kadın sokakta dolaşmamalı, eve dönmelisin. Ayrıca kocana güzel dileklerimi iletiyorum. g*vat sanırım kocan.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçmıyor kapıyı
+1 yılKimsesi yok ama internete girecek (!) fırsatı yakalayabiliyor. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılŞarjım bitince o da kapanacak
- +1 yıl
Yav he he.
Soran+1 yılInanmak zorunda değilsiniz
Bir hastahanenin acili şu an için en güvenli yer. Sözün bittiği yerdeyiz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Teşekkür ederim
- 10 Yorumla
+1 yılgerçektenmi yoksa hayal mi kurup yazdın buraya hem buraya yazcana polise git ne bilim devletten birine git
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim. Polise guvenmiyoeum
- +1 yıl
anladım ben sana yardım edemem ama burada yardım edecek delikanlı adam çok ulaşbirine en kötü sana para verir bir yerde kalırsın yakınlarında bir otel vs
Soran+1 yılKimseden öyle bir beklentim yok. Cevabımı aldım acile gidiyorum
+1 yılkimlik yoksa otele gidemezsin, polise gidebilirsin, ya da eve döneceksin yapacak bişey yok. paran var mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılHicbirsey almadım telefon var sadeve
Soran+1 yılPolisede güvenmiyorum
- +1 yıl
kimlik alaydın iyidi, ne yapmayı düşünüyorsun? hangi şehirdesin.
Soran+1 yılAcile gidicem sanırım. Karakola falan gitmem
- +1 yıl
dışarda kalmada, polise git gecici kimlik belgesi versinler otele gidebilirsin onunla hangi şehirdesin paran var mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomşun, arkadaşın yok mu güvenebileceğin onlara gitsen? Olmaz diyosan bemce bir hastanenin aciline git. Danış ordakilerden yardım iste.
13 Yorumla
Soran+1 yılKimsem yok. Sabaha kadar durmam gerek. Sonra kimseye bişey söylemeden defoluP gidicem burdan
Cevap sahibi+1 yılKeşke polise gitsen neden güvenmiyosun ki? Kadın sığınma evi yok mu yakınlarda internetten yol tariflerine baksan. Olmazsa hastaneye koş başka birşey gelmiyo aklıma eşine sövüyorum.
- +1 yıl
Bak ona buna gidersen bacım olur çıkarsın sapıga supuga bakma gel yardımcı olurum bakarım bacım diyene inanma
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar derdin içinde sende. oturdun sorumu sordun.
Ya bırakın allaaskına ya trolluyor bizim insanimiz boyle. işte.
Yazan erkeklerin çoğuda uckuruyla yazıyor.
ulan sinirlendim. ya13 Yorumla
Soran+1 yılEvet soru sordum. karakola gitmek istemedim. Üstümde hicbirsey yok. Hastaneye gitmeyi akıl edemezdim sagolsunlar yardimci oldular. Senin gibi düşünen birine resim attım. Trollemedigim i gördü
Soran+1 yılBir kez de anlayarak yoruM yapmaya çalışın be bir kez
- +1 yıl
Soran yanlışa yanlış olma devlet var ya da ailene git sapık supuga bakma heba olursun
Karokola gidip şikayette bulun sen sıcak yatağın da o da biraz nezarette yatsın
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dediğin gibi Olmuyor
+1 yılşu an görevde olsaydım sana yardımcı olmayı çok isterdim
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım
- +1 yıl
Öyle yardım ederim diyene bakma sende düzgün kadın olsan ona buna canım demezsin
karakola git , herhangi bir emniyet birimine git. kimse yoksa gel bana insanlk mı öldü , anam açar sana bir oda, sonrası Allah kerim.
00 Yorumla
+1 yılYa bu yardım ederim gel diyen sapıga supuga sesleniyorum sizin amaç belli bacım dersiniz ama gelse yanınıza o gün temiz çıkmaz bu kadın zaten o da düzgün kadınsa şerefli kadınsa buradaki sapıgın supugun yanına gitmez
00 Yorumla
+1 yılsokağa düştün ve dur bunu ks de sorum dedin, baya iyi düşünce.
03 Yorumla
Soran+1 yılTek akıllı sizsiniz dimi?
