İşşiz ve bekarım yalnız yaşıyorum artı olarak 100.000 borcum var üniyi son senede terk ettim böyle bir erkekle evlenirmiydiniz kızlar?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boşuna morelini bozma cunki nasıl borclandiysan hangi sektörde borclandiysan o sektörde borcun biter cunki en iyi anladihin iştir o is
Yalnız bu biraz soyguncu gibi oluyor çalışma etme borçlan sonu ne olacak hep bu lüks yaşam merak ve özentisinden
100 bin borç, 170 bin evlilik desek, akı bokunu karşılamaz kanka..
benim de 416 bin kadar borcum var ve 25 yaşındayım seni seven senle evlenir bunu hiç dert etme aşık olmaya bak sen.
Ev borcundur senin heralde
@mursel60 yok dolandırıldım
dolar tl ye çevirince böyle bir şey oluyor
Aaa nasıl olur yaa kim nasıl dolandirabilirki yok mu bir yakının biraz kan damlatsin
@mursel60 türkiyede yaşamıyorum. öyle şeylere de bulaşmam ödüyorum işte yarısını kapattım
Çok geçmiş olsun yaa vallahi nerde yasiyosunuz çok zor bir süreçten geciyo olmalisiniz
@mursel60 amerikadayım. yok ya biter öyle böyle çok dert değil. ama o parayı başka şekilde değerlendirmek isterdim. nasip değilmiş
Vallahi benimde bütün evraklarım tam bir türlü cikamadim Türkiye'den 10 bin siterlin maaş veriyolarmis ingilterede
Nasıl yerleştin amerikaya bizde kaçsak? Benim vizem var 60 günle sınırılı nasıl kalırım orda?
Ben tır şoförüyum bütün evraklarım tam ama gidemedim pandemi den dolayı ingiltereye
doğma büyüme diyeyim daha mantıklı türkiyede çok yaşamadım.
Gel ben sana 50 bin vereyim türk TL ile bana oraya gelmem için yardım et ama geldiğimde veririm 5 bin dolar
@mursel60 hayır. para için böyle şeyler yapacak biri değilim. istesem o borcu bugün kapatırım bir şekilde.
Yok benim ihtiyacım var yardımcı olursan minnet duyarım
Para istemezsen sen bilirsin ama bu işi Türkiye'de bedava yapmak istemiyorum sadece
@mursel60 bilmediğim insanları hayatıma dahil etmiyorum maalesef.
@mursel60 üzgünüm iyi akşamlar.
Keske benim olsa o borc bende 250 bin var 30 yasinda
Borç yiğidin gamçısıdır elbet ödersin2 merak etme 2023 te sıfırlanır.
Nasıl ödeyebilirim kanka garsonluk falan yaparak mı mesela
Garsonlukmu bu işi, yaparsan anca çay sigara çerez masrafı olur sana ama güzel bi, fabrikada kadrolu çalışırsan güzel ce itaat edip, borcunu, ödersin,2023 te süpriz var borclulara
4 yıldır falan barboy olarak çalışıyordum kanka otelde maaşım 4.500 gibi bir şey olmuştu askerlik çıktı işsiz de kaldık babamdan harçlık alıp ganyan bayilerde takılmaya başladım bu aralar altılı kovalıyorum bulup kapatacam borcu
Allah yolunu acık etsin kardesım
Kızları boşver sen evlenme.
Sen sanırım parayı seviyorsun 😅😅
Sen sevmiyor musun?
Seviyorum çünkü mutluluğu satın alıyorum
e o zaman?
Şu an burda bir heyecan arıyorum mesela
Benimle evlenmek isteyen kız çok şu mal halimle bile öyle deme beni görseydin fikrin değişirdi 😉
O borcu nasıl yaptın
Yaptık bir şeyler dostum
Hayır...
Sen en iyisi öl
Teşekkürler iyi moral veriyorsun