Nişanı atmalıyım fakat evim her şeyim düzüldü, herkes diyor artık dönemezsin çok zor. Ne yapmalıyım?

Nişanlımın ailesi ile beraber alt üst yaşayacaktık. Aslında nişan olduğunda başka ev gösterdiler iç içe yaşamayacaksın diye. Son dakika bana üst katlarını kabul ettirdiler neyse eşya her şey alındı düzüldü ev. Kayın pederim 2. Evlilik yapacağını ve başka evde yaşayacağını söyleyince anladım ki kaynanam bana kalacak. Nişanlımla biz bakacağız büyük ihtimal. Yani sürekli bi kaos değişik değişik olaylar. Daha çok şey var da anlat bitmez. Çok soğudum yani beni bir şeylere mecbur bırakmaları rahatsız ediyor. Açık açık söyleseler kabul ederdim her şeyi ama sanki evleneyim hemen bana karşı böyle bilmediğim planlar gerçekleşsin diye acele ediyorlar. Korkuyorum geleceğimden başıma geleceklerden çünkü bizler okumuş kaynana ile yaşayacak kültüre sahip değiliz. Bir de doğulular bir sürüler. Gelen giden eksik olmayacak
Nişanı atmalıyım fakat evim her şeyim düzüldü, herkes diyor artık dönemezsin çok zor. Ne yapmalıyım?