- +1 yıl
ya bırakın bu saçmalıkları, o durumda olan birinin aklına bu site gelmez, hayat o kadar basit değil herkes için
Soran+1 yılBunu söyleyen bir arkadasa ne kadar ciddi Olduğumu ispatladıM. TekeR teker bunu yapacak durumda değilim
Aile & Toplum konusunda 381 cevap paylaştı. En yakın karakola git. Durumu anlat sen eve gir onu s---ke s--ke evden çıkartırlar takma kafana :)
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce başıma ne geldi biliyor musun? Karakola gittim eve gelince polisle bu tutuştu. Konstu efendi efendi sözde baristirdi polis. Sonra tecavüz etti. Sabah kalktığımda 6 yerimde yumruğu m kadar morluk vardı.
- +1 yıl
Polise giden kadinlarin 2 gun sonra cesetini topluyorlar sokaktan.
Hic mi haber izlemiyor bu insanlar.
Aile & Toplum konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet bir laptopunu vermiş eline sokaktan canlı trolliyorsun.
10 Yorumla
+1 yılKomsundami yok git bir komsuna sigin diyecem bu aksam bizim fabrikanin misafirhanesinde kal dicem oda yakisik kalmaz en iyi komsuna sigin
00 Yorumla
+1 yılAblacım neredesin ya ne edepsiz insanlar var bir kadını nasıl atar dışarı karakola git varsa üzerinde paran otele git dısarda kalma
00 YorumlaMerhabalar fikir almak istiyorum eşim ile boşanmak üzereyiz beni ve 11 aylık bebeğimi sokağa attı bir süre orada burada idare ettik ama artık kalıcak yerimiz de yok nasıl yapacağız bilmiyorum.
00 Yorumlamerhaba babam beni evden kovdu sokakta camide yatiyom yerimyok İstanbul'da nerede kalabilirim yardım eder misiniz yatılı is ariyom inşaat teknikeri mezunuyum yas 32 panikokulda@gmail. com
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bir ara böyle soruyu cevaplamıştım / yine sen misin yoksa?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerdesin bilmiyorum ama bana ulaşırsan eğer yardımcı olabilirim. (her hangi bir beklentim yok gayet samimi ve ciddiyim).
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim şimdilik halloldu
Cevap sahibi+1 yılGüzel hallolmuş olması kafi. Nasıl hallettin naptın?
Soran+1 yılAcile geldim oturuyorum öyle
Cevap sahibi+1 yılNe allahsız insanlar var adamım diye geziyor birde. Sen hangi şehirdesin? acilde ne yapacaksın sabaha kadar?
Soran+1 yılÇaktırmadan oturcam. Istanbuldayım
Cevap sahibi+1 yılBana mesaj atar mısın, güvenebilirsin adam bana gibi konuşma derdindeyim.
Soran+1 yıl1 xperim atamam
Cevap sahibi+1 yıl2 dk aç profilini ben atacağım.
Cevap sahibi+1 yılSana diyorum, korkma abuk subuk niyetlerim yok. Derdim cidden sana yardım etmek.
Cevap sahibi+1 yılYahu beni dinle, amacım sana yardım etmek cidden. İnat edip durma, başka bir maksadım yeminle yok! Kimsesizsin, hava buz gibi paran pulun yok napacaksın :/ ciddi ciddi sana yardım etmek istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılValla keyfin bilir, adam gibi elimden geleni yapmaya çalıştım. Allah yardımcın olsun.
- +1 yıl
Lütfen banaa yardım erecek birisi Yok mu saokata kalmışım
Akraban yok mu bir tanıdık ona git olmadı otel falan
02 Yorumla- +1 yıl
Kimlik yok diyo kim alsın onu otele parasıda yoktur kesin
+1 yılGel bana bir oda boş ise girdirirm seni beraber çalışırız ev kirasını paylaşırız olur dersen ev arkadaşı ariyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Silivrideyim
- +1 yıl
Ben gelim yanına önün gibi bende zordayım yardım edecek birisi Yok mu
- +1 yıl
Yanımda param cok var
- +1 yıl
Emre ruzgar bana mesaj atarmisin atamıyorum sana ben mesaj guvenlili bir insanım beni eve alsan kardeşim sokağa kalmışım
- Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSokakta kalınmaz bu soğukta yok mu kimin kimsen senin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
arkadaşın yok mu yakında ona git bence acilde ne yapacaksın sürekli hareket var orada
00 Yorumla
+1 yılHastane karakol gbi yerlere git oralarda sabaha kadar kalablrsin sknti olmaz... gecms olsun
00 Yorumlaİl neresi kardeşim elimizden gelen birşey olur belki
02 YorumlaSelam. 26 yaşındayım senin içinde uygunsa istersen seninle evlenebilirm sahipsizsen gercekten mesajıma görünce bana ulaş istiyorsan
00 Yorumla
+1 yılPolis hkjaye gittinmi siginma evi diuolar siginma evi3ay tutup gonderiyi
00 Yorumla
+1 yılYatılı kalacak yeri var iş sokakta kalan varsa iletişime geçsin 0507 863 79 54 taner
01 Yorumla- +1 yıl
Sokakta zorda kalan varsa bana ulaşsın 0507 863 79 54
- Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılBin otobuse ailenin yanina git
06 Yorumla
Soran+1 yılAilem yok yooook
- +1 yıl
Himm SEN galiba canin sikildi sitede minik bir test yapiyorsun AMA konuyu iyi sevmissin
Soran+1 yılÖzeline gelip resim atıcam. Sonra yaz bakalım dalga mi geçiyorum ciddimiyim olur mu?
