Bu şahıs benim sevgilim olur kendisi, sabah günaydınlaştık, nasılsın dedim iyi sen dedi iyiiiiii yazdım güzel bi enerjiyle, gitmiş görüldü atmış dedim neye görüldü attın? Diyor kontrol etmek aklına gelmiş madem ne yazayım ben şu cevabına falan yazdı oysaki napıyorsun falan yazmasını beklerdim ne bileyim, bende napıyorsun diyecek bi aklın yoksa iyi dedim o zaman yazma. Tamam dedi görüldü attım. Bi kaç saat sonra (aaa görüldü?) yazmış benim taklidimi yapıyor beyefendi. Sinirlerim bozuldu ne saçma konudan tartışmalar çıkıyor ya sevgililik işi harbiden boktan
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok takmıyormusun böyle şeyleri? , seni seviyorsa sorun olarak görme bunların
Sevgisinden emin değilim, ben her şeye duygusal yönden bakmam genelde ama konuşacak bi arkadaşım olmadığı için ve bu konuşma aşırı saçma ne bileyim anlatasım geldi
Peki senin gibi kişiler neden hep böyle kişilere denk geliyor yemin ederim delirecem artık
düzgün birine hiç denk gelmedim ki :’)
bir şeyler derdimde sorun olur o yüzden umarım o kişiyi bulursun ne diyeyim...
Sorun olmaz emin olabilirsin anlayışlıkla karşılarım sizi, söyleyin lütfen
Tanımadan etmeden bir şey söylemek istemem sonrada üzülmek hiç istemem o yüzden gerek yok diyiyorum , özellikle ksden birisiyle olunca daha çok korkuyorum
Pekala yorumun için teşekkür ederim
kendine iyi bak iyi geceler , bu arada seni sevmeyen insanlar için kalbini yıpratma 🤍
Benim suçumdu mantık çerçevesini çizmeden kalbimi birine vermemeliydim, iyi geceler sana da kendine iyi bak 🥺🤍
Ohoooo ama bunlar çok basit şeyler yani değmez cidden Allah aşkına
Yani ne bileyim görüldü atması cevap vermemesi, insan napıyorsun yazar devamını getirir değil mi? Normal olan bu
Benim ilişkimde de senin konumunda olan kişi benim ama emin ol çok takılmıyorum çünkü istediği zaman yazıyor cidden yeri geliyor ben görüldü atıyorum yeri geliyor o, hani beni kuracağını bilse o da atmaz kıyamaz pek tabii e ben de kıyamam. Hani direkt cephe almaktansa tartışma ortamı yaratmaktansa böyle sakin sakin konuşun biraz duyguları hissedin. Şimdi bizimki de eminim beni ne kadar seviyordur ama ben de bir tartışma ortamı açsam, insanda içgüdüseldir tartışma karşısında kendisi savunmak; hemen karşılık verecektir o yüzden elinden geldiğince tartışma durumlarına girmeni önermem.
Bende sıkmıyorum gerçekten ama görüldü sevmeyen bi insanım tamam bakmasın mesajıma bir şeylerle uğraşsın ama görüldü atmak ne bileyim pek takmıyormuş havası veriyor bana
iyiki turk kizlariyla birlikte degilim su konusmalar beni gulduruyor cok cocukca
Ya inan bu kadar saçma bir şeyi yazmazdım buraya ama konuşacak arkadaşım yok ki, aşırı saçma bulduğum için yazdım içimi dökmek istedim
ya neden o zaman benim yabanci sevgililerim boyle seyler yapmiyor bak tamam cogu sey karakter farki ama yaptiklarini onceden bir dusun ve kendine bir dost bul konusmak icin
Ya senide anlıyorum bana da komik geliyor böyle şeyler ama cidden karşıdaki mal olunca niye türk kızları sorun oluyor anlamış değilim…
kendine seni seven biri bul seni o kadar severki sikilirsin ondan yazmak istemessin biliyorsun dimi
sikilirsin derken sıkılırsın demek istedim
Biliyorum ama henüz öyle biriyle karşılaşmadım
emin ol hiç beklemedigin anda bile karsilasabilirsin , artik ben ask aramiyorjm her hafta baska bir kizla birlikteyim ama cidden beni seven cok sevdn yabanci bir kiz olmasini isterdim cinsel hayat bir yerden sonra seviyor
Sende en iyisini yapıyorsun kafana göre yaşamak en iyisi :)
Birazda oyle ama sunu soyleyeyim Şu an birisinin ayaklarinin arasinda ksde geziyorum artik cok normal gelmeye basladi cogu sey
Siz bence ayrılın
O kadar haklısın ki
Bu tür karşılıklı beklentiler olmamalı. İnsanın içinden gelmeli. Ama içinden gelmiyorsa ve ilgi yoksa ayrılmak en iyisi
İlgisi alakası var ama ona göre ben ona soğuk davranıyormuşum, bilemiyorum artık
Zamana bırak o zaman
Mal.
Harbi mal