Selamlar arkadasim kuzey irakta asker dun us bolgelerinde hareketlilik vardi bu hareketlilikte teyakkuzda olduklarini soyleyip kapatti oncesinde 12 saat haber alamamistim uyuyormus gecede boyle kisa bir konusmamiz oldu Aeo dedik kapattik
24 saat olacak hat kapali ulasamiyorum cok sık yazan biri degildi ama icim bir tuhaf oldu boyle durumlarda ne yapmak gerekir ailesini tanimiyorum bu arada (firsat olmadi)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bekle o yazar şebeke vs cekmiyordur kötü dusunme
Bekliyorum 24 saat oldu vallahi bakalim ama bu durum daha uzun surerse ne yapabilirim :( oralardan haberde gelmiyor neticede
Yapcak bişey yok bekliceksin
Evet oyleymis sebeke cekmiyormus lakin bu seferde hem net hem hattinda sorun yok yaziyorum ariyorum defalarca 1 gun oldu donus yapmadi yapardi normalde acik olunca mutlaka gun icinde anlayamiyorum insanlari tanimak mi zor orada baska seyler mi donuyor illaki gun icinde bir seyler yaoti ama bana yazmadi
Ya şebeke zor çeker bide nöbetler arazi vs baya zor bildiğin gibi değil koşullar baya zor
Adam dağ başında şu an uyuyo belki bilemezsin günlerce duş yapmadan arazideler biraz sabır etmen lazim
Dun goreve gelip gitti aksam uzeri yorgundu kesin uyudugunu dusundun zaten ama aradan 1 gun gecti evet arazi kosullari zor net cekiyor tel cekiyor ama donus yok oyle telefonlar yakalanacak gibi mevzularida yok haliyle ortalarda yok bilmedigim icin soruyorum zaten agir seylerde gormus yasamis biri simdi yine ayni durumdaysa yazmiyor olabilir mi ayrica anlatirdi burada askerler sevdiklerine tutunuyor dagin basinda guvenmek ister burdakiler sevgilileri ya beklemiyor ya guvenmiyorlar onyuzden deliriyorlar diyordu eee ben ona ilgi alaka fazlasiyla gosteriyorum simdi 1 gundur yok haliyle aklima bazi seyler geliyor ya bsy oldu ya da beni takmiyor ya da psikolojisine bsy oldu
Bişey olmaz bekle sabirla
Selam hala bekliyorum baska bir askere sordum oralarda Şu an cok catisma yok sarji bitmiyor ariyorsun ediyorsun sana asla donmuyorsa seni birakmistir gormemezlikten geliyor dedi hic o sekilde konusacak bir tip gibi durmuyor oyle seylere mahal vermemisti hatta farkli nolardan da aradik ama maalesef donus yok cok uzgunum acikcasi biraktiysanda adam gibi senle olmaz de ben onu asla aramam cekinme diyede mesaj attim ama tik yok o kisi oyle yazmamazlik haber alamamazlik yapilamaz her turlu imkan var sebeke oldugu surece dedi zaten internet acik hat acik ama cevap yok bilemedim
Ulaştın mı sorun var mı
Kötü düşünme