- +1 yıl
Lafta kalmasin at
Soran+1 yılŞunlara dalga gecmedigimi Söylermisin rica Etsem :/
- +1 yıl
Herkes inanmaz yapacak birsey yok buna
Insan police a gider.
15 Yorumla
Soran+1 yılSiz polisi ne sanıyorsunuz ya
Soran+1 yılKaç kez şiddet gördün de polise sığındn?
- +1 yıl
Polise gitse ne olacak kadın sıgınma evine gönderirler
+1 yılÇok geçmiş olsun gerçekten zor durum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomşuna falan git ya da otele git
113 Yorumla
Soran+1 yılKimse yok üstümde hicbirsey yok
Cevap sahibi+1 yılParanda mı yok? Kocana gidiceksin kapıyı çalıcaksın sokakta kalmama razı mısın diyeceksin gerekirse kapıda uyu. Eşin yanlış yapmış çok hemde. Ama o ateşken sen su olmalısın.
Soran+1 yılÇıkmadan önce söyledim bu saatte beni sokağa mi. koyaxaksin diye orali bile Olmadi
Cevap sahibi+1 yılEe naptın barıştınız mı
Soran+1 yılTabiki hayir
Cevap sahibi+1 yılEvine gittin mi
Soran+1 yılEvet ama barışmak yok. Bitti.
Cevap sahibi+1 yılBoşanıyor musun? Bence iyi düşün. Allah yardımcın olsun ne diyim.
Soran+1 yılEve gelmesini bekliyorum sabirsizlikla
Cevap sahibi+1 yılOkudum bir kaç yorumunu. Öyle bir adamın yanında kalman hata zaten. İnşallah sana bir zarar vermez
Soran+1 yılDenerse ölür.
- +1 yıl
Bence kocanı ver mahmeye uzaklaştırma aldır o sokakta kalsın
Bayan arkadaşlar aynı yerdeki eve alsınlar.
00 Yorumla
+1 yılulan bu nasıl koca lanet olsun ya
10 Yorumla
+1 yılSığınma evi... Şimdilik otelde kalın
00 YorumlaKocana gidecen yapcak başka bişe yok barışın
01 Yorumla
Soran+1 yılKarısını sokağa atan adama koca demem ben.
- Aile & Toplum konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılOtele git paran varsa, yoksa bir arkadaş falan
02 Yorumla
Soran+1 yılKimlik lazım mi
- +1 yıl
Gerekebilir. eğer olmazsa polise sığın en güvenli yer orasıdır
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadın Sığınma Evine gitmelisin ablacım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gidicem bu saatte
+1 yılAllahtan kizlar soruyor yanında yoksa ne olurdu git ya kimi yiyiyorsun sende
05 Yorumla
Soran+1 yılResim atmami ister misin? Got gibi kalmak ister misin?
- +1 yıl
At resim yalan değilse at
Soran+1 yılResmi aksam atmam grekene attım.
- +1 yıl
Simdide atabilirsin ozl den yalanin mi çıkacak yoksa
- +1 yıl
Ayıp koca kizsin ayıp ayip
+1 yılHangi ildesin izmirdeysen yardımcı olayım
00 YorumlaKafana göre takıl kanks
00 YorumlaYok artık öyle sey mi olur yazık günah
00 Yorumlahayal gücünün sınırları zorlanıyor iyice
00 Yorumla
+1 yılAcile git otur sicak guvenli
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an gidiyorum iyiki yakın sayılır