Güncellemeler
+1 yıl
Kimseyi bulamam sanmıştım çok teşekkür ederim yazan herkese. Şimdi tek tek okuyacağım yorumları burdan sormak istedim hepinizin söyleyeceklerini merak ediyorum. Bana kısaca askerlik hakkında bilgi verebilir misiniz? Çok uzun bir ilişkim var sevgilim askerde şu an yedek subay olarak yapacak uzun dönem oluyor sanırım ilişkimizi etkilemesinden korkuyorum ve acemi birliğinde olmasına rağmen hep yorulduğunu söylüyor. Bu kadar yorgun geçmesine inanamaz oldum bana biraz oraları anlatabilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Doğrudur askerlik baya yorucu özellikle erken kalkıp ağır çalışmaya alışmamış insanlar için.
Daha önce çalışmadı hiç erkende kalkmazdı zaten sabah 7de falan uyurdu
Yani normal o zaman. Bide kafa olarakta yorulmuştur şimdi zamanla düzelir
Ne zaman düzelir tahminen
Acemiliği bitsin 1 ay sonra alışır rahat eder. Hem yedek subaysa daha iyi kendi evine falan gidebilir telefon kullanabilir çabuk alışır
Şu an bulunduğu ortam karakteri oturmuş birini etkiler mi peki değiştirir mi yani bazı huylarını
Yok değiştirmez. Yaşı büyüktür zaten korkmana gerek yok
İnşallah ya
Sor hadi askerdeyim😂
Güncellemeye bakabilir misiniz
Birde yedek subay ha, kesin benim devredir, kendisi Takım komutanı olma ihtimali %100 eğitimler çok fena. Şaban 5kalkış akşam 10 11 civarı yatış oluyor genelde. Zor yani geleli onların eğitim daha zor düzenli spor yapmaları ve belirlendikleri alana göre eğitim almaları gerekiyor.
Evet tk o sizde mi tksınız
Yok ben meslekciyim, şu an mesleğimi yapıyorum kıta birliğinde, seninki hala eğitimde 😅🙈
Acemilik nerde oldu sizin
Polatlı
Özelden konuşabilir miyiz ben yazamıyorum
İki ay oldu geleli dinliyorum uzun dönem yaptım.
Güncellemeye bakabilir misiniz
Geçen hafta askerliğim bitti
Yoğun geçer doğrudur acemilik dönemi eğitimler içtimalar temizlikler gün boyu telefonla uğraşamazsın uğraşabilsen de içeride çok şebeke çekmez akşam desen düşüp bayılıyorsun yorgunluktan doğrudur
Sürekli mesaj atıyor ama geceleri birkaç dakika konuşup kapatıyor ben haftalardır laf atıyorum önceden aşırı istekli biri olmasına rağmen hiç o tarz bir konuşma isteği olmuyor bu normal mi
O tarz dediğin cinsellik gibi mi? Ya dediğim gibi yorgunluktan aslında çok konuşacak vakit ve yer bulamıyorsun ve hakikaten ağır geçiyor
Evet
Hıım özelden yaziyim mi bi
Olur
Seni takip ettim yazabilmem için beni takip etmen lazım
Takip ettim ama yazamıyorum yine uyarı var
Yazdım ben şimdi
Yardımcı olayım
Ne zaman yaptınız
Sor bakalım
Ne zaman geldiniz
Ordayım
Mesleğiniz mi yoksa uzun dönem misiniz