18 yaşımdayım ve üni 1öğrencisiyim. Yan bölümden bir çocuk var ve bundan 1 yıl önce flört ediyorduk yani hiç çıkmadık ama o beni seviyordu. Sonra ben onu sevmeye başladım ama o soğuduğunu ima etti yüzüme gelip söylemese de başkalarına bildirdi. Ama ona rağmen sürekli bakışıyorduk mesafeli olsak da ortak arkadaşım vardı. Üni hazırlığa bir kız geldi ve daha sadece fotoğraftan görerek canlı görmeden kıza yazmaya başlamış ve bunu şey için söylemiyorum okulun en güzel bulunan kızlarından kabul ediliyordum herkes çok kibar ve kişilikli olduğumu söyler ben pek düşünmesem de ama kız gerçekten güzel değil ve çok ortamcı bir tip neyini beğendi kızın gerçekten benden iyi bir özelliği yok gibi ve bu içimi çok yakıyor. En yakın arkadaşıma kızla yazışmak için taktik sormuş ona rağmen ama bana yazdıklarının aynısını kopyalamış bir de. Onlan çıkarsa diye çok korkuyorum her an aklımda bazı geceler ağlıyorum. Geçen gün en yakın arkadaşım onlan da 5 gün olsa da yazışmayı bırakmış pek ilerlememiş olay dedi bana. Ne yapmalıyım? Sizce niye onu seçiyor bende ne eksik?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu nasıl bir kibir, nasıl bir kendini beğenmişliktir yahu? Sen nereden herkesin seni seçmesi gerektiğine dair bir fikriyat geliştirdin kendine?
Ben öyle olduğumu asla düşünmüyorum ama kendimi kullanılmış gibi hissediyorum. Göz denilen bişi var kız herkesle çıkacak bir tip gibi o yüzden söylüyorum
Öyle miii? Kız herkesle çıkacak bir tip, senin gibi yüksek standartlara sahip değil demek.
Bu durumda seni senin deyiminle ''düşük seviye'' bir hatuna tercih etmemiş oluyor.
Bu seni ne konuma düşürüyor acaba?
Bir insanın yüksek standartlarının olması onu düşük değil tam tersi yüksek biri yapar. Aynı zamanda eğer görmediğin tanımadığın bir kıza yürüyecek kadar aptalsan bu da seni kardeşim yapar. Kendi konumumu zaten sorgulamıyorum onun konumunun bu kadar düşük olduğunu sorguluyorum
Sen bu kadar statüye tapan, ukala dümbeleği biri olma.
İleride çok sıkıntı yaşarsın bilmiş ol
Statü ve konum o kadar önemlisi olmasa da bence önce insan gibi akıllı olması herkese şart. Olay sadece nefes alması olmamalı
Tamam sana danışsınlar, kimin kiminle olacağının hakemliğini yap.
Bu kadar kibirli bir insanın, neden insanların kendisinden hoşlanmadığını anlaması da zor oluyor tabii
Beni tanımıyorsun ayrıca bu kadar önyargılı ve egoist bir insanın da bir kızla beraber olması biraz zor bilgine
Sen benim nasıl bir hayat yaşadığımdan haberdar mısın? Sevgililerimin çoğu, kavga gürültü ayrılsak bile benimle gene görüşüyor.
Tüm kadınları senin gibi burnu havada kompleksli canlılar sanıyorsan, ehem, yok öyle bir şey.
Önyargılı falan da değilim, ki yargılama kabiliyeti insanı eşekten ayıran şey, bu ''Ay bu önyargıı'' diye ağlama tribini çıkardılar ki, işte senin gibi düşünceleri sorgulandığında zan altında kalabilecek insanlar rahat etsin diye
Gönül işte, kalp sevince dış görünüşün bir önemi kalmıyor.
Kızla hiç konuşmadı ki fotodan gördü sadece okulda ondan sonra gördü burda nasıl bir sevgiden bahsedebiliriz ki?
Fotosundan hoşlanmış işte.
Ya bir insandan böyle hoşlanıyor mı. Tanicaksın, mimiklerine falan bakacaksın duruşuna. Buna nasıl hoşlanma denir?
Yani örnekte gördüğün gibi ondan hoşlanmış ki seni bırakıp ona gitmiş.
Gercekten soğumuş olabilir ve senin kiz hakkinda düşündüklerinin tam tersini düşünüyor muhtemelen, yapacak bir şey yok ondan hoşlandığın ilk zamanda soyleseydin durum daha farklı olabilirdi, aşk acısı geçer..
Evet ama kızı tanımıyor bile. Yani kızla okulda hiç konuşmadı sadece fotodan yazmış
Fotografta belki guzel çıkmıştır ama her şey güzellik demek degil ki
Öyle olsa anlicam ama kız cidden ortalama tipte biri yani sırf fotodan güzel bulabilmesi için de bir kriter gibi değil.
İyi biridir belki onu demek istiyorum
Kız ortamcı ve küfür eden bir tip
Demek ki onun hoşuna giden tip bu
Gereksiz bir insan aw
Nerden anladın?
Sana söylediği sözleri kopyala yapıştır ona söylüyor klasik bir taktik edinmiş artik kendine
Haklısın. Acaba o kızı niye sevdi onu da anlamadım kız çok ortamcı ve cidden hiçbir özelliği yok
Cinsellik başka bir açıklaması yok bana gore :/
Az tebessüm ediyorsundur :)
Gerçekten edemiyorum ya. Gülmeye çalışıyorum ama içimi bir görsen
O kızdan alabileceği farklı şeyler vardır.
Ne gibi?
Cinsellik mesala
Peki bu kızla da pek olmamış arkadaşımın dediğine göre bu ne demek yani 5 günde bir işi nasıl biter?
Tek gece işini bitirmiştir
Çıkmamışlar bile
Çıkmaları önemli değil işini görmüş bırakmış
memelerin 75 mi?
Ya bi git salak
@Laylammm çözüm arıyorum